Merakla bekliyorum bakalım, inşaallah hayırlı haberlerle gelirler. Bu arada ben de fark ettim iki tane zuzumuz var ama
zuzu88in adı listede olmadığı için haftasını da bilmiyorum, direk zuzu dedim ben de.
Canım bu haftama geldim benim hiç rahimağzı uzunluğuma bakılmadı.
İki kez hastanede yattım sadece serviks açık mı kapalı mı ona baktılar. Ben de sormuyorum zaten. Demek ki gerek duymuyolar.
Rabbime emanetiz.
Bu arada listemizde adın yok haberin olsun.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=669353&page=18 Kız ben bu yastıkta yatarken benimkini annesigile mi göndericem. Yatakta yer mi kalır böyle yayılırsam.
Canım çoook geçmiş olsun. Gerçekten Rabbim bebeklerine bağışlamış seni, çok şükür. Bir daha göstermesin Mevlam inşaallah öyle zor günler.
Bu arada kaçıncı haftada doğum yaptın canım ve sezeryan mı?
sirinzeze ben de senin arkandayım, inşaallah Zekai Tahir de yapıcam ben de doğumumu, sıramı bekliyorum.
Ne varsa devletimizde var.Allah zeval vermesin.
Jelybonsdf canım oğlun rahatsızlanmış, çoook geçmiş olsun.Rabbim tez zamanda şifalar versin inşaallah.
murderoz canım senin çift yumurtaydı bildiğim kadarıyla bebişler, o yüzden sen rahat ol. Çift yumurtalarda kilo farkı önemli değil.Sağlıklı olsunlarda...
NektaR ve glgn17 canlarım sizin bebişler de benimkiler gibi. Monokoryonik olduğu için kan akışı olma ihtimali var evet. Ama hiç kendinizi böyle şeylerle strese sokmayın. Ben de aynı durumdayım. Doktorlar başından beni endişeliler haliyle ama ben Rabbime güveniyorum. Bizim kilo farkı bi ara 30-40 tı. Sonra 150 ye kadar çıktı. Hafta derseniz o da 1,5 hafta yani yaklaşık 10 gün felan olduğu oldu.Bugün itibariyle (32+2 deyiz) çok şükür 1550-1560 gr olmuşlar. Bana sorarsanız yine açılır aradaki kilo farkı. Ama dediğim gibi siz rahat olun ki bebişler de stressiz sıkıntısız büyüsünler.
Rabbim size de hayırlısıyla bu haftaları göstersin inşaallah.