Ohhhh ne güzel allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsinnnnnnn
darısı başımıza olsunnnn inşşşş..
Arkadaşıma kalçadan veya damardan bephanten yapmışlardı hooppppp tuvalete hiç sıkma canını çözümü varrrr yürümeye çalış yürüyemesende ayaklarını oynatmaya çalış yatak içinde çok faydda görürsünnnnnn geçmiş olsun çok ..
Bendende su gbi akıntı geliyor ama az az öle iç çamaşır değiştirecek kadar değil panik ettin beni ne etmek gerekirki:18:
Gözün aydınnnnn inş darısı benim 100 lük testime olsunnnnn
Ben düşünüodum hatta sonrasını bile ama hiç gerek yokmuş kahramanlık yapamicam dedim kananmam olunca herşeyde sorun oluyordu artık tuvalet masa koltuk ses yemekler...vs doktorumda düşük tansiyonum için heyeti verdi valla şimdi diyorumki ne gereksiz iş yapıpı çalışmışım acıorum çalıştığım süreye öle diyim sana
karar seninnnnnnnnn
Canım öğütülmüş çörek otu her sabah bir kaşık seviosan balın içine koy öle daha süper immun sistemi güçlendirio bilimsel gerçek kulaktan duyma değillll çokbol sıvı bol limonnnn sen kendi sistemlerini güçlendirmezsen ilaçlar boşa oluo.birde haftada iki kere pamuğa elma sürkesi döküp gece yatarken kukunun her yerine sür mikrop kırıo asidik olduğu içinde vajen içine zararı yok mantardandan korunursun ...benden tavsiye bu kadar...
Canım çok geçmiş olsunnnnnn kader kısmet nasip işte herşey müdahil olmaıyoruz hiçbişiyeeeee
bu durumda herşeyin hayırlısı demek ve güvenmek en doğrusu sen sıkma canını en büyğk düşman stres elinden geldiğince rahat olmaya çalış dualarımız senin ve bebeklerinleeeeeeee
Cansucum dawn dedikleri sağlam çıkkıo sağlam dedikleri dawn çıkıo benimkininde kolu kısa onada dawn parametresi denio ama benim doktorum tek bir sıkıntıda dawn diyippppp hadi hoppp amniyo yapılmaz demişti ..sen bence doktoruna güven tüm testlerini yaptır amniyodanda korkma herkes yaptırıo nerdeyse ben hiç kötü bişiy olanını duymadım zaten nasip bi yerde olacaksa amniyosuzda olur inan .
Sayılı gündür gelir geçer sonunda dünyalar senin olacak öyle düşünnn kimsenin dediğini takma bana dün doktorum sen altı aylıksın dokuz aylık gibi görünüosun bütün sıkıntıların çok normal o yüzden öle düşün demişti senin durumun şu an bizimkinin kat be katı hiç kolay değil ..ben her sıkıntıda gözümü kapatıp okuldaki yada parkta koşarkenki hallerini düşünüorummmm sık dişini geçip gidecek allahın izniyleeeeeeeee
Ya canım ben anlamadım 9.6 ydı ferrum içerken 9.0 ollmuşşşş..kan yapıcı yicekler sakatat hariç yiom zaten hani dikkatte etmio deilim ferrumu içemedim oda dehşet kabız yaptı mecbur ara ara içtim..
inş çıkmaz ama benim hiç umudum yok hayırlısı artık allah dermansız dert vermesin bunada şükür edicez napayımmmmm
Canım benimkideeeeee 4.7 den 10 günde 3.8 oldu doktorum yapacak bişiy yok tam yatak istirahati değil ama dinlenebildiin kadar yat iş yapma eğilip kalkma dedi ..benimde birkaç gündür baskı vardı aynı senin gibi suları artmış ya şekerden ona yordu benimkinide açılma yoksa çokta sıkıntı yapma
ayrıca yukarıda çıkar sabit durmuolarki biliosun her hafta değişio biliosun..bide baskı hissi benim oğlanın biri dönmüş ikisininde ayaklar aşşağıda kapıyı zorlamıolar ama vuruolar dedi
nidilat alışana kadar bikaç gün kötü yapıp sonra geçio hiç darlanmaaaaaaaaa
İnş canım ya hiç umudum yok ama hayırlısı...
Ay ne bilim beyaz yaaaa aşşağı indiler suları arttı şeker çıktı herşey üst üste geldi canım sıkıldı halimize çok şükür yoksa ..
Diyet yapınca sularıda azalıp normale döner mi acaba bilmomkiiiii:18: