2014 ikiz anneleri

Günaydın kızlar hayirli günler olsun bu mübarek günde dualarimiz kabul olsun inşallah. Ewt size sorum kova göbişliler ben son gunler bebeklerin haraketlerini tam seyimin ustu de hissediyorum ufak ufak kipirdanma gibi sizdede olurmuydu boyle
 
kızlar bu yazdıklarınızın üstüne birde kaşıntıyı koyun dün gece benim kaşıntı yine geri döndü allahın izniyle doğurduktan sonra birbirimize bu günlerimizi unutturmayalım ki bebişler uyutmadıkça söylenmeyelimmm ....
 

Hafta başında benim de kaşıntılar geri döndü,şimdi yine duruldu sayılır.bu sabah kısa süreli gene oldu,şimdilik geçti..
 
Canım o konuda sıkıntım yok annem yakın kayınvalidemde yakın ama bazen yataktan uyanınca bile yürüyemiyorum. rapor aldım okulada gitmiyorum artık son bir haftadir. Rabbim yardım etsin hepimize.

canım valla dikkat etmekte yarar var.Ben 19.haftadan beri raporluyum, yatıyorum evde.
bebeklerden biri başaşağı benim de, daha önce rahimde açılma olduğu için ayağa kalkmam yasak

sende açılma yoktr belki ama haftan itibariyle riskli biraz, bolca yat dinlen.
zaten sonra fırsatımız olmayacak :))
 
Günaydın kızlar..herkes uyuyamiyo yani napicaz biz :) ciok sükür ben uyuyorum henüz ama geceden 5.30-6.00 ya kadar sonranı uyanıklık arası 8 deuyuyorum tekrar 11.00e kadar:) hergün aynı sekilde sanırım benim kuzular sabahları erkenci olacak..sizin karnınizin rahatsız etmesi cok normal benim bile her dönüşümde acıyo bazen korkuyorum cok yavas ve dikkatli donmem lazım hatta esimin elini tutuyorum bazen destek ol diye ilerde nolur bilmiyorum evham mı yapıyorum acaba diyorum ama sabah karnımı unutmuşum soyle yukarı dogru çıkayım biraz dedim karnım cok acıdı evham falan degil cok kilo da almadım karnım cok buyuk de degil bunlar ilgisi yok sanırım bebekler iki taneoldugu için..Napalım onlar için hepsine deger..
 
canım sana ne teşhis koymuşlardı?

Canım ben kolestazdan şüphelenip test yaptırdım,enzimlerimde yükselme çıktı ama dr.um net bir şekilde kolestaz demem için bu enzimlerin çok daha fazla yükselmesi gerekir dedi,kaşındığında tuzlu suyla duş al dedi,soğuk su filan dök dedi,ilaç yazmadı şimdilik.ara ara kayboluyor ara ara geri geliyor,ama ilk 1 hafta çok kötüydü kanatıyordum kaşımaktan ve 2 gece de uyutmamıştı beni.sen ilaç kullanıyordun sanırım dimi,senin değerler daha yüksekti,Allah şifasını verir de geçer inşaallah.

Kaşınmayın kızlar fena çatlarsınız valla.kaşındıkça vücudunuzu nemlendirşn

Sedef'cim göbüş değil genel vücut kaşıntısı bahsettiğimiz,kol,bacak,avuç içi ve diğer yerler..
Göbüş arada delirtiyor ve kaşıdığım oluyor,inşaallah çatlamayız.
 

Hıı anladım canım.allah kolaylık versin o kadar uykusuzluğun ağrının sancının içinde bide kaşıntıyla uğraş.
 

aynen canım bana de net bişey söylemediler tam 15 gün oldu ilk 3 gün bende çok kötüydüm sonra azalmıştı dün gece kabus gibi çöktü benimde aynen dediğin gibi kaşıntılarım karaciğer enzimlerin yüksek çıktı alt ast alp bir de safra asitlerime bakıldı onlar normal çıktı allerset ve ursofalk verdi allerset bitti ursofalka devam ediyorum bana kullandığım ilaçlar ağır gelmiş olabilir dediler yada kolestaz şu an nidilat hariç bütün ilaçları kestik kullandığım ilaçlar decavit pronulot demir hapı 4 doz ciğer geliştirici calsiyum b12 iğnne coraspirin nidilat bundan mı bilmiyorum ama ben iflas ettim ...sen neler kullanıyosun?
 
Kızlar biz geldik geçmişi okuyamadim inşallah hersey yolundadir iyi haberler olsun hep topigimizde
Sekerimiz yüksek çıktı bacilar
aclik:78
60dk: 180
120dk: 166
180dk: 116
Nasılız ama:)))
 
Hıı anladım canım.allah kolaylık versin o kadar uykusuzluğun ağrının sancının içinde bide kaşıntıyla uğraş.

Sağol canım Allah razı olsun,Allah dermansız dert vermesin hiçbirimize.


dediğim gibi bana karaciğer enzimleri için ilaç yazmadı.Şu an kullandıklarım:sabahları aç karna tioit ilacım var,bu arada tsh'ım yükselmiş kontrole gitmem lazım,bebekler üzerine olumsuz etkileri var diye korkuyorum onun dışında demir hapım,günde 2 magnezyum,decavit,haftada 1 proluton depot.

Canım sana neden ciğer geliştirici ve nidilat başladılar?yazmışsındır foruma ama ne olur kusura bakma bu aralar inanılmaz unutkanım..Kanaman,sancın mı olmuştu?

Ay canım ya ins geçer hemen cok zor bi durum
bu gidisle hepimiz çatlak ve uyuz anneler olucaz galiba

Aynen canım ya eşimin yanında kaşınmaktan utanıyordum başta adam bana uyuz diyecek diye,sonra netten araştırdım bak dedim böyle birşey varmış,test yaptık,dr gittik o da uyuz olmadığımı düşünüyordur artık:) hadi eşimiz neyse başka ortamda kaşıntı tutsa,gel de anlat,bitli,uyuz sanacaklar bizi,inanır mısın bazen saç diplerimde bile inanılmaz kaşıntı hissi oluyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…