- Konu Sahibi durudenizderya
- #4.761
ben şimdilik hepsinde 20şer tane okudum.. hafta içinde devam edeceğim. bu hafta izinliyim evdeyim. inşallah hep dinleneceğim hem de bol bol dua edeceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar dün aşırı zonklama sebebiyle dra gittik nst de sancı çıkmadı fakat dikiş atılmasına rağmen rahim ağzı boyu 2'5. C.m çıktı dikkatli olun.lavabo hariç yerimden kalmıyorum...dualarınızı eksik etmeyin.
Arkadaşlar dün aşırı zonklama sebebiyle dra gittik nst de sancı çıkmadı fakat dikiş atılmasına rağmen rahim ağzı boyu 2'5. C.m çıktı dikkatli olun.lavabo hariç yerimden kalmıyorum...dualarınızı eksik etmeyin.
bebişlerin sıvısı iyiyse değildir büyük ihtimalle canımcım.sağol cnm.amniyon sıvısı değil dedi yaptığı testte.ama kesin sonuç vermeyebilir bu testler biz dikkatli olalım dedi.ama rahimde açılma görünmüyor dedi.inşallah değildir.
iyi olmanıza çok sevindim canımBen de iyiyim cok şükür. Hastanedeyim. Yarin tam 30 hafta bitecek inşallah. Haftalar geçtikçe rahatliyorum ben de
geçmiş olsun canım.dikkat et,ama çokta üzülecek bir durum değil.allah korusun.Arkadaşlar dün aşırı zonklama sebebiyle dra gittik nst de sancı çıkmadı fakat dikiş atılmasına rağmen rahim ağzı boyu 2'5. C.m çıktı dikkatli olun.lavabo hariç yerimden kalmıyorum...dualarınızı eksik etmeyin.
karından usg ile ölçülüyor.drun ölçüyodur seninde.geçmiş olsun canım yaa, dinlenmeye ve dua etmeye devam. bence sonu da güzel olacak bu sabrının
bu rahim ağzı boyunu üstten baktıkları ultrasonla ölçebiliyorlar mı? yoksa alttan mı bakılması gerekiyor?
Evet canım sen niye takvim yapmıyorsun? En son ne zaman gittin kontrole? Ense kalınlığı vs bakıldı mı? Cinsiyet tahminleri var mı
Dün gece yaptı Canim eşim hiç korktuğum gibi değilmiş şükür ayni zamanda basamisiz senle, ayrica fitil falan kullanmiyosun değil mi? Banada 34. Haftaya kadar dedi doktor bende inşallah o günleri görelim dedim...
Çağrı Bey'i biliyorum canım, haftaya salı da beni çagirdi kültürler için, nasıl sevindim çok beklemeden bebişleri görücem diye seninkiler kız mıydı ? Kaçıncı haftada kim söyledi? Bi değişiklik oldu mu? Birde rahim ağzi uzunluğunu hatırlıyor musun? Vee son olarak hoca kaç haftada bir çağırıyor soru yağmuru için özüürrr
Hiç bilmiyorum Canim daha öncede araştirmiş ama becerememiştim...
Kız düşünemiyom doğumda öğrenmelerini Ne şok olurlar ama bir alana bir bedavaymış dersiniz bence yeni yıl sürprizi yap :)))
canım kraftın şuan indirimde olan bir yatağı var.260'a aldık.130a70..kocamaaaan.sapasağlam.benmkilerde beraber yatacak 4 ay hayırlısı ile
saol canımcım...sanki belim bugün iyi gibi,çokta yoruldum ama iyiyim şükür.
bu gece bisürü yastıkla yatıcam:):)
bebişlerin sıvısı iyiyse değildir büyük ihtimalle canımcım.
iyi olmanıza çok sevindim canım
geçmiş olsun canım.dikkat et,ama çokta üzülecek bir durum değil.allah korusun.
karından usg ile ölçülüyor.drun ölçüyodur seninde.
benim erken haftalarda daha kısaydı,şimdi 5'in üstünde şükür.değişebilen bir şey:18:
Merhaba kizlar. Nasılsıniz? Bunvp iyi olmana sevindim. Ayse-23 canim Allah içine ferahlık versin. Benim de 28 mm. Dr um ikizlerde olur diyor. Sen de şükür 28 haftayi doldurmussun.insallah daha cok haftayı da böyle böyle atlatacaksin.
Ben de iyiyim cok şükür. Hastanedeyim. Yarin tam 30 hafta bitecek inşallah. Haftalar geçtikçe rahatliyorum ben de
geçmiş olsun canım yaa, dinlenmeye ve dua etmeye devam. bence sonu da güzel olacak bu sabrının
bu rahim ağzı boyunu üstten baktıkları ultrasonla ölçebiliyorlar mı? yoksa alttan mı bakılması gerekiyor?
kızlar bakın mart annelerinin topiğinden bir resim..bayıldm bennn
Eki Görüntüle 862111 Eki Görüntüle 862111
Kız naptında öle 5 in üstünde:)
Ben de iyiyim cok şükür. Hastanedeyim. Yarin tam 30 hafta bitecek inşallah. Haftalar geçtikçe rahatliyorum ben de
walla 5.10cm ölçtü dr...yanlış değildir sanırsam:)geçen ay 3,,6 ile 4 arasıydı:26::26:
Çağrı Bey'i biliyorum canım, haftaya salı da beni çagirdi kültürler için, nasıl sevindim çok beklemeden bebişleri görücem diye seninkiler kız mıydı ? Kaçıncı haftada kim söyledi? Bi değişiklik oldu mu? Birde rahim ağzi uzunluğunu hatırlıyor musun? Vee son olarak hoca kaç haftada bir çağırıyor soru yağmuru için özüürrr
Peki özel bişey yapılıyomu sana canım o uzunluk için.vallahi maşallah diyorum:))
sadece ölçüyor canım..birşey yaptığı yokk başka.
inşallah böyle devam eder.ama sedef benim oğlanlar hep kaburgamın altında.mideme çöküyolar resmen.