Çiğbadem umudum waar canlarım teşekkür ederim.
Son bir haftadır belliydi aslında sürekli ağrılarım oluyodu. Nstde çıkmadığı halde ben hissediyodum doğum sancısı olduğunu
normal seyrinden tek farki rahim ağzının 3.6 cmden 2.3e düşmüş olmasıydı. Son zamanlarda akıntım artmıştı rrngi koyusariydi. Gitgide koyulasmaya baslamisti. Alttan aldihim ilaçların kimyalari mi bozuldu acaba derken koyu sarı kahverengiye döndü. Soluğu drda aldik tabi
tahlillerim hep temiz çıkıyordu. Açılma yoktu rahim agzi da iyiydi. Gel gelelim arefe günü hersey yolunda bi şekilde uyudum. Gece tuvalet için uyandiğimda agrilarimi hissettim. Geçer diye beklerken git gide artmaya başladı. 1saat sonra hastaneye grldik 1 cm acilma vardı. . 5 saat artış gösteren sancinin ardından açılma 4cm çıktı. Fakat kuzucuklarim dönmedi ters durdukları için de hemen sezeryana alındım. Kızım 2300gr oğlum 2200 gr olarak dünyaya geldiler. 33+6 da dogdular küçük oldukları için önlem amaçlı küvezdeler. Çok fazla koklamak nasip olmadi kuzucuklarımı ama şükürler olsun iyiler. 29 haftada ciğer geliştirici iğne yaptıkları için solunum problemimiz de olmadı. Sadece coook minnaklar şuan
ins şu hastane sürecini atlatırız hayirlisiyla. Darisi başta keserimolmak üzere isteyen herkese. Öpüyorum çooook