Allah korusun canım hiç nete girip bakma böyle şeylerde hep en kötü şeyler yazıyor insanın siniri bozuluyor, inşallah herşey yolunda gider canım. Tabi tek yumurta daha riskli ama bu hafta olayı hiç belli olmuyor benimkiler de biri bi hafta önde sonra gittiğim de bakiyorum geride sürekli değişiyor.
Canım selviks açık mı kapalı mı nasıl bakıyorlar alttan değil mi? Elle mi usg ile mi? O zaman uzunluğuna da bakiyorlardir belki. İkiz gebelikte özellikle önemli...
Canım bende iyiyim diyeyim iyi olayım inşallah, arada kasılmalarım oluyor olmasi normalde bazen çok oluyor korkuyorum. Bu yuzden 3-4 gün hastanede yattim. Sende de oluyor mu?
Kiloyu da hiç sorma
benim de alamama sorunum var yerim de sayıyorum, 4 kilo bile almadim diyebilirim hadi gr hesabi yapmayim 4 :)) bunda da bebekler beslenemiyor mu acaba diyor insan. Tabi hızli almakta kilo almamakta iyi değil inşallah ortasini yakalariz
sen en son kaç günlükken gittin doktora kaç kiloydu bebişler? Kontroller kaç haftada bir?
Canım agri vajinaya artık baskıdan olabilir, kaşıntı ise muhtemelen mantar... Mantarin bebeklere zarari yokmuş korkma ama seni rahatsiz ettiği için ilaç veriyorlar. Krem daha doğrusu... Geçmiş olsun...
Canim ilk 16 yada 17. Hafta karıncalanma gibi çook hafif ilk hissettim sonra 18-19'larda daha belirgin küçük pıtpıtlar oldu asıl 20 ve sonrasi çok daha net hareketler oluyor. Sende yakin da hissedersin sırt ustu uzaninca daha net oluyor çikolata yiyip biraz konsantre ol bakalim. Sende göreceksin inşallah hamileliğin en güzel tarafi...
Karnım 16'dan sonra biraz biraz cikmaya basladi ama yavaş buyuyenlerdendi benim de , asil 19-20 gibi bir atak yapiyor...