- 9 Ekim 2010
- 1.259
- 18
- Konu Sahibi durudenizderya
- #11.441
Koysana Canim foto şunu bunda pastel renkler kullanilmiş belki daha canlı da olabilir bilemedim. Hani fuşyalar cam göbeği maviler nasil olur ki?Çok güzel canım bende Allah nasip ederse kendim yapmayı planlıyorum bu hafta ..
aa Buna benzer benimkide cok ciici
Canim inşallah yoktur kotu birşey senin haftalarinda kanamasi olan çok arkadaş oldu. Ağrın var mi? Bol su içip yatacaksın başka bi yolu yok maalesef bide kan sulandirici coraspin iğne falan kullaniyorsan doktora sormanda fayda var kesebilir belki. Yarin güzel haberlerle gelirsin inşallah...bugün ilk defa kanamam oldu doktor iğne verdi yarın sabah kontrole cağırdı korkuyorum bildiğiniz kırmızı kan
Okudum Canim Allah kabul etsin gönlündekini versin inşallahCici ikiz anneleri benimiçin bi tane ayet el kürsi okurmusunuz
Güzel demi bende odalarinin kapisina asmayi düşünüyorum Allah izin verirse. Ondan öncede hastane odasinin kapisini asarim inşallah. Biraz tüllerle kapiyi süsleyip... Senin dış kapı dediğin ne canim? Şanslisin masallah gorumce yetenekli demekBenim de gitmem gerekiyor canım ama nerdeyse evden çıkmıyorum ben bu aralar çok yorgun hissediyorum kendimi....
:) Ben henüz hiçbişey almadım desem 28 haftanın dolmasını bekliyorum, baştan eşimle öyle karar verdik diye hiçbişeye bakmadık daha...
Çok güzel canım... Ben de keçeden yaptırmayı düşünüyorum...
Ayyyy ben de bunları çok beğendim, bu tür bişey yaptıracağım ben de Aksucuğum... Odalarının kapısına asarım bunu, dış kapı için de görümcem seramik kursuna gidiyor, seramikten yapıyor bize
Geçmiş olsun canım, korkma birçok kişide oluyor kanama, dinlenmen gerekecek, dikkat et kendine...
Vakti zamaninda gelsinlerde yapalim inşallah hepsini...
Eylül'den haberi olan var mı kızlar? Onu da çok merak ediyorum,en son iyi olduğunu yazmıştı mrsbeyaz, ama kaç gün oldu hiç gelmiyor o da topiğe.. :26:
Canım Eylül iyi Maşallah ama tabi riski devam ediyor annesi yardima gelecekti belki ondan çok giremiyordur...