- 4 Eylül 2013
- 2.081
- 135
- Konu Sahibi durudenizderya
- #14.941
Canım ben bubchen şampuan aldım yag almadım pisik kremi de bubchen aldım ama iyi bi bez kullanınca pek pisik olmuyoruz arada kızarik gibibuyunacak sürüyorum iyi geliyo..memnunum..Merhaba ikiz anneleri bir süredir araştırdım bir konu var.bebek şampuan ve bebek yağı. Organik olsun diye düşünüyorum. En azından ilk zamanlarda bebeklerimin koruyabildigim kadar korumak istiyorum kimyasallardan. Siz hangi bebek şampuanları ve yağı kullanıyorsunuz.avalon öneriliyor. Birde bubchen varmış. Tavsiyelerine ihtiyacım var
Bulursunuznins canım bende inanamadım insaflara geldigime..allah bir avazda kurtarsın bebislerinizi kucağınıza alın hemen ins..bide kızlar eger anne sutuyle besleyelim derseniz doğumdan hemen sonra hatta yarım saatbicinde iki bebeginizi de emzirin yarım saat..sonra memeleri değiştirin yarım saat daha..toplam 1 saat ilk emzirme..sütünüz gelir ve yeter ins..Cnm benim cvp için çok saol inş bizde 37. Haftalari buluruz ayy çok zormuş gercekte ağrılar berbat
Benim 34 haftada ikisi bas bas pozisyondaydi normal istedim ama 37+1 de dogum yaptım biti ters donmuştu normal olmadı Spinal oldum biraz da nasip o yuzden cok kafaya takma o anda hangisi sana guzel gelirse oyle yap..slm arkadaşlar ben şu günlerde 34. haftamı bitirdim bebeklerim 2 kg yi biraz geçtiler ve ikiside baş aşağı duruyorlar doktorum normal doğum olabilir diyor bende çok istiyorum ama tehlikeli olur mu diye de çok korkuyorum sizler ne düşünüyorsunuz? doktoru normal doğumu öneren var mı ya da normal doğum yapan?
Hayırlı olsun canım bu topige 4,5 haftalık geldim ben nası heyecanlıydim..simdi kızlarım 3 aylık oldu..Kizlar Merhaba yazdıklarınızın bir kısmını okudum bende çarşamba öğrendim ikiz annesi olucağımi şaşkınlık vemutluluk değişik duygular içindeyim birazda korkuyorum galiba Bebişimin biri daha küçük dedi Dr oda endişelendirdi beni inş. Herşey yolunda gider
Son düzenleme: