- 9 Ekim 2010
- 1.259
- 18
- Konu Sahibi durudenizderya
- #4.781
Canim tekrar geçmiş olsun hic canını sıkma benim bildiğim gebelikte kullanilabilen zarari az olan bütün antibiyotikler B grubu, A grubu sadece vitaminler falan. Hele ki bu haftalarda Allah'ın izni ile hiç zarari olmaz ben 8. Haftada kullandim düşün inşallah zarari olmamistir. Ve benimde tesbit edilememiş ama CRP çok yükselmişti ( Rabbim beterinden saklasın...kızlar merhaba öncelikle geçmiş olsun dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim.kaç gündür yazamadım canım çok sıkkındı.hastaneden çıktıktan sonra diğer dr umun yanına gittik rahim ağzına baktı 3.5 cm dedi.2.5 cm ve altında olsaydı serklaj yapardık dedi.kalp atışları normal dedi.crp yüksek çıkması sorun değil.gebeliği vücudumuz yabancı madde olarak algılıyor tek başına yüksek bir değer olduğunda hamilelerde önemsemiyoruz dedi.idrar testim falanda normaldi benim.neyse içimize su serpti bir tek ilaç vermeden yolladı beni.hastanede boşuna mı o kadar ilaç aldım ,beslenemedim,strese girdik bilmiyorum bir de b grubundaki alntibiyotik vermişler ona canım sıkıldı.iki dr bambaşka şeyler dedi.bizi en son gittiğimiz dr rahatlattı diye artık tek dr a güvenip gitmeye karar verdik.sadece bol su iç dinlen dedi.aa bir de dr tetanoz aşısını da yaptı .salı günü detaylı ultrason yapılacak.son durumumuz bu yani arkadaşlarım öpüyorum hepinizi
Eklerim Canim sende okudukça haber verirsin olur muNe güzel bebekleri hissediyoprsunuz. İnşallah sağlıklı hayırlı ben de o günleri görürüm. Dün kontrolüm vardı, doktor nasılsın dedi, size bağlı dedim, bebekler iyiyse ben de iyiyim :)
Listeye beni de ekleyebilirsin, ama bugün dahil olmak üzere her gün her birinden 7 şer tane okuyabilirim. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah...
Canim geçmiş olsun zonklama karnında mı vajinada mıydı direk bende alttan oluyorda bazen? İnşallah vakti zaman inşa gelir kuzularin.Arkadaşlar dün aşırı zonklama sebebiyle dra gittik nst de sancı çıkmadı fakat dikiş atılmasına rağmen rahim ağzı boyu 2'5. C.m çıktı dikkatli olun.lavabo hariç yerimden kalmıyorum...dualarınızı eksik etmeyin.
Canım en sağlıklısı alttanmış üstten daha uzun çıkıyomus, benim gecen gittiğimde Filiz hoca alttan bakti... Mutlaka ara ara baktırmanı tavsiye ederim..geçmiş olsun canım yaa, dinlenmeye ve dua etmeye devam. bence sonu da güzel olacak bu sabrının
bu rahim ağzı boyunu üstten baktıkları ultrasonla ölçebiliyorlar mı? yoksa alttan mı bakılması gerekiyor?
Hayirli olsun tablon 36-37. Haftalar da göresin... Bana yapildi ikili test Salı çıkacak inşallah. Doktor ikizlerden nispeten en guveniliri ikili dedi, 3lü 4lü yapmiycakmiş. Allah'a emanet yavrularimiz. Canim sende ense kalinligi ve burun kemiğine biran önce baktır tam zamani.yaptım takvimi sayende:)geçen hafta gittim dr a canım 2li test yapmayalım yanıltıcı olabiliyo dedi ben yinede yapalım dedim ikiside kız gibi dedi ama kesin değil bakalım telefon edeceğiz haftaya ya da sonraki hafta gidicez ense kalınlığına falan bakılmadı detaylı ultrasonu araştırıyoruz şimdi
Oy yy maşallahhh :))) terbiyesize bak şimdiden keşfe başlamiskızlar bakın mart annelerinin topiğinden bir resim..bayıldm bennn
Eki Görüntüle 862111 Eki Görüntüle 862111
Maşallah Subhanallah benim 4 çıktı ama kötü değil demi, sanki bu haftalarda daha mı uzun olmaliydi :18: buna da şükür kısalmasindan... Demek baya da değişken bişey:26:
walla 5.10cm ölçtü dr...yanlış değildir sanırsam:)geçen ay 3,,6 ile 4 arasıydı:26::26:
tek fark sürekli uzanmak canımmcım.
benimkilere kız dediler birine hep kız dediler de diğerinden pek emin değilim pazartesi ayrıntıda belli olur tam diye düşünüyorum 12. hafta birine kız dedi tarama yapıldığı zaman diğeri altta olduğu için göstermedi bende 15. hafta da özel bir hastanede cinsiyet iiçin gittim orada söylemişlerdi ikisininde kız olduğunu rahim uzunluğunu söylemedi bana hoca normal herşey demişti hocada 3 hafta da bir çağırıyor beni senide öylemi salı ben büyük hastanede kalbe gideceğim çok çarpıntım olduğunu söyledim hocaya randevu aldılar benim için ayrıntılıyı devlette yaptıracagım memnun kalmazsam filize yaptıracağım çok para istediler ya soru yağmuru içinde özüre gerek yok cnm
Ayyy demek 12. Haftalarda kız tahmini de doğru çıkabiliyor demek bakalim senin diğeri değişecek mi? Hayirlisi inşallah... Kıza kızkardeş de çok güzel ve gerekli bu zamana kadar bi şekilde 15 günde bir gibi oldu (hastaneye falan yatinca enfeksiyondan) 3 hafta uzun ya dayanamam ama belki artik öyle der, bende dayanamam giderim yok bakmam demez heralde
Bende detayli ultrason da Eyüp Ekiciyi çok duydum (o da daha pahali sanirim) o mu Filiz Hoca mi Hulusi bey'e danışırım. Evet pahali Canim 500 müydü? Ama ikizlerde zaten taramalar yapilamiyor detaylı en önemlisi, sormak lazim taksit yapiyolar mi tüp de doğum da yapiyorlar:26:
Son düzenleme: