2014 ikiz anneleri


Aynen her hafta dönümünde bişeyler oluyo canım ya daha geçen gün Sedef'le konuştuk biz de. 29. hafta bitti, benim parmaklarım ayaklarım şişmye başladı mesela. şimdi de aynı işte, dediğin gibi her hafta farklı bşey oluyo. endişe etme. çıkmayacak bebişlerimiz, durup duracaklar orada. 36 ya kadar beraberiz inşallah onlarla bak gör. annem gelcek ya canım ama sorma kalmaya değil, 2 günlüğüne. keşke kalsa. pazartesi döncek yine. ben doktordan kan testi ve idrar testi isticem bu arada her ihtimale karşı. senin kaçta canım randevu?
 
inşallah canım teşekkür ederim ilgin için.sen de mi tedaviyle hamile kaldın.hangi ildesin??
Ewet canım tedaviyle oldu benim oğluşlarımda.kırıkkaledeyim
valla bugünde kramp olursa vallaha nazar diyecem:)


Hadi yaa:44:valla ya sen ya ben şaşkınız:)bende nasıl açıklama yaptım kıza kendimden emin şekildedur bakalım zeynep gelince bi anlatsın:)
 

Canım beniminşallah ilaç kullanacak kadar enfeksiyon mantar falan çıkmaz
 
2008ZEYNEP canım o antalyada yaşıyodu,ıspartaya yeni taşındı…oda çok sıkıntılıydı doktor bulamamaktan.o doktorun tedavisiyle hamile kalmadı…özelden mesaj at sen ona o daha iyi anlatır

hadi ya eee hamile mi peki su an kaldıysa da nasıl kaldı?? senın bilgin kadarıyla memnun muydu doktordan peki bilgin war mı???

Canim sana mesaj yazdim aldinmi mesajimi istersen numaramida vereyim sormak istedigin bisey olursa
 
Ayy ne bilim sedef yaa kendimi cok yalniz hissediyorum boguluyorum sanki.arada agrim oluncada korkuyorum hemen

Ahh canım senin haftalarında bende öyleydim,eşim öte git demeye korkuyodu:))ağrılardan korkma canım,gecmiyoki onlar hiç:)hele 25 haftadan sona iyice alışıyosun ağrılara.hadi git bi muz ye iyi gelir:))benim oğlanlar muza bayılıyo:)
 
Ahhh kuzum ya yine bana geldiler aglayip duruyorum iyice psikipata bagladim

Zeynepcim ne oldu ağlama biraz neşelendireyim seni baka kamuoyu senden açıklama bekliyor,iyice unutkan olduk benle sedef,hatırladıklarımız doğru mu acaba onu söyle de kafan dağılsın:)



İnşaallah görürüz canım
ben de idrar isteyeyim diyorum,geçen sağlık ocağında kan testi yaptırdım,idrardan korkuyorum kasık ağrıları,böbrek ağrıları filan enfeksiyonla ilgli olabilir mi diye..bu arada tsh.ım yüksek çıkmış canım sıkıldı,kaç aydır kontrol altındaydı,yeniden test yapıcam,sağlık ocağının testinden kuşkulandım
Annen 2 günlüğüne geliyorsa yakın yerden geliyordur,benimkiler çok uzakta,olsun yine gelir ki canım..benim randevum öğleden sonra,saatini msj yazarım,seninki sabah mı öğlen mi? Aslında belki başka testler lazım olur diye sabah almak istedimm de eşim öğleden sonra gidelim diyor,bakalım değiştirmezsek böyle şimdi.

Hadi yaa:44:valla ya sen ya ben şaşkınız:)bende nasıl açıklama yaptım kıza kendimden emin şekildedur bakalım zeynep gelince bi anlatsın:)

İkimizde de var biraz şaşkınlık,en basit şeyleri unutmaya başladım ben..

ya ben çok acıktım ya,halbuki yemeği de çok yedim nerden çıktı şimdi bu..ne yicem ben:)
 
Anlaşıldı şaşkın sensin:))

Nickini yanlış hatırlamış olabilirim ama diğerlerini bence tutturdum,sensin o:))

Kızım sana meyve sebze ismi kullanma demedim mi,ben bugün zaten 2 muz yedim,şimdi de çook acıktım,gidip yicem bak şimdi gece gece..karnım çok gergiiiiiiiiiin,nefes alamıyorum yaaa...
 

Bence bilgilerdede benimkiler doğru:))ayy kız unuttum gıda ismi vermemyiçok yeme kabız olursun:)
 
Bence bilgilerdede benimkiler doğru:))ayy kız unuttum gıda ismi vermemyiçok yeme kabız olursun:)

Oluyorum zaten:)
çok açım leeeeyyynn,eşim de uyu diyor açlığımı hissetmeyeyim diye:) gece birşey yenmezmiş,ben öyle diyormuşum,şimdi utanmasam çığlık atıcam açım diye ya:)
 
sabahtan beri göbek deliğim özellikle üst kısmına sert bir toplanma oluyo ve sık sık akşam üstü sağdaki bebişim biraz hareket etti ama sağdakinden ses yok paniklesem mi sakin mi davransam bilemedim benimle haftası yakın olanlar varmı başına böyle birşey gelen ?
 


Bu hafta benim de hep öyle oldu,ben de 30dan gün alıyorum canım,bence normal ayrıca dr.lar da söylüyor hareket olunca hangisi olduğunu anlamak zor,ben de genelde sağda hissediyorum,ama dr bakarken de genelde sağdan bakıyor.İçin rahat etmezse yarın dr git istersen.
 
Canım bendede oluyo sürekli.karnım taş gibi oluyo bi bölge yumruluyo. O an benim bebeklerdede hareket olmuyo ama sona düZeliyo,bugün benimde çok oldu
Canlarim antalyada oturuyordum burdura rasimdim ispartada hakan beye gidiyorum yeterlimi kizlar)))

Ben daha çok bildim:))
 
A

Bende de 158 cikti yediklerime dikkat ediyorum maalesef şekerli meyveleri havuç vs az tüketmen gerek canım bugün 100luk yapıldı yarın alacağım sonuçları senden istemediler mi ki 100luk?

canım doktorum yoktu ameliyattaydı başka doktora gösterdim oda hamurişinden pirinç patatesten biraz uzak durman yeterli açlığın yüksek değil zaten dedi peki meyve dedim meyve çok etkilemez dedi ilaca gerek yok dedi ama 100lükten bahsetmedi yarın doktorumu arıcm
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…