2014 Kadınlar Kulübü Yılbaşı Çekilişi

veeee bende eklemiis bulunuyorum hedıyelerımı dıger topıgeee :KK16: katılım ecomlek'e ne kdar tesekkur etsem az.benı cok mutlu etti.Her aldıgı seyi incelikle ve sevgıyle aldıgını gordum ve bu herseyden onemlı.hepiciiinee bayıldım hedıyelerımm.hepsı bana sans getırır ınsallah ve dedıgı gıbı en az onun kadar mtlu olurum bende evlenınce :KK16: bu cekılıse ıyıkı gırmısım ve senı tanımısımm dıyorum.


Burdakı herkesı tanımak benm ıcın onemlı tabii o ayrı :KK1:


umarımm benım kurbanımda bu denli benim gıbı sevınırr :KK17:

canım iyi günlerde kulllannnn :)))) ben de pek beğendim hediyelerini, en çok da kapısüsü.... ellerine sağlık, kesene bereket ecomlek :KK16::KK16:
 
Burada Japon pazarı diye bir yer var, oradan buldum. Kipalarda da var tatlım :KK52: Aslında kolinin içine de serpiştirecektim ama koli tıkış tıkış oldu, onları serpiştirmeye yer kalmadı :KK53:
teşekkür ederim canımm benim yaşadığım yerde kaplama kağıları bile çocuksu şeyler..ben bulacam ama istediğim gibi olacak inşallah sadece kutuları nasıl bulacam elimde yok hazır alıp üzerinde kaplamalar yapıcam anlaşılann..neys istediğim gibi olunca hepsi kargoya verecem sıradan bir koliye güzelce sıralayıp..neme lazım çok süüslersem kargoda kaybolur neme lazım dış kutusunu süslemeyi düşünmüyorumm yamurda çamurda batmasınn canım emeklerim değil mii
Sevgili kurbanım, bugün o kadar yorgun düştüm ki... Şu an pilim bitmek üzere. Saat de geç oldu, bu saatten sonra kargo da teslim almayabilir. O yüzden ben iyisi mi yarın göndereyim hediyelerini. :KK24:

canımm yaa hamile hamile çok yorduldun değil mi kıyamma yazık dinlen dikkat et kendinee ama...hediyee paketleirnin resim paylaşma topiği nerde kızlarr bi link atıverseniz:KK52::KK52::KK52:
 
canımm gecmıs olsun.baya yorgun dusmussun sen kıyamam.s sen iyi olda hediye bi kac gun rötarlı gitsede olur merk etme :KK16:


Rosa ba-yıl-dım hedıye paketlerıne.ellerine sağlık.özenmek herseyden onemlı.benım katılım gibi :KK16:
merhaba hanımlar burda sabah kar yağdı peşinden yağmur yağdı..hava nasıl soğuk pazara gitmem lazım ama gözüm kesmiyor...Ne kurbanım ortalıkta ne de katilim...hediyelerimi hazırladım paketlemesi kaldı...eşimin sağlık sorunları yüzünden ve kurbanımm benimle aynı şehirde olduğu için erteledim....dün de bütün gün hastanedeydimm 8 tüp kan verdim akciğer röntgeni ekg tiroid guatr taraması derken
nevrim döndü ordan oraya hala çok yorgunum otrduğum yerde kalıyorumm biiri bana yardım etsin şahane paketler yapmak istiyorum sevgili kurbanımaaa..ama kendisi ortalıkta yok uğramıyor hala buraya ısrarla hiç mi merak etmez insan..mesaj attım görmedi mi ne tık yok tepki yok:KK19::KK19::KK19:

Eveeeeet, koliye sığdırabilirsem eğer, benim de hediyelerim hazııııır :KK16:

Eki Görüntüle 890385
 
canım iyi günlerde kulllannnn :)))) ben de pek beğendim hediyelerini, en çok da kapısüsü.... ellerine sağlık, kesene bereket ecomlek :KK16::KK16:

tatlım bana erken yolladığın için sana asla kızmadım, bilakis inanılmaz mutlu ettin beni tekrar tekrar teşekkür ederim :) sizleri tanıdığım için çok mutluyum yuppppiiiii :)
 
Gizemcim hediyelerin çok güzel senin gibi çok ciciler :KK16: Ecomlek senin de kesene bereket :KK16:
 
:KK14::KK14:ama benim hediyelerim yok daha:KK14::KK14:hediyeleri gelenler paylaşmaya başlıyor yavaş yavaş dolacak topik:KK16::KK16:kızlar çok cici şeyler almışsınız:KK16::KK16:inş benim katilim buraya uğramayanlardan biri değildir onlar unuttular mı burasını neden girip konuşmuyorlar bizimle:KK31::KK31:
 
Son düzenleme:
Salep neymiş hıh..Mis gibi tarhana çorbası pişiriyorum yanında da biber dolması var (Hamileler af edin beni:KK3:) Hem bunun öyle yan etkisi falan da yok kış kış uğraşmaya ne gerek var değil mi?:KK53:

Geçmiş olsun..Hediyeler 1-2 gün geç gidiversin mühim olan sağlık:nazar:

Evde salep yoksa kuşburnu çayı içeriz biz de:KK14:

Geliyorum o zaman ama tarhananın yanında turşu da isterim :)

Sevgili kurbanım, bugün o kadar yorgun düştüm ki... Şu an pilim bitmek üzere. Saat de geç oldu, bu saatten sonra kargo da teslim almayabilir. O yüzden ben iyisi mi yarın göndereyim hediyelerini. :KK24:

Ah kıyamam olsun geç olsun senden önemli değil ki bi gün daha beklerim en fazla:KK16:
 
sende öylee katiliiim :KK16:

sagol canıım dimii dimii cok cicilerr kii :KK16:

valla kesesine bereket ...
canım benim beğendiğine çok sevindim, amayaa da beni çok mutlu etmişti. ne güzel hem mutlu oldum hem de ettim :) dilerim her şeyin en güzeli seninle ve sevdiklerinle olur veeeee en az benim evliliğim kadar mutlu bir evliliğin olur :) sevgiyle kal tatlım ...

canım iyi günlerde kulllannnn :)))) ben de pek beğendim hediyelerini, en çok da kapısüsü.... ellerine sağlık, kesene bereket ecomlek :KK16::KK16:

Gizemcim hediyelerin çok güzel senin gibi çok ciciler :KK16: Ecomlek senin de kesene bereket :KK16:
 
hediyeler ulaşıyooo negüzel.. bn yarın vericem artık geçtii :KK8:

bnm katilim nerelerde acaba :26::26:
 
$001.JPG $017.JPG $004.JPG
sevgili kurbanım hedayelerin hazır:KK9:
yarın eşime vericem kargonu çabuk ulaşır inşallah seninde eline:KK16:
umarım beğenirsin hediye paketi inan çok aradım ama hiç biyerde bulamadım gönlüme göre olanı:KK1:aslında pembe olan süsleri ben almıştım siyah kap bulmaya çalıştım ama malesef bulamadım.yeşillede pek bi zıt durdular ama yapcek bişey yok :KK9:
bakıp bakıp gülersin artık renk uyumuna:KK52::KK52:
bu arada sadece mektubum kaldı onuda birazdan yazıcam inşallah:KK54:
bilmiyorum beni tahmin edebildinmi ama azda olsa konuştuk ve çok sevdim seni inşallah bundan sonrada konuşuruz:KK19::KK19:
 
Son düzenleme:
Kızlar hediyesini hala göndermeyenler için söylüyorum; Yurtiçi Kargo'nun internet ana sayfasına girdiğinizde sizi facebooka yönlendiren bir kısım var ''Bizi takip edin, avantaj ve fırsatları kaçırmayın'' yazıyor. Buradan facebook sayfasına yönlenip şubeden göderim yapacağımı tıklayıp %30 indirim için indirim kodu alabilirsiniz. Ayrıca genç turkcellilere de %30 indirim var. Valla ben bu yorgun halimle dayanamayıp kargoya verdim hediyelerimi. Zaten 17:00'ye kadar alıyorlarmış :KK53: Bilginiz olsun dedim :KK16:
 
bu arada katilimle birkez bile konuşamadık sanırım :26:keşke konuşabilseydik tanışabilseydik:26:
 
X