2014 ikiz anneleri


ay canım benim ya takma bunu lutfen , arkadasım kum bile döktü ne kanamalar gecirdi .. dur bakalım evel allah bir şey olmaz..
kadın dedigin iltihapsız olur mu :) nolur rahat ol sen , Allah'ım korur onu , plasenta kalın bişey , ve anne vajinasında dogal bir tıpa olusuyor , çok çok nadirdir eminim ki düşük , ben öyle düşünüyorum..
 

mrb ikiz annişleri 5+3 günlüğünlüğün bhcg 15000 çıktı bende ikiz annesi olabilirmiyimtek kese gözüktü kalp atışlrını duyamadık ikizlerde tek kesedede olabir mi:)

canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah..


kızlar ben size bir şey soracağım ben neredeyse 4. aya gireceğim ama neredeyse hiç kilo almadım sadece 1.5 kilo aldım..2 kilo ile 1.5 kilo arasında değişiyor kilom..acaba bebeklerim beslenmiyor mu diye düşünüyorum..bişey yiyemiyorum ne yesem midem bulanıyor bazende çıkarıyorum...yardımlarınıza ihtiyacım var..
 
gecmıs olsun canım.. cok zor bılırım.. Monurol sase banada vermnıstı. tek seferlık içimi dimi ?

Canim benimki tup bebek oldugundan baska ilaclarda kullaniyrum hala o yuzden akinti falan hissetmemistim ama usutmusum;(( ben bunu bikac kapsul saniyrdum hakkaten bir tanecikmis) kiz yatarken kullan 8saat idrar cikma dedi.bakalim bu aksam denicem.sen faydasini gormusmuydun gectimi hemen 1 haftada??
 
Cok gecmis olsun canım ins emen iyileşirsin zor olur dis mevzuu
Canım iltihabın çoğalması tehlike yapabilir cunku onun sancısı da cok şiddetli olur ilaçlarını kullan bol su iç bişeyin kalmaz ins.
Normal canım ben ilk kilomu 18. Haftadan sonra aldım zaten kuzuların cok küçük daha..ihtiyacları cok degil..senden alırlar herseylerini..
 

Canim benim doktor cok rahat bi doktor o bile boyle dediyse diye korkuyorum bende ama netten bakiyrum herkes yasamis..benim talihsizlik fitil kullandigim icin akinti varmi yokmu vs belirti farketmedim.;(( canim insallh dedigin gibi gelir gecer
 
canim sagolasin basladim ilaclara..ama su icemiyrum su icince midem bulaniyr artik baska sivilar almaya calisicam cok teskkurler
 

cok sağol cnm yaa bende dedim acaba cok mu az yiyorum ondan mı böle oldu..
 
canim sagolasin basladim ilaclara..ama su icemiyrum su icince midem bulaniyr artik baska sivilar almaya calisicam cok teskkurler
Suyun icine biraz limon sikabilirsin yada sürahine bi dilim elma atabilirsin baska sıvılar o kadar etkili degil icebildigin kadar su icmeye çalış..biraz soguk iç Çeşme suyu sıcak geliyor bulantı sırasında..bulantina iyi gelir bide yudum yudum iç bi anda içme..
 
Hadi geçmiş olsun Canim atlatmişin. Benim de gitmem lazim aslinda kaniyo baya ihmal etmeyim en iyisi...
Canim ben tam senin haftalarindayken 1 hafta hastanede yattim enfeksiyondan (idrar yolu değildi ama,) baya antibiyotik iğne yedim. Acayip de ağrım vardi, ateş vardi.. Ben ilaçlarin zarari var midir korkusu yaşamiştim doktor da enfeksiyon ilaçlardan daha zararli dedi. Doktorun ilaçlari kullanman gerektiğini vurgulamak için önemini hatirlatmiştir. Tabi enfeksiyon iyi birşey değil ama şükür fark edilmiş ilaç da kullaninca Allah'in izni ile hiçbirşey olmaz.

Canim ben 23. Haftaya girdim 3,5 kilo aldim daha maşallah çok da seviniyorum fazla almadim diye asil 6. Aydan sonra aliniyo çünkü, doktor fazla kilo iyi değil diyor. Senin haftalarinda almak değil vermiştim bile kuzucuklar her halükarda depolarını sömürüyor sen merak etme
 
Kız biz senle aynı gidiyoruz hemen hemen :) bende 3 kilo aldım bu hafta sonu 4 olabilir o
 

gectı canım sukurr .. evet cok ıyı geldı .. umarım sanada ıyı gelır hemenn
 
Bende araniza yeni katildim7#5 gunluk ikizlerime hamileyim tup bebek yontemiyle kavustum onlara 31yasindayim ve istanbulda yaşıyorum benide araniza alirsaniz sevinirim
 

Tamm canim sagolasin bide limonla deneyeyim .devasi sudaysa tabiki onu icerim
 

Cani sagolasin.okadrda dikkat ediyrum nasil usutmusum acaba anlamadim..ilaclara hemen basladim umarim hemen fayda eder.haftaya kalp atislarina gidecektim doktor makineye baglayacagim demisti hafta nasil gelir diye dusunurken bu cikti.cok kisi gecirmis bende ilaclar ve su icerek geciririm insallh.sakinan goze cop batarmis dikkat etmis halim buysa )etmesem zature olurdum heralde)
 
Bende araniza yeni katildim7#5 gunluk ikizlerime hamileyim tup bebek yontemiyle kavustum onlara 31yasindayim ve istanbulda yaşıyorum benide araniza alirsaniz sevinirim
Tabiki alırız:) hoşgeldin hayırlı olsun bebislerin..allah kucağına almayı nasip etsin..
 
Bende araniza yeni katildim7#5 gunluk ikizlerime hamileyim tup bebek yontemiyle kavustum onlara 31yasindayim ve istanbulda yaşıyorum benide araniza alirsaniz sevinirim

hosgeldınn :) hayırlı ugurlu olsunnn.. rabbım hepımıze saglık ve agız tadı nasıp etsın ınsallah :) bende ıstanbuldayım. asılama ıle tek yumurta ıkızlerıne hamıle kaldım. 11. haftaya gırdık şükür.. nasıl gecıyor hamılelık :)
 

Canım bende 14 haftaya kadar ne yediysem kustum onun için hiç kilo almadım. Ama merak edilecek bişey yok zaten bebekler ihtiyacı olanı senden alıyorlar. Ben 14 haftadan sonra almaya başladım çünkü kusmalarım ve bide bulantılarım geçmeye başladı. Şu an tam 22 kilo aldım.
 

canım ben sayfayı da açamadım face den de bulamadım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…