Canım, her gün 7 şer tane okuduğumdan bugün dahil her birinden 49 tane okumuş oldum. Zorunlu uğraşlar ve ihtiyaçlar dışında zamanım ayetel kürsi,nas,felak la birlikte bildiğim tüm duaları ve Kur'an-ı Kerim meali okumakla geçiyor. Allahım öncelikle tüm evlat sahibi olmak isteyen herkesi evlat sahibi yapsın ve tüm hamilelerin bebeklerini analı-babalı, sağlıklı, vakitli, hayırlı kucaklarına almayı nasip etsin. Allah hepimizin bebeklerimizi korusun, senin bebeklerin için de ayrıca dua okudum
Çok geçmiş olsun. Kendine ve bebişlerine dikkat et
Kendim azda olsa tombiş sayılırım ama daha 1 gr bile alamadım, şuan kilo almamam normal galiba
Çok geçmiş olsun. Doktorlar bazen bizim gibi hassas olamıyorlar maalesef, bizi ancak biz anlıyoruz, Nasreddin hocanın damdan düştüğün de bana damdan düşen getirin beni en iyi o anlar dediği gibi. Ben yeni hamile sayılırım ve bu ciğer geliştiricilerden hiç haberim yok, ne zaman yapılması gerekiyor acaba ?
Canım ben de öğretmenim. 6. haftada kanamam olup hastanede 2 gece geçirdikten sonra 10+10 ve şimdi de heyet raporu aldım, okula hiç devam edemedim. Doktorumda 30. haftaya kadar rapor veya ücretsiz izin kullan kolay elde edilen bebekler değil dedi.