2014 ikiz anneleri

canım senın rahim uzunluğu kaç şuan erkenmi alacaklar Allah hepimizn kuzularını sağlıklı bir şekilde versin bizlere

Son düzenleme:
hadi yaaa ben hiç bilmiyordum bende ters mantık kurdum büyümesi sıkıntı diye düşündüm nedense o zaman ben rapor alır evde yatarım o zaman yaaa:18::18:

öyle cnm hergeçen gün düşermiş değeer rapor al yat doktorum bana dediki 27 haftadan sonra hastaneye yatırıp kontrol altına alabılırz dedi

öyle cnm hergeçen gün düşermiş değeer rapor al yat doktorum bana dediki 27 haftadan sonra hastaneye yatırıp kontrol altına alabılırz dedi

bu değere göre mi yatırabiliriz dedi sadece canım yoksa başka birşeyde var mı Allah korusun başka bi sorun olmasın tabi kiiiii:18:
ay korktum şimdi ya hepten

bu değere göre mi yatırabiliriz dedi sadece canım yoksa başka birşeyde var mı Allah korusun başka bi sorun olmasın tabi kiiiii:18:
ay korktum şimdi ya hepten

cnm şuan için normal dedi ama ilerisi için değer düşer dedi böyle kalmazmış karın büyüdükce oda açılıyor netten sende bak bakalım neler bulacagız engelemek için başka Allah yardımcımız olsun

ay bi de bu çıktı başımızaaa araştıralım canım birbirimizi bilgilendirelim ne bulursak
aminnnnnnnn

ay bi de bu çıktı başımızaaa araştıralım canım birbirimizi bilgilendirelim ne bulursak
aminnnnnnnn
aynen öyle cnm ya sinir bozucu birşey netten okudum yorumlardan bazılarına dikiş atmışlar o şekilde biraz daha korurmuş doktor gerek görürse atıyormuş bol bol dediğim gibi yatmalıymışız senin doktor bişey demedimi saana he bide cinsel birleşme yasak deniliyor

Son düzenleme:
canım içimi rahatlattın sağol çok tedirğin oldum 2 hafta sonra tekrar baktıracağım çok şükür başka bir bulgu yoktu inş gececek

inş. cnm inş seninki geçti dımı tamamen

Tamamen geçti canım allaha şükür.ben öğrendiğimde daha kötüydüm,burda başından böyle bişey gecen yoktu.ama bak ben diyorum sana gececk:)

Canım maşallah zaten şimdi 29 dasın, 32 falan kötü değil. benim bi tanıdığım 32+2 de doğurdu çocuklarını, maşallah bi 14 gün falan küvözde kaldılar, sonra hiç bi sorun olmaksızın eve geldiler. inşallah biz de o haftaları görelim de...

hadi yaaa ben hiç bilmiyordum bende ters mantık kurdum büyümesi sıkıntı diye düşündüm nedense o zaman ben rapor alır evde yatarım o zaman yaaa:18::18:

Hep diyorum canım arkadaşım, rapor alıp yatma şansınız varken durmayın bol bol yatın. mis gibi işte!!! ah benim öyle rapordu, heyetti bilmem neydi gibi şanslarım olsa da değerlendirsem.

senın kaç suan benım zamanındayken kaçtı hatırlıyonmu

Canım senin haftandan 2 hafta sonra detaylı usg de 4 cm dedi doktor. geçen haftaki kontrolde de yani 25+1 de de 4 cm demişti ama dediğim gibi artık kısalacak. iş yapma, bişey yapma, fırsat buldukça yat bilmem ne bilmem ne dedi bana. senin de bol bol yatman lazım o yüzden.

Kızlar bisi sorucam..yatarken uzanirken falan karnım daha yumuşak ve dağınık oluyor..ama biraz ayakta kalayım yada merdiven çıkayım karnım sivriliyor ve sertlesiyor normaldir dimi bu sizde de oluyo mu?

Hep diyorum canım arkadaşım, rapor alıp yatma şansınız varken durmayın bol bol yatın. mis gibi işte!!! ah benim öyle rapordu, heyetti bilmem neydi gibi şanslarım olsa da değerlendirsem.

doğru söylüyorsun canım valla ben bu konuyu konuşayım dr.la da rapor alıp yatayım olmazsa evde

Kızlar bisi sorucam..yatarken uzanirken falan karnım daha yumuşak ve dağınık oluyor..ama biraz ayakta kalayım yada merdiven çıkayım karnım sivriliyor ve sertlesiyor normaldir dimi bu sizde de oluyo mu?

Benimde hamileliğimin ilk zamanlarından beri hep öyle canım.yatınca yumuşak,kalkınca taş gibi.normal sanırım.normal olmasa bu zamana kadar bana bi sıkıntı verirdi allah korusun

Kızlar midem fena yaüşütmedenmi yoksa başka bişeymi bilmşyorum...tam göğsümün altı bastırınca ağrıyo.bide afedersiniz geğirince ağzıma ekşi yada acı değil ama kötü bi tat koku geliyo,bide yan yatıp sonra düz yattıpımda ağrıyo...gastrit falan değildir inş 2-3 güne geçmeZse bi doktora görüneyim.

saol ayşecim...haftan iyi maşallah.sağlkla gelsin minişlerin
senın kaç suan benım zamanındayken kaçtı hatırlıyonmu
canım senin haftandayken 3,65 gibi bişeydi.şimdi 5,5
fazla yormazsak kendimizi inşallah 36. haftaları görebilicez
bende aynıyım canım hiç korkma.yatarken yumuşak göbüş ve bebişler göbek deliği etrafında.ayağa kalkar kalmaz mideme çıkıyolar.sanırım yer çekimine karşı koyuyor kuzular.

geçmiş olsun tatlım.gebelik reflüsü de olabilir.dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…