- 27 Mayıs 2014
- 1.313
- 796
- 35
- Konu Sahibi durudenizderya
- #14.661
arkadaşlar 14 haftalık olduk biz.Bu aydan sonra her ay rahim ağzı ölçümü yapılıyor mu? yoksa sadece bir kez mi yapılcak ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her ay kontrolümde rahim ağzına bakıyor doktorum. Ama öyle alttan değil, bebişlere ultrasonla bakarken rahim ağzını da ölçüyor. Zaten son haftalarda bu ölçüm daha önemli, erken doğum riski açısından yani.arkadaşlar 14 haftalık olduk biz.Bu aydan sonra her ay rahim ağzı ölçümü yapılıyor mu? yoksa sadece bir kez mi yapılcak ???
Her ay kontrolümde rahim ağzına bakıyor doktorum. Ama öyle alttan değil, bebişlere ultrasonla bakarken rahim ağzını da ölçüyor. Zaten son haftalarda bu ölçüm daha önemli, erken doğum riski açısından yani.
teşekkür ederim cnm.İnşaallah benimde altdan ölçülmez.daha önce vajinismus olduğum için kötü oluyorum alttan muayene sırasında..
Canim benim dr.da ultrason ile bakio. Yani korkma alttan kontrol etmez.
arkadaşlar 14 haftalık olduk biz.Bu aydan sonra her ay rahim ağzı ölçümü yapılıyor mu? yoksa sadece bir kez mi yapılcak ???
Canım benim dr. Um 25. Haftada alttan ultrason ile baktı bidaha da bakmaya gerek yok dedi
Arkadaşlar cuma çok sancım var diye gittim idrar yolu sorunu olabilir dedi Monurol şase verdi bugün gelmeyince tekrar gittim film çekti yani üriner ultrason ve tam idrar tahlili idrar yolu enfeksiyonu çıktı beslenmediğinden dolayı dedi..ye iç ilaç yok dedi..12. Haftamdayım aynı sorunu yaşayan varmı..ne yapsam bilemedim bulantılarım da arttı gibi hiç yiyip i,emiyorum.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar cuma çok sancım var diye gittim idrar yolu sorunu olabilir dedi Monurol şase verdi bugün gelmeyince tekrar gittim film çekti yani üriner ultrason ve tam idrar tahlili idrar yolu enfeksiyonu çıktı beslenmediğinden dolayı dedi..ye iç ilaç yok dedi..12. Haftamdayım aynı sorunu yaşayan varmı..ne yapsam bilemedim bulantılarım da arttı gibi hiç yiyip i,emiyorum.
Bende 13.hafta icindeyim bendede surekli tahlillerde cikiuor ama bakteriye rastlanmadi ic gunde 2 litre su iciyorum bol meyve yiyorum idrar koyu sariydi su acik sari duzeldi .sende mrrak etme gecer biliyorum mide bulantisi cok oluyor ama suyu bol icmelisin
keton pozitif çıktı en büyük sorun o aslında..sizdede pozitifmiydi..içiyorum da artık böğürcem yani :S raporda alamıyorum işten dolayı allahım yardım etsin..bebişler sağlıklı olsunda gerisi önemli değil..
Bende herzaman negatif .nasil isveren bunlar ys sonucta ikiz hamilelik ve iyi degilsin sen rapor alasanda bisey yapamazlar senin haklarin var..allah yardimcin olsun cok dikkat et kendine sen iyinolursan bebislerde iyi olur
Aman dikkat et canım az kaldı. Kızım1350, oğlum 1450 kg Dr 36. Haftada alırız dedi bakalım hayırlısı. Senin kg nasıl?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Haberler kotu.. Persembe yada cuma doguma alınıyorum tansiyonum yuksek, inmiyor... Dr acil doguma alacak... (( kuveze gircek oglan.. Kız da belki girer...
Canım Hayırlısı olsun inşallah kaçıncı haftandasın ben cepten girdigim için göremiyorumHaberler kotu.. Persembe yada cuma doguma alınıyorum tansiyonum yuksek, inmiyor... Dr acil doguma alacak... (( kuveze gircek oglan.. Kız da belki girer...
Canım Hayırlısı olsun inşallah kaçıncı haftandasın ben cepten girdigim için göremiyorum
33.haftadayım.. Kız 1800 civarı, oğlan daha 1500 kg... Daha cok kucukler... Hersey yolunda gidiyordu halbuki..