-
- Konu Sahibi durudenizderya
- #5.401
Canım geçmiş olsun rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.rahim ağzı boyu gayet iyi.benim dr. 2–3 hafta sonra bebişleri alabiliriz. dedi galiba en erken benimkiler gelecek.Allah yardımcımız olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
hadi yaaa ben hiç bilmiyordum bende ters mantık kurdum büyümesi sıkıntı diye düşündüm nedense o zaman ben rapor alır evde yatarım o zaman yaaa:18::18:
öyle cnm hergeçen gün düşermiş değeer rapor al yat doktorum bana dediki 27 haftadan sonra hastaneye yatırıp kontrol altına alabılırz dedi
bu değere göre mi yatırabiliriz dedi sadece canım yoksa başka birşeyde var mı Allah korusun başka bi sorun olmasın tabi kiiiii:18:
ay korktum şimdi ya hepten
canım içimi rahatlattın sağol çok tedirğin oldum 2 hafta sonra tekrar baktıracağım çok şükür başka bir bulgu yoktu inş gececek
Ewet canım gececek inş rahat ol sen dua et içini ferah tut
cnm şuan için normal dedi ama ilerisi için değer düşer dedi böyle kalmazmış karın büyüdükce oda açılıyor netten sende bak bakalım neler bulacagız engelemek için başka Allah yardımcımız olsun
aynen öyle cnm ya sinir bozucu birşey netten okudum yorumlardan bazılarına dikiş atmışlar o şekilde biraz daha korurmuş doktor gerek görürse atıyormuş bol bol dediğim gibi yatmalıymışız senin doktor bişey demedimi saana he bide cinsel birleşme yasak deniliyoray bi de bu çıktı başımızaaaaraştıralım canım birbirimizi bilgilendirelim ne bulursak
aminnnnnnnn
canım içimi rahatlattın sağol çok tedirğin oldum 2 hafta sonra tekrar baktıracağım çok şükür başka bir bulgu yoktu inş gececek
inş. cnm inş seninki geçti dımı tamamen
Tamamen geçti canım allaha şükür.ben öğrendiğimde daha kötüydüm,burda başından böyle bişey gecen yoktu.ama bak ben diyorum sana gececk:)
evet cnm 3.2 düzeltiyim :) nasıl
İyi galiba. 3 ün altına düşmediği sürece sanırsam sıkıntı yok. ama yine de kendini çok yorma bakalım, şimdi son 3 aylık dönemde hızla kısalabiliyor bu ölçü.
Canım geçmiş olsun rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.rahim ağzı boyu gayet iyi.benim dr. 23 hafta sonra bebişleri alabiliriz. dedi galiba en erken benimkiler gelecek.Allah yardımcımız olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
hadi yaaa ben hiç bilmiyordum bende ters mantık kurdum büyümesi sıkıntı diye düşündüm nedense o zaman ben rapor alır evde yatarım o zaman yaaa:18::18:
senın kaç suan benım zamanındayken kaçtı hatırlıyonmu
Hep diyorum canım arkadaşım, rapor alıp yatma şansınız varken durmayın bol bol yatın. mis gibi işte!!! ah benim öyle rapordu, heyetti bilmem neydi gibi şanslarım olsa da değerlendirsem.
Kızlar bisi sorucam..yatarken uzanirken falan karnım daha yumuşak ve dağınık oluyor..ama biraz ayakta kalayım yada merdiven çıkayım karnım sivriliyor ve sertlesiyor normaldir dimi bu sizde de oluyo mu?
saol ayşecim...haftan iyi maşallah.sağlkla gelsin minişlerinCanım geçmiş olsun rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.rahim ağzı boyu gayet iyi.benim dr. 2–3 hafta sonra bebişleri alabiliriz. dedi galiba en erken benimkiler gelecek.Allah yardımcımız olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
cnm şuan için normal dedi ama ilerisi için değer düşer dedi böyle kalmazmış karın büyüdükce oda açılıyor netten sende bak bakalım neler bulacagız engelemek için başka Allah yardımcımız olsun
canım senin haftandayken 3,65 gibi bişeydi.şimdi 5,5senın kaç suan benım zamanındayken kaçtı hatırlıyonmu
bende aynıyım canım hiç korkma.yatarken yumuşak göbüş ve bebişler göbek deliği etrafında.ayağa kalkar kalmaz mideme çıkıyolar.Kızlar bisi sorucam..yatarken uzanirken falan karnım daha yumuşak ve dağınık oluyor..ama biraz ayakta kalayım yada merdiven çıkayım karnım sivriliyor ve sertlesiyor normaldir dimi bu sizde de oluyo mu?
Kızlar midem fena yaüşütmedenmi yoksa başka bişeymi bilmşyorum...tam göğsümün altı bastırınca ağrıyo.bide afedersiniz geğirince ağzıma ekşi yada acı değil ama kötü bi tat koku geliyo,bide yan yatıp sonra düz yattıpımda ağrıyo...gastrit falan değildir inş 2-3 güne geçmeZse bi doktora görüneyim.