Merhaba kızlar,
tüm gün dışarda olunca bi sürü alıntıyla karşınızdayım..
Canım inan çoook sevindim,yaşadığın korkuların-sıkıntıların mğkafatı böyle güzel geldi bak:) rabbim analı-babalı büyütsün,hayırlı,güzel bir ömürleri olsun,anne babalarına hayırlı evlatlar olsunlar inşaallah..bebeişin en kısa sürede çıkacak Allah'ın izniyle ordan,bak çok güzel haftalarda ve kiloda doğdular çok şükür.bizi habersiz bırakma ve yeni bir anne olarak duanı eksik etme canım.
Ben de merak ediyorum kaç kilo birden gidecek diye,böyle sönmek ne güzeldir kimbilir,hem bebişlerin sağlıkla doğmuş olacak hem kilolar gidecek,mis:)
Allah'ın izniyle daha da artacak canım.kendimi sizlerin yerine koymaya çalışıyorum,çok zordur muhtemelen,ama şükredelim hep baka kuzuların sağlıklı doğdu.bu arada doğulu musun cnm,bebiş isimleri ordan tanıdık geldi:) ben çok kaldım doğuda.anlamlarını hatırlayamadım şimdi ama isimleriyle yaşasınlar:)
Meliscim durumlarında bir değişme var mı canım,merak ediyorum szi..
Teşekkür ederiz verdiğin bilgiler için,bunlara ihtiyacımız var:)
duan için Allah razı olsun,amin..
Allah yavrularını sana bağışlasın.
ben evde olmadığımda su miktarımı net ayarlayamıyorum ve o gün az içmiş oluyorum,meyvem aksayabiliyor,beslenmem değişebiliyor,o yüzden evde olmak bu yönden bana iyi geliyor.bugün mesela daha hiç meyve yiyemedim ve misafirlikle geçtiği için günüm,karbonhidrat ağırlıklı beslendim.böyle yapınca kendime kızıyorum biraz da..çünkü şimdi böbrek ağrım ve biraz kasılmam var az su içtiğimden..
canım senin haftalarda tuvalete uyanmanın azalması lazım ya,32den sonra artıyor galiba.
senin için dua etmekten başka elimden birşey gelmez,Allah yardımcın olsun,ne olur başka şeylere odaklanmaya çabala,kendine bir uğraşı bul,belki iyi gelir.
cnm ikizlerde zaten yasal olarak ayrılma zamanı 30.hafta.
hoşgeldin hayırlı olsun bebeklerin:)
ya onu bilmiyorum da feci gaz yapıyor,gaz da çok olduğunda kasılma gibi sertleşmelere sebep oluyor,belki bundan demiştir.ben korkudan yiyemiyorum artık,afedersin gazdan-sertleşmeden mahvediyor beni.
aman da aman Allah nazardan saklasın,hayırlı olsun canım maşallah