Canım benimmm birkaç gündür yine çok sıkıntılıyım o yüzden burayada giremedim kızlar ya midemdeki gaz nefes darlığı karnımda yırtılıyormuş hissi kasılma ağrı tavan yaptı 3 gündür bırakın oturup dinlenmeyi gece ne uyku ne oturma beni görenler tanıyamıyor o kadar çöktüm ağlamamaya güçlü olmaya çalışıyorum ama ağzımda yaralar çıkıyor o kadar vücut direncim düşüyor haftada bir doktora gidiyorum biri koluma girerek yürüyebiliyorum ya bu gaz ve mide sorunu hiç geçmeyecekmi suyu bile yudum yudum içmeye çalışıyorum doktor kasılma var deyince nts ye bağladı alttan muayene etti şükür açılma yok dedi birde benim göbek öne doğru sarkıyormuş çok ayakta kalmam ve yürümem den oluyormuş kemer kullan dedi 29. Haftaya gircez karnım şeyimin üzerine sarktı magnezyum ve progestan kullanmaya başladım progestanı karaciğer enzimlerini yükseltmesin diye fitil olarak kullanmamı söyledi. Kızlar bebeklerim Allah'a emenet elimden geldiğince oturmaya çalışıyorum 10 dak sora kan ter içinde kalıyorum nefes alamıyorum biliyorum bu kızda hep şikayet ediyor hiç şükretmiyor diye ama emin olun sürekli dua ediyorum ve çok korkuyorum keşke biraz normal olup dinlenebilsem
ama çok zorlanıyorum 4 aydır yemeğimi bile ayakta yemeye çalışıyorum yemekte 1 kase çorba oluyor genelde... Ne yapacağım şaştım kaldım annem eşim bile artık Halime ağlıyorlar onlarda çaresiz kalıyor o kadar zorlanıyorumki eşim 32 de aldıralım diyor çok korkuyorum Allah'a bağıra bağıra dua ediyorum bebeklerimi bağışla beni biraz rahatlat diye bunları yazarken bile koridorun duvarlarını tuta tuta yürüyerek yazıyorum benim gibi hiç oturamayan varmı acaba gece en azından aralıksız 2 saat uyusam şükredeceğim.tv izlemek film izlemek kitap okunmak puzzle yapmak hepsini yapmaya çalışıyorum ama hepsi oturarak yapılan şeyler bir oturabilsem hepsini yapcam ama ayakta gezinerek ne vakit geçiyor ne dinlenebiliyorum sürekli elimde dua kitabı gezinirken sesli dua okuyorum arkadaşlarıma gitmeye çalışıyorum ama oturup sohbet edemeyince bi anlamı olmuyor
Ne denediysem bir şey fayda etmiyor size yazmaya bile çekiniyorum hep aynı sıkıntılar ama ben ne yapacağım dakikalar geçmiyor çok korkuyorum siz benim yerimde olsanız ne yapardınız....