Evet aynen insan özeniyor, ben de kendim seçmek istiyorum. Henüz hiçbirşey almadım ama gezerken bebek mağazalarına girip ne tür şeyler olduğuna baktım. Çok çeşit var, seçmek zor ama her ihtiyacı rahatlıkla bulabileceğim. Çok cici şeyler yapmışlar. Ben Ankara dayım büyük şehirde olmak bu yönden avantajlı oluyor, pek çok çeşidi ve markayı tek bir mağazada veya avm de bulabiliyoruz. Neler gerekeceği konusunda da bebeği olan yakın çevremdekilerle konuşuyorum, bilgi sahibi olmaya çalışıyorum. Benden önce annem ve kızkardeşim dayanamayıp battaniye-tulum-bebek takımı vs gibi hediyeler almışlar bebişlere. Ben de bu haftasonu çıkıp öncelikle hem kendim hem de bebeklerim için hastanede gerekli olacak şeylere bakmak istiyorum, belki de alırım. Bir de beşiklere bakacağım. Evet, cinsiyetleri de belli oldu yavrukuşlarımın, biri kız diğeri erkek. Artık hareketleri de net bir şekilde hissediliyor, sende de ufak kıpırdanmalar başlamış olabilir. Harika bir duyguymuş, onları hissetmek çok özel ve heyecan verici...ben ilk net tekmeleri hissettiğimde duygulanıp ağladım. Darısı başına...