Nkonuya topluca yorum yapma yetkisi buldum kendimde çünkü biz aldık
Chicco liteway plus ama iki tane
arayada birleştirme aparatı+70ytl de o tutuyor..
Birleştirme aparatıyla normal ikiz arabalarından yaklaşık 7cm daha uzun oluyor ama endişe edecek durum yok ikiz arabaları ne yürüyen merdivene nede kapılardan içeri sığmıyor zaten ikisinşde denedik
bu yüzden o büyükülüğün önemi kalmıyor.psikologlar cgicco together yada bu sizin model olanlardan tavsiye etmiyorlar çocuklar özellikle önde arkada yada yukarıda aşşağıda olmayacaklarmış yanyana olmaları her zaman en tavsiye edilen.birde dışarıda birbirlerine bakmasınlar algıları gelişmez sürekli kendini görmüş gibi olursa diyorlar o yüzden biz o together modelini eledik yoksa ilk beğendiğimiz oydu.
Birde liteway plus hem normal araba hemde hemde pusetli olması çok güzek zaten parada tutan pusetleri..
Bu arada aklınızda olsun birşetirme aparatlıların bir vidalısı birde bu bizim aldığımız tak çıkar olanları var.tak çıkar sistem lego gibi çok basit ama vidalılar şçin bir koca birde tornovşda lazım bence çok kullanışsız o yüzden.ha bu tak çıkarların kötü tarafı çok sınırlı sayıda arabaya oluyor mesela cihccoda sadece iki modele kraftta bir modele vs gibi..
Bu arada eğer bir çocuk daha düşünüyorsanız bu vereceğiniz oradan çekinmeyin bir ikiz arabası bir normal araba alırsanız hemen hemen aynı fiyata geliyor zaten .
Kilo olarak her bir çocuk 15kg diyor ama ben oturdum gayette taşıdı valla kenarları falan çökmedi
İşte böyle varsa aklınıza takılan sorun kolilerden açmışken resmini gönderirdim bileydim şimdi tekrar paketledik olurda açarsak kesin koyarım ama buraya isterseniz
Biz doktordan geldik rahşm ağzım şki haftaya önceye göre kısalmış ama dr sıkıntı yok olcak o kadar yerçekimi bu aşşağıya düşücek eni konu desede ben sıkıntı yaptımmmmm var mı bildiğiniz??
Birde devlette çalışıp heyet raporu alan arkadaşlara sorum var bana bugun heyet verdi ama 30.haftaya kadar dedi ondan sonra resmi doğum izni başlar veremem dedi halbuki ben doğum izinlerini saklamak istiyordum doğumdans onraya sizler nasıl yaptınızzz???