- 7 Şubat 2012
- 6.082
- 44
- Konu Sahibi durudenizderya
- #4.721
Walla ben 1 yaşına kadar idare etmek istiyorum canım nasıl ederim bilmiorum ama :)
Zor sanki canım?sonra ayrılmak istemezler bide:)uğraş dur:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Walla ben 1 yaşına kadar idare etmek istiyorum canım nasıl ederim bilmiorum ama :)
Zor sanki canım?sonra ayrılmak istemezler bide:)uğraş dur:)
Bende o konuyu açıcaktım kkzlar.bende 2,3 ay beraber yatırmak istiyorum:)daha sonra yatamazlar gibi sanki?
Tmm canım ama bence sen rakamları 7 günün sonunda al..senin içinde kolay olur.yarın sabah başlıyoz:)
canım kraftın şuan indirimde olan bir yatağı var.260'a aldık.130a70..kocamaaaan.sapasağlam.benmkilerde beraber yatacak 4 ay hayırlısı ileKızlar ikizlere park yatak alıcam ama bi tane ikiside yatacak ilk başlarda sonra odalarını yapcam.bildiginiz en büyük park yatak hangisi hangisini tavsiye edersiniz ?
ohhh süpersin valla..Allah kabul etsin canım..
bu gece beline dikkat et, ayakta çok kaldıysan muhtemelen uyutmaz ağrıdan.
ben uyurken sağa ya da sırt üstü yatmamak için sağ arka tarafıma yastık yığıyorum.
hem belime destek oluyor, hem de dönmüyorum.
İnşallah canım ben hepimiz için dua ediyorum.proluton kullandığım için tedirgin oldum bi arkadaş erken doğum başlasa iğne sebebiyle farketmeyeceğimi söyledi korkularım hiç bitmiyor...
Günlük cok karisabilir gibi geldi simdi haftalik cumadan cumaya herkes kaç tane ayet el kursu okuduğunu söyler ara ara ben güncellerim siz okudukça soylerseniz. Kişi basi bir haftada 100 ayet el kürsüye niyetlensek süper olur. Mümkün olduğunca gün gün topigimize gönderip koruma altina alalim. Olur mu? Yarin baslayip diğer cumaya kadar 100 ayet el kursu 100 naz felak okurum diyenler adini yazdirsin kizlaar size de uyarsa... Yarin mübarek gün başlayalim inşallah...
:))becerebildim sanırım şikayeti:)kişinin yazıları kaldırılmış
Sende yapsana takvim canım iyi oluyo takip etmek..biz aynıyız senle aksu benimde 13 haftalık tahmini doğum 22.05.2014:))))ikizlerinannesi07 ile de aynıyız mrsbeyaz ve seybil le de yakınız hadi bakalım bende göbek çıktı tabi giyinince anlaşılmıyo pek:))))
Bunu daha once konustuk canım ben flufem ve jelybondsdf de solu daha cok hissediyoruz.. Ben soldakini pit diye hissettim iki gun once iki kez ama sağdaki hala kıprasiyo gibi duyuyorum.. Sanırım solda hissetmek daha kolay:)Herkese günaydın kızlar hayırlı cumalar
ben yaklaşık 1 hafta 10 gündür bebiş hareketlerini hissediyorum. genelde hep sol altta hissederdim. ama iki gündür ortada ve sağda hissediyorum. saçma sapan bir kaygı yerleşti içime, acaba bebişlerin ikisi de iyi mi diye... hissettiğiniz hareketin yer değiştirdiği oluyor mu sizin? yarın kontrolüm var bakalım, inşallah iyilerdir
Herkese günaydın kızlar hayırlı cumalar
ben yaklaşık 1 hafta 10 gündür bebiş hareketlerini hissediyorum. genelde hep sol altta hissederdim. ama iki gündür ortada ve sağda hissediyorum. saçma sapan bir kaygı yerleşti içime, acaba bebişlerin ikisi de iyi mi diye... hissettiğiniz hareketin yer değiştirdiği oluyor mu sizin? yarın kontrolüm var bakalım, inşallah iyilerdir
Herkese günaydın kızlar hayırlı cumalar
Bunu daha once konustuk canım ben flufem ve jelybondsdf de solu daha cok hissediyoruz.. Ben soldakini pit diye hissettim iki gun once iki kez ama sağdaki hala kıprasiyo gibi duyuyorum.. Sanırım solda hissetmek daha kolay:)
Ewet canım çoğumuz solda hissediyoruz hep.tabiki benim artık sağda hareketli ama soldaki kıpır kıpır:)
hayırlı cumalar..canım hiç korkma.çok aktifler ve sürekli yer değiştiriyorlar.içini ferah tut.
bende 18.haftalarda sağdaki bebeği hissedemediğim için çok korkardım ama şimdi tekme atınca neye uğradığmı şaşıyorumaz ve öz
kızlar yaa hepinize çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız...
çok ender de olsa bazen daha yukarda da 1-2 hareket hissettiğim oluyor. pozisyonundan kaynaklı sanırım. ctesi göreceğiz bakalım ne alemdeler
yarın çok güzel haberlerle gelin inşallah şekerler...
sedef maşallah canım.darısı 37.haftalarımıza inşallah.24.-25.haftadan bir farkı var mı? tırsıyorum:18::18::18:
birde günüm günümü tutmuyor benim,bazen zindeyim mutluyum,ertesi gün kaygılı,sancılı:26:ve aksi
Hiç tırsma canım benim.inan ben kendimi iyi hissediyorum...en az 1 ay daha giderim valla böyle allah izin verirse:)kendimi yormadığım sürece ağrım sancım olmuyo..inş sizde rahat gecirirsiniz...27 hafta deyince az geliyo ama 6 buçuk ay deyince ikiz gebeliğe göre iyiym yani mütevazi olamıycam:)mızmız ve nazlı değildim zaten ben hiç.