2014 ikiz anneleri

Arkadaşlar slm benim sorunum şu bebeklerin birinin başı tam kasıklarda ve çok feci baskı uyguluyor.Bazen yürümekte zorlanıyorum agrısından..Aranızda benim gibi olan var mı ?Riskli olabilir diye sürekli bir evham halindeyim...
 

Benimkilerden biride başaşağı canım.haftanı görrmiyorum ama korkacak bişey değil tam tersi normal bi durum ileri haftalarda
 
Jelybonsdf canım 25. haftadayım bugünki kontrolde çok aşagıda oldugu için doktorum ölçüm alamadi risk durumunu sorunca da erken doğumu tetikleyebilir dedi.

Hmm 25 haftadayssn bilemiycem canım ya.dinlen bol bol allahın izniyle bişey olmaz inş.annen yada kv yakındamı.onlarda kal dinlenmiş olursun.yemek bulaşık derdin olmaz
 
Hmm 25 haftadayssn bilemiycem canım ya.dinlen bol bol allahın izniyle bişey olmaz inş.annen yada kv yakındamı.onlarda kal dinlenmiş olursun.yemek bulaşık derdin olmaz

Canım o konuda sıkıntım yok annem yakın kayınvalidemde yakın ama bazen yataktan uyanınca bile yürüyemiyorum. rapor aldım okulada gitmiyorum artık son bir haftadir. Rabbim yardım etsin hepimize.
 
Canım o konuda sıkıntım yok annem yakın kayınvalidemde yakın ama bazen yataktan uyanınca bile yürüyemiyorum. rapor aldım okulada gitmiyorum artık son bir haftadir. Rabbim yardım etsin hepimize.

Anlıyorum canım.son haftalardaki sıkıntıları sen yaşamaya başlamışsın.benimde aynen yürüdüğüm zaman bile sancım oluyo bazen.allah gerçekten kolaylık versin ikiz hamilelere ve ikiz annelerine
 
Bende süte bebislerle başladım yalan degil hic süt icnezdim :)
Canım özelden mesaj attım sana..ben Isparta'da yasıyorum Hakan beyi de duydum giden tanıdıklarım da oldu ama ben gitmedim hic Zeynep var burda o gitti ama orada tedavi olmadı su an takip için gidiyor .sana birkaç öneride bulundum sormak istedigin seyler olursa burdan yada özelden ulaşabilirsin.
 

Canım benimde var o tarz agrılarım var resmen jiletle kesiliomuş gibi agrıyo biraz iş yapaım yürüyeyim daha fazla agrım oluyor 10 gündür doktorum erken dogum önleyici başladı daha bi iyiyim daha rahatladı sanki kasıklarım.tabi yinede var ama eskisi gibi degil. doktoruma sordum gayet normal aşagıya baskı yapıo dedi.
 
aynı durum bende de var malesef 3te yatıyorum 6 da kalkıyorum 1 haftadır böyle Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Allah yardımcın olsun canım yaa benm de karnım bazen çok şiş oluo o zaman yatakta hiç rahat yatamıorum

Sağa sola yatınca karnım taş gibi oluyo kızlar rahatsızlık veriyo,sırtüstü yatıncada boğulacak gibi oluyorum.hayırlısıyla geçseydi bi son zamanlarda
 
Uyuyamıyorum kızlardile kolay 4 saattir yatıyorumsırtım belim ağrıyo yatarken
seni çok iyi anlıyorum gözümden uyku akıyor resmen ama ağrıdan mide bulantısından burun tıkanıklığından uyuyamıyorum hemde aylardır senin haftan da gayet iyi ben 30 lara bi gelsem süper olacak yeminle gün sayıyorum ama senelerdir çektiğim sıkıntıyı düşününce 2 ay sabredeceğim;(
 

Sabredicex canım napalım,mükafatımız bir değil iki melek olacak..belki o zamanda yyuyamıycaz ama yanımızda olacak kuzular,bide ağrı sancımız olmayacak:)
 
Canım o konuda sıkıntım yok annem yakın kayınvalidemde yakın ama bazen yataktan uyanınca bile yürüyemiyorum. rapor aldım okulada gitmiyorum artık son bir haftadir. Rabbim yardım etsin hepimize.

maviumut Allah yardımcın olsun,25te bunu yaşaman bana da erken gibi geldi,dr.u dinle ve mutlaka dinlen,uzan,Allah'ın izniyle geçer inşaallah.

Sırtım ikiye ayrılacak resmen cok ağrıyor kızlar napmali? Bi çaresi olan var mı?

Canım ağrıyı nasıl geçirirsin bilemiyorum kelin merhemi olsa..ama yarı oturur vaziyette yatabilirsin,ben öyle rahatlamıştım azıcık.şimdi de yarı oturur halde değil ama resmen askercilik oynuyormuş gibi sağım solum bi sürü yastıkla uyuyorum.

Uyuyamıyorum kızlardile kolay 4 saattir yatıyorumsırtım belim ağrıyo yatarken

Canım Allah yardımcın olsun Ben de evvelsi gün hiç abartmıyorum 15-20dkda bir uyandım,uyuduğumdan birşey anlamadım,dinlenemeden okula gittim ben de bugün sana şunu soracaktım;sırt ağrıları geçiyor rahat uyuyorsunuz demiştin ya,sırt ağrılarımda eskiye nazaran hafifleme oldu ama bu kez göbeğim yüzünden uyuyamıyorum,dönerken çok canım acıyor,bi türlü de rahat edemiyorum sürekli dönüyor ya da sebepsiz uyanıyorum,bazen de nefesim tıkanır gibi oluyor,bana geçecek diye umut veriyorsun hain kadın Şaka bir yana sen de artık eşinle vedalaş ve sırtının-karnının yastık deniziyle rahat edeceği bir ortam oluştur,inşaallah işe yarar canım.

Günaydın kızlar herkese:)
 
Günaydın hanimlar.hayırlı sabahlar hayirli cumalar.Rabbim bu mubarek gunde cumlemizin dualarini kabul buyursun.saglikli sihhatli evlatlatimiza vakti zamaninda kavusmak nasib etsin.amin.
ne guzel haberler okudum masallah bebisler geliyor hayirlisiyla Rabbim yardimciniz olsun.
göbek asagida yukarıda diye tasalanma canim bebislerin pozisyonu belirliyor bunu.benim komsum tek bebis 41.ci haftaya kadar bekledi 37.ci haftalarda karni o kadar asagidaydi ki bugun yarin dogar diye dusunurdu goren.ama sonradan geri yukari cikti son 2 hafta cok yukardaydi sezaryenle aldilar.yine dogum baslamamisti yani.iciniz rahat olsun.
benim bebisler 24.cu haftadan beri ikiside bas aşağı duruyor.
sedefcim agrilar başlamış Rabbim yardimcin olsun.benim uykumu bolen tek sey wc cok şükür ona da raziyim.en azından agri sizi yok.uykular kacmadi daha kacana kadar inatla uyuycam nasil olsa ilerde uykuya hasret kalicaz.
 

Ahh canımm belguzarada yazdım ağrıdan sağa sola dönemiyorum.karnımıda elimle kaldırıp dönüyorum:)oda benden ayrı bi şahsiyet oldu:)bide artık sağa sola dönünce bebekler oraya toplanıyo heralde sert oluyo karnım oda çok rahtsız ediyo.ne çok şikayet var demi
 

Ayy tuvalet ayrı bi dert,abartmıyorum saat başı kalkıyorum,dalarak uyumuyorum hiç,ama olsun kızlar iyi taraftan düşünelim,uykusuzluğu yadırgamıycaz bebekler doğunca:)alıştırma bunlar
 

Aynen ben de bazen elimle desteklemek zorunda kalıyorum,altına da hep yastık koyuyorum,eskiden yetiyordu şimdi yastık da kesmiyor.
Birikip sertleşme ben de de oluyor,korkuyorum,pozisyon değiştiriyorum,karnımı ovuyorum,tık tık vuruyorum yer değiştirsinler diye(hani bastırınca onlar da tepki veriyor ya)öyle öyle açılıyor karnım bi süre sonra.

Yok yok biz şikayet etmiyoruz,ilk olduğu için şaşırıyoruz sadece.Rabbim'e binlerce şükür,sayısız hamdü senalar olsun,sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz inşaallah,cennet boşuna mı annelerin ayaklarının altında? Demek ki önce sıkıntı,sonra mükafat geliyor.

Herkesin cuması mübarek olsun kızlar.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…