2014 ikiz anneleri

O kadar çok isterdimki nazlı bi kadın olabilmeyi.kocama bu kadar aşık olmamayı.kimseyi kendimden daha çok sevmemeyi...ne kadar değer verirsen o kadar şımarıyo karşındaki.aynı değeri bende veriyim,yada ben ona karşılık ne yapabilirim diye düşünmüyo

a) Kadın memura doğum yapmasından önce 8 hafta ve doğum yaptığı tarihten itibaren 8 hafta olmak üzere toplam 16 hafta süre ile aylıklı izin verilir. Çoğul gebelik halinde doğumdan önceki 8 haftalık süreye 2 hafta süre eklenir. Sağlık durumu uygun olduğu takdirde hekimin onayı ile memur isterse doğumdan önceki 3 haftaya kadar çalışabilir. Bu durumda, kadın memurun fiilen çalıştığı süreler doğum sonrası analık izni süresine eklenir.

b) Doğumun erken gerçekleşmesi sebebiyle, doğum öncesi analık izninin kullanılamayan bölümü de doğum sonrası analık izni süresine ilave edilir.

c) Doğumun beklenen tarihten sonra gerçekleşmesi halinde, fazladan geçen süreler doğum sonrası analık izni süresinden düşülmez.

ç) Doğumda veya doğum sonrasında analık izni kullanılırken annenin ölümü hâlinde, isteği üzerine memur olan babaya anne için öngörülen süre kadar izin verilir.

d) Kadın memura, çocuğunu emzirmesi için doğum sonrası analık izni süresinin bitim tarihinden itibaren ilk altı ayda günde üç saat, ikinci altı ayda günde bir buçuk saat süt izni verilir.

e) Erkek memura, isteği üzerine eşinin doğum yapması nedeniyle doğum tarihinden itibaren on gün izin verilir.

kendi vermeyecek hastaneden heyet raporunu alacak

çünkü ben artık çalışamaz hale geldim nefes bile szor alıyorum

işim de çok yoğun olduğu için riske atmak istemedi

Canım Allah kolaylık versin vallahi. Bu ikiz hamileliği hakikaten çok zor. İş yerinde birlikte çalıştığım insanlar bile devamlı bunu söylüyor bana. Al rapor yat diyorlar. Bakalım ben de dayanmaya çalışacağım bir süre daha

bende dr dan geldim.çok şükür herşey yolunda.şeker ölçümü yapıldı sonuç öğleden sonra.
bebişler 784-790gr lar.:nazar::nazar: enfeksiyon yok(ama akıntım var:).serviks 5.5.
bizden haberler böyle.sizler napıosunuz?
seybilcim iyi eğlenceler.

Maşallah yavrulara :) ne güzel büyümüşler. Serviks de pek uzunmus maşallah. Herşey yolunda gitsin sonuna kadar

Biz de bu haftasonu bayağa alışveriş yaptık. Beşikleri bebek arabalarini falan aldık hep. Bir tek dolabımiz kaldı büyük parçalardan. Merak edenler için ikeadan beşik aldık. Arabalar da baston dedikleri tipten. Pierre cardin 102 yanlış hatırlamıyorsam. Bebek sahibi başka bir arkadaş önermisti. İnşallah biz de memnun kalırız. Birkaç parça da kıyafet aldık. Özellikle hastane çıkışı olanlardan aldım bebisler küçük olacak diye. Şimdi tek alt tek üst ve ikili takımlardan alacağım. Yürüyüş zor gelmeye başladı bana. Çabuk yoruluyorum. Yavaş yavaş tamamlamak istiyorum

Hadi tahminde bulunalım:)bakalım kim bilecek.iki kız seninkiler bence:KK16:
Ayy insallah :))
bence 1 oğlan bir kız:)
seybilin ki 2 kız gibi geliyo bana:KK1:

ben daha çatlamadım şekerim...sen?
bu arada 10 günde hiç kilo almamışım:KK9::KK9::KK9:,hayret ettim walla:KK9::KK9:
Masallah:)
Hadi bakalım kimin tahmini olacak bana da bi kız bi oğlan gibi geliyo ama hiç bi tuyo yok yani tamamen tahmin..yok mu artıran :)

Son düzenleme:
Öğretmen arkadaslarım öğretmenler gunünüz kutlu olsun..ve sevgili ikiz anne adayları her anne cocuklarının ilk ve en tesirli ogretmenidir bu yüzden hepinizi de kutluyorum Allah'a binlerce sükür bize bu günleri nasip ettigi için:)

-----Tahminler gelsin ----
...2 kızce diyenler
jelybondsdf,

....2 oğlus diyenler

...1 kızce 1 oglus diyenler
flufem,beyaz,

Canım Allah kolaylık versin vallahi. Bu ikiz hamileliği hakikaten çok zor. İş yerinde birlikte çalıştığım insanlar bile devamlı bunu söylüyor bana. Al rapor yat diyorlar. Bakalım ben de dayanmaya çalışacağım bir süre daha

Maşallah yavrulara :) ne güzel büyümüşler. Serviks de pek uzunmus maşallah. Herşey yolunda gitsin sonuna kadar

Biz de bu haftasonu bayağa alışveriş yaptık. Beşikleri bebek arabalarini falan aldık hep. Bir tek dolabımiz kaldı büyük parçalardan. Merak edenler için ikeadan beşik aldık. Arabalar da baston dedikleri tipten. Pierre cardin 102 yanlış hatırlamıyorsam. Bebek sahibi başka bir arkadaş önermisti. İnşallah biz de memnun kalırız. Birkaç parça da kıyafet aldık. Özellikle hastane çıkışı olanlardan aldım bebisler küçük olacak diye. Şimdi tek alt tek üst ve ikili takımlardan alacağım. Yürüyüş zor gelmeye başladı bana. Çabuk yoruluyorum. Yavaş yavaş tamamlamak istiyorum
Canım güle güle kullan bebislerinle saglıklı sıhhatli ve mutlu ins..nası bi beşik bu aldığın özellikleri ve fiyatı nedir ve kaça kaç boyutları? Merak ettim de..birde bebek arabası sanırım çift olanlardan cok buyuk mu arkası yatıyor mu asansöre sığar mı mesela cunku asansöre sığmayan araba benim hicbi isime yaramaz:KK43: 4. Katta oturuyorum ve 2 bebegi arabasiz aşağıya indirmek pek mümkün olmaz:) cok sordum ama resmini gormekle kendisini görmek farklı bi yerde..

O kadar çok isterdimki nazlı bi kadın olabilmeyi.kocama bu kadar aşık olmamayı.kimseyi kendimden daha çok sevmemeyi...ne kadar değer verirsen o kadar şımarıyo karşındaki.aynı değeri bende veriyim,yada ben ona karşılık ne yapabilirim diye düşünmüyo
noldu şekerim?
canım eşine alındıysan hiç üzme kendini.çünkü hiç bir erkek bir kadın kadar ince olamaz.ne kadar aşık olursa olsun.
bende karşılık beklememeyi çoktaaaaan öğrendim.ama eminim ki eşin seni çokk seviyodur.kız senin gibi şekeri kim sevmez:KK1::KK1:
Öğretmen arkadaslarım öğretmenler gunünüz kutlu olsun..ve sevgili ikiz anne adayları her anne cocuklarının ilk ve en tesirli ogretmenidir bu yüzden hepinizi de kutluyorum Allah'a binlerce sükür bize bu günleri nasip ettigi için:)
saol tatlım:KK54:
...2 kızce diyenler
jelybondsdf,

....2 oğlus diyenler

flufem,beyaz,

:KK33::KK33:
topik çıldırdı:KK37:

Amanda kız noldu simdi alındın mı sen? Maalesef hep bi taraf daha verici oluyo kuzum ama fedakar olmak da cok guzel bi duygu genelde kadınlar daha fedakar..alındıysan söyle kocisine atma icine ama kavgasiz gürültüsuz olsun emi gözyaşı olabilir ona izin var hemde rahatlamış olursun..Nazlı olmayı istemekle Nazlı olunmuyo maalesef kuzum icinden gelicek bi yerde kiyabileceksin ki naz olsun.. Ah bende de cok var ondan bazen kendime kızıyorum niye boyle yapıyorum ki diye bazen cok fedakar olabilmek kocanın her salak nazında sana anlayış gösterip senin yüreğini ezip bitirmesinden daha guzel inan bana..cok seviyorum boyle guzel ahlaki ben..

...2 kızce diyenler
jelybondsdf,

....2 oğlus diyenler

flufem,beyaz,

Ben bu tahmin işinde çok kötüyüm :) gönlündeki neyse o olsun diyim :KK66:

Canım güle güle kullan bebislerinle saglıklı sıhhatli ve mutlu ins..nası bi beşik bu aldığın özellikleri ve fiyatı nedir ve kaça kaç boyutları? Merak ettim de..birde bebek arabası sanırım çift olanlardan cok buyuk mu arkası yatıyor mu asansöre sığar mı mesela cunku asansöre sığmayan araba benim hicbi isime yaramaz:KK43: 4. Katta oturuyorum ve 2 bebegi arabasiz aşağıya indirmek pek mümkün olmaz:) cok sordum ama resmini gormekle kendisini görmek farklı bi yerde..

Teşekkür ederim canım. Beşik 60-120 olandan. Parmaklı. Yatak bir süre sonra aşağı inebiliyor ve daha derin oluyor. Sallanmiyor oldukça sade bir model. Büyük altı cekmeceli beşikleri sevmedim ben. Tehlikeli de geldi. Yüksek oluyor sanki 1-2 yaşlarında düşer gibi. Ikea beşiklerini kullanan arkadaşlar memnun şuan.

Arabalar tek tek. Ikiz arabası mantıklı gelmiyor bana. Çok geniş çünkü. Kullanımı rahat olmaz sanki. Bir de diyelim tek bebekle gideceğim bir yere o zaman ikili araba gereksiz olacak. Biz iki ayrı araba aldık ama bir aparatı var ve istersen birleşiyor. Gerektiğinde tek kişi sürebilir yani. Baston araba ve içine oturan ana kucağı 400 liraya geldi pazarlık sonucu :) uzun aramalarımizda gördük ki ikiz arabaa önemli olan hafif olması ve az yer kaplaması. Iki model var böyle biri chicco lite way diğeri de bizim aldığımız. Ama chicco 580di. Bu bize daha iyi geldi.

Yeni sistemler de pek güzel Quinny arabalar falan ama teki 800-900den başlıyor. Ve satıcılarin söylediği herkesin bir süre sonra ayrıca baston araba aldığı. O nedenle böyle karar verdik. İnşallah memnun kalırız :)

Hadi kızlaaar topikcek çıldırdık yarın belli olacak ins. Bebetolar gösterirse
...2 kızce diyenler
jelybondsdf,

....2 oğlus diyenler

flufem,beyaz,

Teşekkür ederim canım. Beşik 60-120 olandan. Parmaklı. Yatak bir süre sonra aşağı inebiliyor ve daha derin oluyor. Sallanmiyor oldukça sade bir model. Büyük altı cekmeceli beşikleri sevmedim ben. Tehlikeli de geldi. Yüksek oluyor sanki 1-2 yaşlarında düşer gibi. Ikea beşiklerini kullanan arkadaşlar memnun şuan.

Arabalar tek tek. Ikiz arabası mantıklı gelmiyor bana. Çok geniş çünkü. Kullanımı rahat olmaz sanki. Bir de diyelim tek bebekle gideceğim bir yere o zaman ikili araba gereksiz olacak. Biz iki ayrı araba aldık ama bir aparatı var ve istersen birleşiyor. Gerektiğinde tek kişi sürebilir yani. Baston araba ve içine oturan ana kucağı 400 liraya geldi pazarlık sonucu :) uzun aramalarımizda gördük ki ikiz arabaa önemli olan hafif olması ve az yer kaplaması. Iki model var böyle biri chicco lite way diğeri de bizim aldığımız. Ama chicco 580di. Bu bize daha iyi geldi.

Yeni sistemler de pek güzel Quinny arabalar falan ama teki 800-900den başlıyor. Ve satıcılarin söylediği herkesin bir süre sonra ayrıca baston araba aldığı. O nedenle böyle karar verdik. İnşallah memnun kalırız :)
Ya bende aynı dusuncedeyim basit ve kullanışlı ve hafif eşyalar almak..baston arabayı düşünüyorum bende siz baya uyguna getirmişsiniz cok iyi olmuş..benim tek bebekle pek biyere çıkmam mümkün degil acaba baston ikiz arabaları da mı cok buyuk ki bi bakmak lazım..cok sagol canım bilgiler için burada bahsettigin şekil aparat bulabilir miyim bilmiyorum tabi denemeden de alamam verim almak lazım sonuçta..zamana bırakıyorum sürekli ama aslında iyi vakitlerim bitiyor dimi:)

Bu arada bu iste hepimiz kotuyuz sonuçta adı üstünde tahmin:) maksat muhabbet olsun:)

Son düzenleme:
Salak ya adam grip oldu 2 gündür bebek gibi.üstüne düşüyorum bende hasta diye.halbuki bende hasta oldum bi bardak su istemedim.beyefwndiye 3 öğün yemek hazırlıyoz burun kırın ediyo..o kadar imreniyorumki mızmız kadınlara bazen keşke bende öle olsam diye

Hepsini güzel günlerde kullanaınlar inş canım.pijama takımlarını çok al ben öyle yaptım.tulumların çoğu ayaklı olduğu için bebeklerin boyu uzayınca giyemiyolarmış:)e hemende büyüyolar tabi.pijaöa takımları daha kullanışlı diyolar

güle güle kullansınlar inşallah canım..
bence çok mantıklı tercihler yapmışsın.
Salak ya adam grip oldu 2 gündür bebek gibi.üstüne düşüyorum bende hasta diye.halbuki bende hasta oldum bi bardak su istemedim.beyefwndiye 3 öğün yemek hazırlıyoz burun kırın ediyo..o kadar imreniyorumki mızmız kadınlara bazen keşke bende öle olsam diye
Tatlı ısmarlarsam barışırmısın diyo şimdide.hamilesinya sen ye bi yerin şişer dedim.oh iyi dedim:)

:KK1::KK1::KK1::KK1:
kız öyle naz yapıım demekle olmuyoo ki.benim eşim ilgi ve hizmete bayılır.tipik türk erkeği işte..hasta olunca da ayrı nazlı oluyolar.bende diyorum iyiki sen hamile kalamıyosun walla sana dayanamazdım diye.gülüyor,kendini biliyor çünkü.
ama değer tatlım ya,hayatımda başka hiç kimseye bu kadar ödün vermem asla,ama ona kıyamammm:KK16::KK16:
.sen şimdi kızgınsın.sinirin geçince başlarsın yine şımartmaya:KK30::KK30:

X