2014 ikiz anneleri

saol canım sanada maşallah:nazar::nazar:sende görürsün canım bu hftaları inş. hastalık olmadan ..zaten fazla da bir şey kalmammış:)Allah yardımcımız olsun canım:KK49:

Aaah ah inşallah. Zaman geçsin hemen hemen diye dua ediyorum bilemezsin. benim doktor da sedefin doktor gibi 27 den sonra kendilerini kurtarırlar inşallah demişti ama inşallah 30 ları hatta 36 ları görürüz. işin kötü tarafı ben çalışıyorum ve 34. haftaya kadar çalışmaya devam etcem okul tatil olana kadar yani. ne yapsam bilemedim. özel olunca rapor, izin filan da zor oluyor işte. ne yapsam bilemedim...

Aaah ah inşallah. Zaman geçsin hemen hemen diye dua ediyorum bilemezsin. benim doktor da sedefin doktor gibi 27 den sonra kendilerini kurtarırlar inşallah demişti ama inşallah 30 ları hatta 36 ları görürüz. işin kötü tarafı ben çalışıyorum ve 34. haftaya kadar çalışmaya devam etcem okul tatil olana kadar yani. ne yapsam bilemedim. özel olunca rapor, izin filan da zor oluyor işte. ne yapsam bilemedim...

Ayyy canım çalışınca da zor oluyo.ben iş değiştiriyodum temmuz başında başlıcaktım,haziranda hamile olduğumu öğrenince bide ikiz bu dönemı evimde geçirmek istedim tamamen tercih meselesi,meslek olrak zaten işim streliydi:KK43:o yüzden evli bi bayanın çalışmasının zorluklarını çok ıyıı bılıyorum.ama senın kendını ıyı hiisstmenle de alakalı olabılır çalılşmaya devam etmen.34. haftaları görelım inşallah...

Canim bi yanlışın olmasın ben çünkü baya sordum hatta yazdırdım. İsteğe bağlı sezeryan ikizse 1200 TL ve oda dahil değil, odanın günlüğü 500 ve 600 (iki çeşit oda var) genelde sezeryanda 2 gece yatırıyorlar (1000-1200 TL de oda için ödüyoruz) tabi bahsettiğim özel oda normal odalar sanirim iki kişilik ve 45 TL günlüğü (tam emin değilim ondan)
Cnm esim bi hafta once hastanenin muhasebesi ile gorustu oyle demisler.hatta esim ilksan uyelini sormus ogretmen olanlara %10indirim varmis.kart cikarttik her tahlilde ve muayenede indirim uyguluyolar bastan bilseydik bayagi indirim olurdu.tup yyaparken falAn.
Gidince yine sorarim senin doguma kim gircekk hulusimi

ayy bu terimler bana çok yabancııı, :KK9: inş benim bebişler de iki tanedir.
sen kaçıncı haftada öğrendin ikiz olduklarını?
Ne güzel iki oğluşun mu oluyo :nazar:

Canım ben ilk kontrolüme 5. haftada gitmiştim o zaman gayet normal bir gebelik gibiydi. Taa 10. haftada tekrar kontrole gittiğimizde öğrendik ikiz olduklarını, şok olduk resmen. Hiç ama hiç beklemiyorduk. Bizim yakınlarda kimsede de yok ikiz. Ama inan uzuun süredir o anki kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorum.:KK1::KK1::KK1: 12. haftada tekrar gittik doktorum belli değil ama muhtemelen ikisi de kız dedi. Sonra 16. hafta bi gittik ikisi de erkek. Anlican her kontrolümüz bi sürprizdi. Rabbim isteyen herkese nasib etsin sağlıklı bir şekilde ne diyeyim. Senin de Rabbim gönlüne göre verir inşallah.:KK16:

Cnm esim bi hafta once hastanenin muhasebesi ile gorustu oyle demisler.hatta esim ilksan uyelini sormus ogretmen olanlara %10indirim varmis.kart cikarttik her tahlilde ve muayenede indirim uyguluyolar bastan bilseydik bayagi indirim olurdu.tup yyaparken falAn.
Gidince yine sorarim senin doguma kim gircekk hulusimi

Ayrica istege bagli sezeryan dglki bizimki zorunlu sezeryan .zorunlu sezeryan 300tlden 1000tl olmus

kızlar bişey sorucam.
benim bebeler bugün hep kafalarını,popolarını dayadılar ve çok ağrıdı üst karnım(göğüslerimin hemen altı).
sizinkiler de öyle mi?

Canım yaa benim de aynen öyle bir sıkıntım var. Ağrıdan çok sanki yarılıyor içerde bişeyler çok canım yanıyor. :KK14: Ama bunu dertten saymıyorum. Sağlıklılar ya çok şükür. Herhalde sığamadıkça yerlerini genişletiyolar.

Son düzenleme:
Benimde tek yumurta ikizleri monokoryonik-diamniotik :) Normal yolla hamile kaldım ben. benden 1 hafta öndesin cnm nasıl gidior :)
Canım benimki de normal gebelik. Çok şükür bi sıkıntımız yok.Sadece hızla büyüyoruz o kadar. 7 aylık gibiyim şimdiden.:KK49::KK49::KK49: İnşaallah sizin de bi sıkıntınız yoktur.

Canım çok geçmiş olsun. Devlette çalışıyosan hiç acıma, al iznini. Raporu hemen verirler zaten. benim doktor mesela, iste hemen rapor yazalım diyo ama benim özel olunca pek hoş olmuyo rapor, izin. ama sen hiç acıma. benim bildiğim kullanmadığın izinler aktarılıyor. hatta daha dün okudum resmi gazeteden, erken doğum sebebiyle izin kullanamazsan fazladan 2 hafta ve de diğer izinler aktarılıyo diye ama yine de bi bilene sormak lazım.

devlet memurlarında kullanıo ama özeli bilmiorum ben okudum onu doğum ne kadar erken olursa olsun kullanmadığın izinler doğum sonrasına aktarılıo..

Canım yaa benim de aynen öyle bir sıkıntım var. Ağrıdan çok sanki yarılıyor içerde bişeyler çok canım yanıyor. :KK14: Ama bunu dertten saymıyorum. Sağlıklılar ya çok şükür. Herhalde sığamadıkça yerlerini genişletiyolar.

bende de oluo ara ara nefes alamıorum resmen öle olduklarında..

kızlar dün bayagı üzüldüm kendimi çok hırpaladım saatlerce ağladım..şimdi cok korkuyorum bebeklerime bişey olucak diye...kananmam fln yok ama içim hiç rahat değil...

Canım çok geçmiş olsun. Şimdi iyisin demi kanama varmı hala.inş görürüz canım36 yı.deblet hastaneleri çoğu öyle ilgilenmiyolar maalesef.korkulacak bişi yokmuş bak ne gzl

Çok geçmiş olsun canım arada sırada kanama olması normal sağlıkla inşallah zamanında doğarlar

çok geçmiş olsun canım..az kaldı yaaa şu 2 3 haftayı da atlatırsak inşallah ben de rahat edicem...

Cok gecmis olsun ya gercekten ne zormus su hamilelik..allah en az 36 yi göstersin hepimize ins..

Canım benimki birliktelikten hemen sonra oldu yani uzaninca dikkatimi çekti dedigin dogru demekki ama sonra kalktım ataktayken belli olmuyo ve gecmis hatta tekrar yattım bakmak için yayilmislardi..iyiki söyledin aklımda olsun uzun süreli oldugu zaman tehlikeli olabileceği aklıma gelmemişti..sanırım birde bi tarafa yatinca oyle toplanıyorlar ama yon değiştirince dağılıyorlar bu normaldir heralde..

Canım, her gün 7 şer tane okuduğumdan bugün dahil her birinden 49 tane okumuş oldum. Zorunlu uğraşlar ve ihtiyaçlar dışında zamanım ayetel kürsi,nas,felak la birlikte bildiğim tüm duaları ve Kur'an-ı Kerim meali okumakla geçiyor. Allahım öncelikle tüm evlat sahibi olmak isteyen herkesi evlat sahibi yapsın ve tüm hamilelerin bebeklerini analı-babalı, sağlıklı, vakitli, hayırlı kucaklarına almayı nasip etsin. Allah hepimizin bebeklerimizi korusun, senin bebeklerin için de ayrıca dua okudum :nazar::nazar:
Çok geçmiş olsun. Kendine ve bebişlerine dikkat et :emir_bebek::emir_bebek: Kendim azda olsa tombiş sayılırım ama daha 1 gr bile alamadım, şuan kilo almamam normal galiba :KK49:
Çok geçmiş olsun. Doktorlar bazen bizim gibi hassas olamıyorlar maalesef, bizi ancak biz anlıyoruz, Nasreddin hocanın damdan düştüğün de bana damdan düşen getirin beni en iyi o anlar dediği gibi. Ben yeni hamile sayılırım ve bu ciğer geliştiricilerden hiç haberim yok, ne zaman yapılması gerekiyor acaba ?
Canım ben de öğretmenim. 6. haftada kanamam olup hastanede 2 gece geçirdikten sonra 10+10 ve şimdi de heyet raporu aldım, okula hiç devam edemedim. Doktorumda 30. haftaya kadar rapor veya ücretsiz izin kullan kolay elde edilen bebekler değil dedi.
Çok geçmiş olsun canım. Korkmussun tabi ama bak herşey yolundaymis şükür. Rahim ağzı uzunluğu da çok iyi. Doktorunun da dediği gibi 36yı göreceksin inşallah
Canımm çok ama çok geçmiş olsun. Ya her gece namazdan sonra okuyorum da bu forumdaki tüm hamilelere, ayrı ayrı değil ama hepimize sağlıklı, zamanında doğumlar diliyorum. İnşallah olacak. İçini rahat tut. Rahim ağzına da maşallah 5.5 cm!! :nazar::nazar:Aynı soruyu ben de sormuştum doktoruma, kaçıncı haftaya gelmem lazım diye, benim doktorum da aynen 27. hafta dedi. Ben de çok korkuyorum. Maşallah ya 36. hafta falan demiş, ne güzel. benimki de öyle demişti bi ara, şimdi dikkat et kendine falan diyo. beni korkutuyo. senin ama rahim ağzı pek iyiymiş. maşallah. h,ç korkma, dua et sadece.
teşekkür ederim şekerler hepinize...allah yardımcımız olsun inşallah.
drlar çok soğuk kanlılar ama bizde bir o kadar telaş.rabbim korktuklarımızla sınamasın:nazar::nazar:

bende inan..ne ağrı,sancı,nefes alamamak problem.tek korkum onları kaybetmek..gerisine dayanırz allahın izniyle.
ne diyelim rabbim dualarımızı kabul etsin:emir_bebek:

kızlar bende yine dün acildeydim..tam uyuycağım zaman baktım 1-2 damla kan..ama sulu gibi..devlete gittim hemen.dr bişey yok bebekerin iyi,suları iyi dedi.rahimde açılma varmı dedim.görrdüğüm kadarıyla yok dedi.rahatın tekiydi:KK36::KK36:
sonra eve geldim ki bir parça pıhtı geldi.o zaman çok tırstım hemen drumu aradım hastanede buluştuk.
yarım saat inceledi.hiç bşey yok,küçücük bir kanama alanı bile yok.rahim ağzı 5,5cm:nazar: duruma bakılırsa 36 yı buluruz dedi.eğer ben kalpten gitmezsem.
ya neden sadece benim rahmim genişlerken kanıyor?rutin aralıklarla yaşıycaz bunu dedi.
kaçıncı haftayı atlatırsak yaşama riski yüksek dedim.2 haftan kaldı dedi:18::18: 27.haftada ciğer geliştirici yapıcakmış.çok korkuyorum hala:KK14:

geçmiş olsun cnm kanama olayı benimde bir kere başıma geldi dr devamlılığı yoksa önemli değil dedi hepimiz korkuyla yaşıyoruzz allah yardımcımız olsun ...

kızlar bende yine dün acildeydim..tam uyuycağım zaman baktım 1-2 damla kan..ama sulu gibi..devlete gittim hemen.dr bişey yok bebekerin iyi,suları iyi dedi.rahimde açılma varmı dedim.görrdüğüm kadarıyla yok dedi.rahatın tekiydi:KK36::KK36:
sonra eve geldim ki bir parça pıhtı geldi.o zaman çok tırstım hemen drumu aradım hastanede buluştuk.
yarım saat inceledi.hiç bşey yok,küçücük bir kanama alanı bile yok.rahim ağzı 5,5cm:nazar: duruma bakılırsa 36 yı buluruz dedi.eğer ben kalpten gitmezsem.
ya neden sadece benim rahmim genişlerken kanıyor?rutin aralıklarla yaşıycaz bunu dedi.
kaçıncı haftayı atlatırsak yaşama riski yüksek dedim.2 haftan kaldı dedi:18::18: 27.haftada ciğer geliştirici yapıcakmış.çok korkuyorum hala:KK14:

canım çok çok geçmiş olsun..rabbim herkesin sağlıklı sıhhatli evlatlarını kucagına almasını nasip etsin inşallah...

canım çok geçmiş olsun korkmakta çok haklısın ama doktorun ne diyorsa doğrudur son haftalara kadar kanaması olanı hatta adet kanaması gibi olanlar bile var allah yardımcımız olsun inşallah doktorun dediği gibi 36.haftayı görürsün hangi hastanenin aciline gittin devlet hastanesi mi kadın doğum mu defne mi gece acile gittiğimiz de kadın doğumcu hazır orda oluyor mu

kızlar dün bayagı üzüldüm kendimi çok hırpaladım saatlerce ağladım..şimdi cok korkuyorum bebeklerime bişey olucak diye...kananmam fln yok ama içim hiç rahat değil...

canımm sen ne yaparsan yap eğer bi şey olacaksa zaten olur kimse engel olamaz boşuna kendini o kadar üzüyorsun daha en başındasın her şeyin hayırlısını iste sonucu allaha bırak rahat ol en azından rahat olmaya çalış emin ol her şey daha iyi gider bak ben ilk gebeliğimde o kadar dikkat ettim ki her şeyden sakındım ama sonuç kürtajla bitti ikincisinde ise tatillere gezmeler gittim keyfime baktım sonuç ikiz gebelik ama hep dua ettim şimdi bile diyorum rabbim hayırlı ve sağlıklıysa nasip etsin inşallah saplıkla ve hayırlısıyla bebeklerini kucağına alırsın canımm relax ol tatlım hamileliğin tadını çıkar :KK16::KK16:

geçmiş olsun cnm kanama olayı benimde bir kere başıma geldi dr devamlılığı yoksa önemli değil dedi hepimiz korkuyla yaşıyoruzz allah yardımcımız olsun ...

canım çok çok geçmiş olsun..rabbim herkesin sağlıklı sıhhatli evlatlarını kucagına almasını nasip etsin inşallah...
çok saolun kızlar.sizede geçmiş olsun..rabbim bir daha yaşatmasın...

canım çok geçmiş olsun korkmakta çok haklısın ama doktorun ne diyorsa doğrudur son haftalara kadar kanaması olanı hatta adet kanaması gibi olanlar bile var allah yardımcımız olsun inşallah doktorun dediği gibi 36.haftayı görürsün hangi hastanenin aciline gittin devlet hastanesi mi kadın doğum mu defne mi gece acile gittiğimiz de kadın doğumcu hazır orda oluyor mu
canımm sen ne yaparsan yap eğer bi şey olacaksa zaten olur kimse engel olamaz boşuna kendini o kadar üzüyorsun daha en başındasın her şeyin hayırlısını iste sonucu allaha bırak rahat ol en azından rahat olmaya çalış emin ol her şey daha iyi gider bak ben ilk gebeliğimde o kadar dikkat ettim ki her şeyden sakındım ama sonuç kürtajla bitti ikincisinde ise tatillere gezmeler gittim keyfime baktım sonuç ikiz gebelik ama hep dua ettim şimdi bile diyorum rabbim hayırlı ve sağlıklıysa nasip etsin inşallah saplıkla ve hayırlısıyla bebeklerini kucağına alırsın canımm relax ol tatlım hamileliğin tadını çıkar :KK16::KK16:

canım önce kadın doğuma gittim orda hazır dr var.hemen ilgileniyor..ama bizim içimizi rahatlatmadığı için hülya hanımı aradım anlattım hemen gelin bende geliyorum dedi.
gece 12 den sonra geldi saolsun...

X