2014 ikiz anneleri


kullan at iç çamaşırı nasıl birşey? bu isimle mi satılıyor???
 
Kuzum senin koca hakikaten masum :) yapma adama boşuna...

Canım biliyorum masum olduğunu da işte,kaza,duygusallık,içime atmalar,hepsi birleşince böyle oldu.
Çok kızdım banane,hemen yüz vermemem lazım,şu araba işini halletmemiz lazım,kayınpederim biraz deli kullanıyor arabayı ya,binmek istemiyorum,ben yarın işe nasıl gidicem şimdi of..
 
kızlar slm.idrar kültürüymüş yapılan negatif dedi vajinada sarı köpüklü akıntı var dedi neo-penotran fitil ve flagyl hap verdi...biraz korkuttu bebeklere bulaşabilir veya erken doğuma sebep olur dedi bu durumu yasayan varmı sadece sabahları sarı akıntım oluo kokusuz
 
kullan at iç çamaşırı nasıl birşey? bu isimle mi satılıyor???

canım ben birçok yere baktım bulamadım,hepsiburada'da buldum,henüz almadım ama gözüme kestirdim galiba bunu alacağım.burdan link atmak yasak mı bilmiyorum,sana özelden link atayım,ama malzemeleri nasıl oluyor bunların hiç bilmiyorum.doğum yapan bir ark. ım söylemişti,iç çamaşırıyla uğraşma çabuk kirleniyor,kullan at al rahat edersin demişti.galiba o e-bebek'ten aldığını söylemişti ama ben orda bulamadım.
 

Ay demekki sizdede var gobekte Tüylenme canim ben kuafore gidiyorum ne yapayim ne kadar cikmis die bakamiyorum daha simdiden yani düşün. ..
 

Canım benim de bir süredir akıntım sarıya döndü ama dr.lar koku veya kaşıntı yoksa önemli değil diyorlar diye ben kültür aldırmadım,yani dr.um da erkek,hem alttan muayene olur diye hem de oraya gittiğimde her seferinde unuttuğum için sormadım hiç.dediğin gibi erken doğuma sebep olabilir Allah korusun,ihmal etmemek lazım.
 
Ay demekki sizdede var gobekte Tüylenme canim ben kuafore gidiyorum ne yapayim ne kadar cikmis die bakamiyorum daha simdiden yani düşün. ..

hemen hemen tüm gebelerde oluyor diye biliyorum hele erkek bekleyenlerde erkeklik hormonu sebebiyle daha çok oluyor,e benimkiler de erkek Allah bağışlarsa,o yüzden var yani.ben çok forum okudum,bi tek bende varsa her gidişimde ağda yapmayı düşündüm ama baktım ki ohoooo herkeste varmış artık umursamıyorum o yüzden:)
 

Demekki erkek bebekten kaynaklaniyor benimkilerde erkek ya.kizimda hic bole bisey olmadi .gogsumdede var biraz yaa odami normalki
 

işe yarıyor elbette ama yine de herşey taktir-i ilahi canım. benim de eşim lösemi hastası. ilik nakli oldu 3 yıl önce. şimdi iyi çok şükür. Rabbim kimselere yaşatmasın. babanın da mekanı cennet olsun inşallah.

maşallah canım. ne güzel kavuşmuşsun kuzularına. darısı hepimize inşallah.


canım Rabbim sabrınızı versin inşallah. her zaman dualarımızdasın sen ve meleklerin. inşallah normal yollarla tekrar anne olursun canım.
 
Son düzenleme:
İyiyim canım bugünlerimize çok şükür..özlüyorum valla sizleri göremeyince.bide flufem toparlanıp aramıza dönünce daha iyi olcaz..çok gzl paylaşımlar yapcaz doğurduktan sonra.
Iyiymiş canim seninki kiz nasil görüyorsun))

Aynayı alıyorum karşıma
 
Nerdesiniz kızlar korkar olduk artık bi ses verin iyiyiz deyin.gelin arada özlüyoruz

iyiyiz çok şükür canım. böbrek ağrılarım coştu yine 2 gündür. onun için giremedim.
bu hafta kontrol var diye dün beden temizliği yapayım dedim. şekilden şekle girdim. her yanım tutuldu
sonuç muhteşem ama ne kadar yorulmuşum anlatamam. hala bacaklarım sızlıyor
bi yandan sir ağda bi yandan epilatör halim içler acısıydı ya da çok komikti

ya kızlar bu arada sol kolum ara ara uyuşuyordu. bu gün nerdeyse hiç geçmedi uyuşukluğu. bir de sol göğüs ucum çok kaşınıyor ve sarımsı bir sıvı geliyor. sizde de oluyor mu yada fikri olan var mı acaba
 

Bacakların için ağdaya git canım zor olur eğilmek.ben sadece bacaklarım için gidiyorum ağdaya 15 güne bi.benim göğsümdende beyaz bişi akmış kurumuş:)çok az.
 
Valla 3-4 haftaya bi agdaya devam ediyorum ben doguma yakın da oyle yapıcam ins yapabilirsem dogum tüylerin çıkma zamanına gelirse makinenin jiletiyle geçerim üstünden bi kereden bisi olmaz zaten belki de gerek kalmaz..önemli olan bakımsız olmamak acil bi durum için geçerli degil tabi bu düşünce ama agdaya devam edicem artık dogum hangi haline denk gelirse:)
 
Kızlar göğüs ucu kremini hamileyken başlamak gerekiyormuş sürmeye acaba ne zaman başlasam bilemedim daha erken gibi geldi ama..
 
Bacakların için ağdaya git canım zor olur eğilmek.ben sadece bacaklarım için gidiyorum ağdaya 15 güne bi.benim göğsümdende beyaz bişi akmış kurumuş:)çok az.

zaten çok tüylü değilimdir normalde, hatta köseyim bile denilebilir
hamileliğin başından beri de mucizevii bir şekilde daha da azaldı tüylerim. hal böyleyken jilet kullanıp arttırmak istemiyorum canım.
bacaklar değil de bikini bölgesi çok yordu zaten. nefes nefese kaldım
 
kızlar gebelik okulunun face grubunda doğum fotoğrafçısı paylaşmış bunu. ben de sizlerle paylaşmak istedim.
Rabbim sağlıkla zamanında kavuştursun inşallah kuzularımıza


 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…