2014 ikiz anneleri

canımmmmmmmm gözün aydın,rabbim sağlıkla kucağına alacağın günleri de göstersin inşaallah,maşallah kuzulara:nazar::nazar:
tek yumurta ikizlerine iki ayrı teşhis koymak zaten işkillendirmişti bizi de:)



İsimleriyle yaşasınlar kuzular:)
mırra çok acı bea:) temmuzun ortasında urfaya gidip arap gibi geri dönmek gafletinde bulunmuştum:)

Ahahah hayy Mırra zehir gibi bir şey ya. Daha çok erkekler içer hatta kadınların içmesi hoş karsilanmazmis eski zamanlarda. Urfa'ya baharda gideceksin. Temmuzda yumurtayı güneşte pisirebilirsin:KK1:
 
Kizz 1litre suylami amannnben okadar su icsem bi kerede zaten kusarim dusunsene 22haftalik oldum hala kusuyorum 57 ile hamile kdm 58 im suan 17haftaliktim 54 kiloya dusmustum

Canım çok geçmiş olsun kusmak gerçekten çok kötü bende 27 ye kadar kustum:KK43: koca göbekle hele çok zor oluyor birde kaç saat kendime gelemiyorum Allah hepinize sabırlar versin bende mümkün değil o kadar su içemem çay bardağına koyuyorum onuda yudum yudum içiyorum. Gerçi kızlar karşı komşum en az 3 litre su içiyordum diyor ama doğumunda suyu bittiği için acil sezeryana alındı. Başka bir arkadaşım 4 buçuk kilo tek bebek dünyaya getirdi 40 haftayı doldurdu ne zaman canım isterse o zaman su içtim diyor ya ben şunu öğrendim sen istediğin kadar tedbir al bize ne yazıldıysa onu yaşıyoruz burda 3 er kiloya yakın doğum yapan bir arkadaş vardı oda sürekli kusarak geçirmiş doğru düzgün kilo almamış ama bebekler öyle doğmuş...
 
Bu arada hanımlar aynı grubu facebookta açmayı düşünür müsünüz. Bizim negatif tüp bebek denemesi yaptığım grupla böyle kapalı bir grubumuz var orda. Bdbekleri şimdi on aylık onların gelişimlerini izlemek çok güzel. ..
 
Canım benimmm birkaç gündür yine çok sıkıntılıyım o yüzden burayada giremedim kızlar ya midemdeki gaz nefes darlığı karnımda yırtılıyormuş hissi kasılma ağrı tavan yaptı 3 gündür bırakın oturup dinlenmeyi gece ne uyku ne oturma beni görenler tanıyamıyor o kadar çöktüm ağlamamaya güçlü olmaya çalışıyorum ama ağzımda yaralar çıkıyor o kadar vücut direncim düşüyor haftada bir doktora gidiyorum biri koluma girerek yürüyebiliyorum ya bu gaz ve mide sorunu hiç geçmeyecekmi suyu bile yudum yudum içmeye çalışıyorum doktor kasılma var deyince nts ye bağladı alttan muayene etti şükür açılma yok dedi birde benim göbek öne doğru sarkıyormuş çok ayakta kalmam ve yürümem den oluyormuş kemer kullan dedi 29. Haftaya gircez karnım şeyimin üzerine sarktı magnezyum ve progestan kullanmaya başladım progestanı karaciğer enzimlerini yükseltmesin diye fitil olarak kullanmamı söyledi. Kızlar bebeklerim Allah'a emenet elimden geldiğince oturmaya çalışıyorum 10 dak sora kan ter içinde kalıyorum nefes alamıyorum biliyorum bu kızda hep şikayet ediyor hiç şükretmiyor diye ama emin olun sürekli dua ediyorum ve çok korkuyorum keşke biraz normal olup dinlenebilsem:KK43:ama çok zorlanıyorum 4 aydır yemeğimi bile ayakta yemeye çalışıyorum yemekte 1 kase çorba oluyor genelde... Ne yapacağım şaştım kaldım annem eşim bile artık Halime ağlıyorlar onlarda çaresiz kalıyor o kadar zorlanıyorumki eşim 32 de aldıralım diyor çok korkuyorum Allah'a bağıra bağıra dua ediyorum bebeklerimi bağışla beni biraz rahatlat diye bunları yazarken bile koridorun duvarlarını tuta tuta yürüyerek yazıyorum benim gibi hiç oturamayan varmı acaba gece en azından aralıksız 2 saat uyusam şükredeceğim.tv izlemek film izlemek kitap okunmak puzzle yapmak hepsini yapmaya çalışıyorum ama hepsi oturarak yapılan şeyler bir oturabilsem hepsini yapcam ama ayakta gezinerek ne vakit geçiyor ne dinlenebiliyorum sürekli elimde dua kitabı gezinirken sesli dua okuyorum arkadaşlarıma gitmeye çalışıyorum ama oturup sohbet edemeyince bi anlamı olmuyor
Ne denediysem bir şey fayda etmiyor size yazmaya bile çekiniyorum hep aynı sıkıntılar ama ben ne yapacağım dakikalar geçmiyor çok korkuyorum siz benim yerimde olsanız ne yapardınız....

Canım benim sana kendi sıkıntılarımı alnatıp seni daraltmicam.hep söylüyorum hiçbirimiz rahat değiliz her gün her sabah yeni bir olay oluyor.senin sıkıntıların çok fazla taşıyabileceğinin maksimumunda onunda farkındayım.yanlış hatırlamıyorsam yaklaşık 13 haftadır bu sıkıntıların var.şöyle motive et kendini nolur bundan çok daha azı kaldı önümde ve allah bana bu sıkıntılarımının karşılığı iki sorunsuz sağlıklı ay yüzlü melek verecek.ben kendşme her sıkıntımda böyle diyorum baştan çekeyim sonu güzel olsun..onlar küvöze girmicek ciğerleri kiloları beyinleri vs herşeyş düzgün sağlıklı olsun ben bi bukadarıbdabn fazlasına razıyım diyorum.kötü olan bu durumunun sonunda oh allahım iiki çekmişim diceksin bak gör elbet bi mükafatı var bunun.benim bi arakadaşım vardı tek sefer kusmadı biie 41.haftasında düğünde göbek atıodu doğumunda olmadık herşey hem onun başına hem bebeğinin başına geldi kendine nazar değdirdi anlicain.işte bende hep diyorumki kendime öyle olacağıma böyle olayım razıyım.dakika gün sayma akışına bırak acını kabullen çok az yolun kaldı unutma emi:KK16:

Ben gruba yeni uye oldum :KK66: ve burda yazan butun bilgilerden acaip faydalaniyorum.. bende 11haftalik ikizlerime hamileyim :KK66: tavsiyelerinizi dinlemeye hazirim.. goruyorumki son haftalarina yaklasanlar var.. bu haftalarda neler yapmam lazim..

Hayırlı uğurlu olsun allah tamamını erdirsinnnnnnn:KK16:
Bu haftaların keyfini çıkarman lazım :KK76:mide bulantın yoksa tabiiiiiiiiii
Ekstra hiçbişiy yapmana gerek yok cnm beslenme falan hep üçüncü dördüncü ayda başlıo onların keyfi terinde şu an :KK9:
Bikaç haftayada cinsiyet öğrenirsin inşşşşşş

kızlar geçn gün doktor saraçoğlu hamileler için lahana brokoli ve karnıbahar yemesinler dedi eşim bugün lahana istiyor.ilk defa duydum yasak olduğunu bilgisi olan varmı

Yok canım ya ben doktoruma nar tarçın maydanoz herşeyi tek tek sordum yok öle bişiy kanıtlanmış hiç bi bilimsel geçerliliği yok öyle olsa bunca ilaç firmaları salak mı özünden ilaç yaparlarda suni sancı doğum ilacı fakan yaparlar yada biz son haftalarındaki gebelere avuç avuç yiyin derdik ddi ..lahana ben çok yedim valla bence bişiycik olmasssssss:KK56:

Canlaaaar,
Bu göbişte 2 kızçe var :nazar::nazar::nazar::nazar:

Hayırlı olsun canımmmmmm allah tamamına erdirsin:KK16:

Benim prenatestim temiz çıkmış, Allahıma binlerce şükürler olsunn
ölüyorum mutluluktannn :119:

Ohhhhhh gözün aydınnnnnn :KK16:
Neden yaptırmıştın bu arada ben dr ye sordum gerek yok dedi
 
teşekkür ederim eylülcüm :KK19: :KK16: :KK16: aminnnnnn
evet, ayrı teşhis, oluşan nazal kemik ama yine de dr şüpheli yaklaşımı hep soru işaretiydi.. ama nassıl rahatladım, işkence gibiydi 23 gün :KK43:(
Kendime ederken topikteki tüm kuzulara da dua ediyorumm :nazar: hepsi sağlıkla gelicek kollarımıza :nazar: biliyorum

amin inşaallah canım,
herkes sağlıkla doğum yapar da 2014 topiğini sağlıkla kapatır bakım topiğine geçiş yaparız inşaallah:)

menac:))
 
Ayy canım yaa gerçekten Allah razı olsun. Ben ne aldığımı bile bilmiyorum. Eşim kayınvalidem kayınpederim gittik alışverişe.Herkes eline ne geçtiyse atmış sepete. Yeni doğandan tut da 1 yaşına kadar bir sürü bişey var.Şİmdi onları ayıklayıp bakmam lazım, hangi ayda nesi eksik. Sonra yine ver elini Kipa,ollleeyyy:21::21::21::KK9:

Kız ben Bubi tuzağı gibi oldum, yakaladığımı gönderiyorum. Liste uzadıkça bi mutlu oluyor insan:KK9:

Canım tabloda senin tahmini doğum tarihin 05.03.2014 yazıyo bu durumda sen zaten 30 u geçmedin mi?Galiba yanlış yazıldı 05.04.2014 olması lazım dimi.? Bu arada ben de bu hafta 30. haftayı dolduruyorum ve izne ayrılıcam. Erken ya da değil. Belimin ağrısına dayanamıyorum o yüzden hiç zorlamicam. Hakkımızda hayırlısı.

Canım gözün aydın, Rabbim analı babalı büyütsün inşaallah. İnşaallah en kısa zamanda diğer kuzuna da kavuşursun.:KK16:

Hoşgeldin canım aramıza. Hemen burayı ziyaret et.:KK1:
http://www.kadinlarkulubu.com/ikiz-...353-2014-ikiz-anneleri-paylasim-alani-11.html

Evet canım tahmini doğum benim 4.4.2014 görünüyor 5.3.2014 hedeflenen doğum tarihim 36.hafta oluyor benim şaşırdığım ben daha 30. Haftama girmedim bugün 28+ 5 teyim doktorum 30 gibi gösterip doğum iznine ayırdı o yüzden size sordum.
 
Bu arada hanımlar aynı grubu facebookta açmayı düşünür müsünüz. Bizim negatif tüp bebek denemesi yaptığım grupla böyle kapalı bir grubumuz var orda. Bdbekleri şimdi on aylık onların gelişimlerini izlemek çok güzel. ..

canm ben de önerdim ama facesi olmayan arkadaşlar varmış. o nedenle açmadık.
takip etmesi ve paylaşım daha kolay olur aslında
 
O zmn bn vakti zamaninda canagi kirdim simdi acisi cikiyo :-) aslinda hamileyken bunu yasayan insanlar var ama tedavi sansi yok iste.kuzularima yariyodur insallah bu kilolar.bn gunluk 2.5dn assa su icmiyorum ayaklar fln simdiden sismeye basladi korkmaya basladim bnde.

bende de ödem oluştu sanırım. birden kilo aldım. ve ayaklarım şişiyor.

19. haftadayım 10 kilo oldu. doktorum çok diyor ama inanın yemek yerken korkarak yiyiyorum. yine de kilo alıyorum. anlam veremedim. :KK43:
 
canm ben de önerdim ama facesi olmayan arkadaşlar varmış. o nedenle açmadık.
takip etmesi ve paylaşım daha kolay olur aslında

Olmayan arkadaşlarla ve istemeyen arkadaşlarla burdan devam ederiz. Valla alabilirsen ilk üye benim. Bu arada gruba dahil olmak isteyen özelden burdaki ismini yazar: Ben menac der mesela üyeliği öyle kabul olur gruba ve dışardan kimse de dahil olamaz burdakilerin dışında.
 
Nasılsın canım nasıl gidiyor kaçıncı haftadasın şimdi doğum iznine ne zaman ayrılcan biliyosun sıkıntıdan sürekli geziniyorum sonra kendime ve anneme diyorumki Eylül benden kaç hafta önde hala çalışıyor koşturuyor Allah'ın izniyle bebeklere birşey olmayacak diyorum seni örnek alıyorum arkadaşım:))) 30 dan sonra karın büyümesi çok hızlı olmuyor dimi şimdi 29 oldum karnım resmen yırtılıyor ağrıdan duramıyorum..
 
Canlaaaar,
Bu göbişte 2 kızçe var :nazar::nazar::nazar::nazar:
Gözün Aydin Canim :KK16: çift yumurtaydi değil mi erken bi tahmin olmuş sürpriz pipi de çıkabilir :KK1: gerçi genelde doğru çıkıyor tahminleri...
Benim prenatestim temiz çıkmış, Allahıma binlerce şükürler olsunn
ölüyorum mutluluktannn :119:

Heyoooooo :KK52: Canim çok sevindim gözün aydın... her ne kadar zaten sonucun güzel olacagini tahmin etsek de kesin öğrenmek gibisi yok :KK16:
 
C
Hayırlı uğurlu olsun allah tamamını erdirsinnnnnnn:KK16:
Saol canım benim, sağlıcakla kucağımızada alırız inşallah.
Gözün aydın.:) bende de 2 delikanlı var:emir_bebek::emir_bebek:
Maşallah maşallah, oğluşlarına Rabbim sağlık sıhat versin...
Gözün Aydin Canim :KK16: çift yumurtaydi değil mi erken bi tahmin olmuş sürpriz pipi de çıkabilir :KK1: gerçi genelde doğru çıkıyor tahminleri...
Yok kuzum tek yumurta benim ikizler. Tek istediğim sağlıklı sıhatli olmaları. Ayrıntılıya girdim bugün ense kalınlığı ve burun kemikleri için. Şükürler olsun iyiler. Daha sonradan da gösterirlerse pipileri naapalım onada kabul. Olmadı kızı bulana kadar çalışmaya devam:KK9::KK9::KK9:
 
kızlar yetişemedim yazdıklarınıza hepsini okuyamadım ikiz hamişlerimiz ne güzel çoğalmış sedef melis medac özendim size inşallah biz de o günleri görürüz benim de perşembe şekere bakılacak bu arada 1 hafta içinde 1 kilo daha almışım 24 haftalığız ve ben 9 kilo aldımm nolack benim bu halim bilmiyorum
Tek derdimiz kilo olsun canım boşver, doğumdan sonra gidecek hepsi...
Kızlar genel anestezi ile 9:30 gibi geldi elh minikler imiz...birini akşam üstü aldık yanımıza diğeri hala küvezde :KK43: neyse 2 küsur kg doğdular
Hayırlı olsun canım, Allah bağışlasın, en kısa sürede ikisi de yanında olsun inşallah :KK16:
soylediklerin çok doğru Eylül ya, hastanedeki son gün ben çok moralsiz bir şekilde bebek hemsiresine gittim sutum yok dedim 3.gundu ve sut yoktu. Brbeklerin kokusunu alman lazım dedi. Eeee benim bebeler kuvözde imkansız yani. Gitmeden brbeklerimi bir göreyim dedim. Şiyar ağlıyordu hemşire kucağına aldı o kadar kıskandım ki. Ben de alabilir miyim dedim kucağıma verdi ve bebek kokusunu hissettim. Anne olduğumu. İçimden sıcak bir şeyler akıp gitti ve tam 12 saat sonra sutum geldi. Bir de sütum yokken bile pompayla varmış gibi üç saatte bir her bir göğsü en az on beş dakika sagmaya devam ettim. İnşallah sizin sutler daha ilk saatte fosur fosur gelir ama gelmezse de sakın benim gibi panik yapmayın gayet normalmis.
Ayyyy çok duygulandım bu yazdıklarından canım :KK43:
Kızlar ben yarın 29. Haftaya gitcem ama doktorum 30 gibi göstererek beni doğum iznine ayırdı sen zaten erken doğuracaksın diye:KK43: dün raporu okula verdim doğum iznine ayrılanlar kaçıncı haftada ayrıldınız bu kadar erken ayırması normalmi sizce...
Benim doktorum da öyle yaptı canım, erken çıkayım diye, iyi de oldu aslında, şubat sonu çıkacağım ben de kısmetse..
 
kızlar yetişemedim yazdıklarınıza hepsini okuyamadım ikiz hamişlerimiz ne güzel çoğalmış sedef melis medac özendim size inşallah biz de o günleri görürüz benim de perşembe şekere bakılacak bu arada 1 hafta içinde 1 kilo daha almışım 24 haftalığız ve ben 9 kilo aldımm nolack benim bu halim bilmiyorum

yalnız değilsin canım merak etme bende son 1 haftada 1 kiloaldım :KK43:(((ben umutluyum inşalllah bizde sen, ben, beyaz, aksu 1-2 arkadaş daha var süt konuşuyo olcaz:))))
 
Tatlım çoğunuzun kilo sandıği aslında kilo degil. Doğumdan sonraki 4. Gunum ve ben kendimi tanıyamadım. Ellerim bileklerim incecik geldi ilk sonra bacaklarima eğildim ve ne gördüm biliyor musun. Hamilelik Öncesi gibi. 22 kilo aldim toplam şimdi en fazla 5 kilom kaldı inanabiliyor musun. Sönen bir balon gibiyim :KK1:

menac ağzından bal damlıyoooo balll:)))
 
X