2014 ikiz anneleri



Bir arkadaş daha yazmıiş sanırım sdtive,ben de bunları bu sükunetle yazmanı çook takdir ettim,çok güçlüsün sen canım maşallah..Seni ve orkide'yi okuduktan sonra herhalde gözyaşı dökmeyen ya da aklından çıkmayan biri yoktur forumda..Biz burda aile gibi olduk,burda okuduğum kötü bir haberi eşime de anlatıyorum, o da benle beraber dua ediyor,canım az önce ezan okunurken okudum bu sayfaları ve dua ettim rabbim kabul buyurursa,dondurulmuşunuz yokmuş,inşaallah kendiliğinden gelmeleri ve sizinle kalmaları duasındayım bir sonraki kuzularının..normal doğum yapman da arkadaşların yazdığı gibi iyi olmuş,her şeyde bir hayır vardır,rabbim emanetini alırken belki de çok beklememen,vücudun çok yıpranmaması için normal doğumu nasip etti,senden en kısa zamanda hayırlı ve güzel haberler bekliyoruz,lütfen arada sırada gel,hatta toparlayınca hep gel,senin meleklerin hepimizin melekleri,keşke yakın olsak da görüşebilseydik,yanında olabilmeyi çok isterdim.Her zaman duamdasın canım,bundan sonra her zaman..
geçmiş olsun dileklerine de ayrıca teşekkür ederim.

Canım arkadaşım. Başın sağ olsun. Ben de geçen pazartesi doğum yaptım. Bugün ikizlerimin tekini cigerparem kuzumu kaybettik. Gerçekten tarifsiz bir acı. Allah sabır versin

Orkide gerçekten çok üzüldüm ben de herkes gibi,acını anlayamayız ama düşüncesi bile mahvetti bizleri,siz ne haldesiniz kim bilir..Rabbim sabrını versin inşaallah,diğer kuzuna sağlık sıhhat,hayırlı uzun ömür versin,beraber nice güzel yıllarınız olsun..Başınız sağolsun..senin de bir kuzun bir meleğin oldu,hiç kimse evladını bir daha o minik halleriyle göremeyecekken,sen ve flufem gibi melek anneleri cennette ebedi olarak meleklerine doyacaklar,hep bebek kokusu olacak burunlarında,hep kollarında olacak o kuzucuklar,Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaallah..
 
Merhaba arkadaşlar,
Ben bugünlerde pek iyi değilim..
Önce ctesi günü trafik kazası,sonra pazar günü eşimle tartıştık..Çok kötüyüm,yavrularıma bunlarla zarar veriyoruz diye
Kaç gündür ağlamaktan kimbilir ne kadar strese soktum onları,bu yüzden çok pişmanım,sakinleşmek istiyorum ama hamilelik psikolojisi herhalde,bugünlerde hassaslaştım..

aslında tartışma da değil yaşadığımız,ben çok hassaslaşıp bazı şeyleri kafama taktım,onun sormasını didiklemesini bekliyorum,o da bizim için ordan oraya koştururken bazı şeyleri farketmiyor,işte birşeyler oldu büyüttüm büyüttüm içimde,resmen dert ettim,ağla ağla içim çıktı..sonra çok korktum ben evlatlarıma zarar verdim,birşeyler olacak diye..

Daha birkaç gün önce dr gitmiş olmasam koşup gideceğim ama adam da illallah edecek benden,kendi kendine kurup duruyorsun diye..kızlar üzerimizde nazar mı var bilmiyorum topikçe pek iyi değiliz bu aralar,dua edelim birbirimize sık sık ne olur.Allah'ım sen koru kuzularımızı

Dünden beri netimizde sıkıntı var,bugün geldi,geçmişi okudum,yazmaya çalışacağım birazdan..

Şifayı iyice kaptım bu arada,grip oldum,boğazım çok kötü,gözler burun..fenayım yani..sabhtan beri,süt,portakal suyu,ıhlamur..İnşaallah faydasını görürüm,öksürürken ve hapşırırken çok canım yanıyor(göbeğim özellikle)birkaç gündür Uykudan böbrek ve göbek ağrısıyla uyanıyorum.Birşey soracağım hani hamilelikten önce gaz sancısı çektiğimizde kasıklara doğru bir ağrı bir batma hissi olur ya,2 gündür kasıklarımda o ağrıdan var,ara ara geliyor,ama her yere yayılan birşey değil,sol tarafta küçük bir yerde,doğumla ilgili birşey değildir demi kızlar?Bilgisi olan yazabilir mi lütfen..
 

Flufemmmm canim seni cokk sewuyozz inan hergirisimde bisey yazdinmi diye bakiyorumm burda sana cok dua eden arkadaslArin oldunu unutma. rabbine sigin o verdi o aldi acin norm agliycak acini yasiycaksin ve tekrar silkelenip annelik icin kolllari siviycaksin belkide kendilinden rabbim gonderivercekkk onun rahmeti buyukk eminimmmm var bundada bi hayirrr seni gormesemdee dualarimdasinnnn
 
 

Yazık kız adamcagıza:)tartıştık deyince seni sinir etti sandım ama masum galiba senin kocano kasık ağrısı bende hiç geçmediki canım.sanırım doğurana kadarda gecmeyecek.o rahim iki can taşıyo kolaymı.ağrı hissettiğin zaman yat dinlen ben öyle yapıyorm.gerçi bu ara hep yatıyorumya neyse:)napalım öyle böyle gececek bu günler.
 
Canım arkadaşım. Başın sağ olsun. Ben de geçen pazartesi doğum yaptım. Bugün ikizlerimin tekini cigerparem kuzumu kaybettik. Gerçekten tarifsiz bir acı. Allah sabır versin

hep pozitif ilerlemeye çalışıyorum ama aklımdan cıkmıyor artık bu olaylar şimdide yazını okudum orkide çok zor Allahım sabır versin teselli edecek bir söz olurmu bilmiyorum ama diğer yavrun için güçlü olmalısın hakkınızda hayırlısı olsun...


Herşey aslında biriktirmekten kaynaklanıyor biliyormusun.Geçen haftalarda bende cok küçük bir kelimeden patladım ama öyle böyle değil.Sanki dünyanın bütün yorgunuğunu üstümde taşıyormuşcasına içimden ne geliyorsa söyledim.Ve en önemlisi kaygılarımdan bahsettim ben hersabah uyandığımda yada doktora gideceğimde yaşıyorlarmı acaba diye kaygılanıyorum demişim o laf dokunmuş olacakki anlamaya başladı zaten anlayışlıdır ama bazen beni şaşırtıyordu hamileyken benimle tartışmasını hazmedemiyordum mesela..Ama sonra sakinleşince düşündüm sadece benim hayatım değişmiyorki?Baba oluyor hayatı onunda birden değişiyor bi tarafta benim sağlığım bi tarafta onların sağlığı (yazarken bile ağlıyorum :)) çok fazla şeyi dert ettiğini sonradan anladım ama erkeklerdeki sorun sadece dışa vurum ve bizim gibi hemen duyguları dile getirme gibi bir olay yok .Çok fazla takıyoruz bugünleri belkide birdaha yaşayamıyacağız o yüzden üzme tatlı canını her yeni doğan gün yeni umutlara gebe ama nazara cok inanırım ve ikiz gebe olduğumuz için herkesin dilinde olduğumuz kesin duaya sığınalım:13:

Eylül bu arada ben gribimi terliyerek geçirdim eşim üzerime bir battaniye ve yorgan örttü ben 1,5 saatte terledim.Sonra ılık duş gerçekten kendime öyle geldim birde bol bol su..
 
Son düzenleme:
 

Canim benim zaten hamilelik bizi mahvediyor bi de üstüne bu stresleri yasayinca mahvoluyor insan tabi ki senin ağlamak için sebeplerin var ben herşeye ağlıyorum eslerimizde bu dönemde ne yapacaklarını şaşırdılar tabi. Duzelecek hersey sen hiç merak etme
Ama dr konusunda için bebeklerini görünce rahat edeceksin hiç bekleme git derim benim dr her telefon açısimda niye arıyorsun ki telefon gorusmemizin arkasından geleceksin bi şekilde konuyu bağlayıp atla gel direk der oldu:)) Napalım kendimizi ancak onları görünce rahat hissediyoruz:))
Üzme kendini de bebislerini de stres bizim en kötü dusmanimiz biliyorsun
Benimde 2gundur karnimin içi acıyor özellikle yatakta dönerken dün gece de sağ kasığıma bi sancı girdi az daha geçmese hastaneye doğru yol alacaktik sakinlesmeye çalış canım eğer gecmezse dr.unla bi görüş bence nolur nolmaz
 
bende 6 + 5 günlük hamileyim kızlar ikizlere... Rabbim bebeğini kaybedenlere tez zamanda hamilelik ve bebeğini kucağına almayı nasip etsin...
Hoşgeldin aramıza canım..ikiz annesi olmak hem cok guzel hemde zor bizde hep birlikte bu süreçleri yasıyoruz ve birbirimize destek olmaya çalışıyoruz..allah evlatlarını kucağına almak nasip etsin..
Kuzum hamilelik cok garip bise ya bende sürekli esimi didikliyorum bi gun bi ters tarafına gelcem ya hadi hayırlısı..oluyo boyle yani hepimizde bazen üzülecek bisi olmasa bile bi dert bulup esime sızlaniyorum ve bazen ağlıyorum sanırım ağlamaya da ihtiyacımız var..o da hatta bana bak bebeklerimiz var sükürsüzlük yapıyosun boyle diyo haklı aslında ama sanırım bizi hormonlar delirtti:) bide kaza geçirmenin stresini yasadın ayrıca onu da atamadın belki ins zamanla rahatlarsın canım..bebeklere bisi oldugunu sanmıyorum hatta hamile bi kadın karnının üstüne düşse bile bebeklere zarar ihtimali yokmuş canım seninki stres bence sen kendine dikkat et ve biraz sakın olmaya çalış cok panik gordum seni bu iyi degil iste bizim için..
Sen hep dinlen artık kuzum cok heyecanlaniyorum doğumun yaklaşıyor diye bide handeta ve durudenizderya var galiba yaklaşan..
 
Biz gitmiştik:)sesten rahatsız olmuştu galiba kuzular:)tekmeleyip durmuşlardı.bu ara yine gitmek istiyorum ama dur bakalım belli olmaz kendimi iyi hşssedersem giderim:)
Bende gitmek istiyorum ama korktum rahatsız olurlar mi diye daha Küçükler ken gideyim ama dimi sonrasında belki gidemem:))
 

Ewet canım hande ve durudeniz benden öndeler.durudeniz 3 gündür yazmıyo galiba merak ettim onu inş gzl haberler alırız
 
 
 
Kızlar dermo market nokta com (siteyi sansürlemesin diye yazıyla tek tek yazdım:) sitesinden 3 x 150 ml mustela krem ve lansinoh göğüs ucu krem aldım.. Mustelanin 1 tanesi eczanelerde 79 ₺ ben 3 tanesini 159 ₺ aldım ve bir sürü numune hediye göndermişler bebek sac ve vücut duş jeli bebek alt temizleme jeli kuru ciltler için krem falan..birde küçük paket temizleme mendili hediye..bana baya iyi geldi paylaşayım dedim..bu arada tanıdıgım eczacı var ona sordum ben satmıyorum ama en iyisi mustela dedi bana satan eczaneleri falan söyledi..hem en saf hemde en iyi dedi..kendi satmadigi halde tavsiye edince icime sindi.haberiniz olsun:)
Bu arada 100 lirayi geçince kargo parası da yok :)
 
Son düzenleme:
canım ben 23. haftada gittim seseten nasıl kıpırdıyolar sorma bide uzun süre bacakları sallayıp oturmak rahatsız etti beni ama belki birdaha uzun süre yapamayız diye esimle gittik valla...
Bende ayaklarımi sallayinca rahatsız oluyorum o yüzden bizim burda sinemada koltuklar geniş iki kişilik falan cogu ev koltuğu gibi ayakkabıları çıkarıp ayaklarımı yukarı topluyorum :) ama bebekler rahatsız oluyo o bi kesin..
 

Bende mustela kullanıyorum canım çatlak olmaması için.3. Aydan beri..bebekler içinde eminim çok iyidir ama çok pahalı ya iki bebeğe yetişmez gibi:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…