Ben bu tahmin işinde çok kötüyüm :) gönlündeki neyse o olsun diyim
Teşekkür ederim canım. Beşik 60-120 olandan. Parmaklı. Yatak bir süre sonra aşağı inebiliyor ve daha derin oluyor. Sallanmiyor oldukça sade bir model. Büyük altı cekmeceli beşikleri sevmedim ben. Tehlikeli de geldi. Yüksek oluyor sanki 1-2 yaşlarında düşer gibi. Ikea beşiklerini kullanan arkadaşlar memnun şuan.
Arabalar tek tek. Ikiz arabası mantıklı gelmiyor bana. Çok geniş çünkü. Kullanımı rahat olmaz sanki. Bir de diyelim tek bebekle gideceğim bir yere o zaman ikili araba gereksiz olacak. Biz iki ayrı araba aldık ama bir aparatı var ve istersen birleşiyor. Gerektiğinde tek kişi sürebilir yani. Baston araba ve içine oturan ana kucağı 400 liraya geldi pazarlık sonucu :) uzun aramalarımizda gördük ki ikiz arabaa önemli olan hafif olması ve az yer kaplaması. Iki model var böyle biri chicco lite way diğeri de bizim aldığımız. Ama chicco 580di. Bu bize daha iyi geldi.
Yeni sistemler de pek güzel Quinny arabalar falan ama teki 800-900den başlıyor. Ve satıcılarin söylediği herkesin bir süre sonra ayrıca baston araba aldığı. O nedenle böyle karar verdik. İnşallah memnun kalırız :)