2014 ikiz anneleri

kızlar aranızda tüp bebek ile ikiz bebege hamile kalan var mı? eger varsa transfer sonrasında beta hcg değerleriniz 12. günde kaçtı? bilgi verebilirseniz çok sevinirim..

kızlar aranızda tüp bebek ile ikiz bebege hamile kalan var mı? eger varsa transfer sonrasında beta hcg değerleriniz 12. günde kaçtı? bilgi verebilirseniz çok sevinirim..
karakedicimmm napiyosunn tuppee basladinmi??
cnmm benim 10.gun degerim 271idi.
tuttumuu canimm insallahh tutmustuer

karakedicimmm napiyosunn tuppee basladinmi??
cnmm benim 10.gun degerim 271idi.
tuttumuu canimm insallahh tutmustuer

ahh cnm benim yaaa kaderde buralarda mı karşılaşmak vardı seninle bitanem..nasılsın neler yapıyorsun..canım ben 1 tane tüp bebek yaptırdım o tutmadı malesef 2 tane dondurulmuş embriyom vardı onları koydurduk 25 ekimde 10. gün değerim 110 cıktı bugün 12. günüm tekrar test yaptırıcam bizim topikteki kızlar deger biraz yüksek 10. güne göre belki ikiz olabilir fln dediler bende arastırma yapıyorum işte..ama dış gebelik olmasındanda çok korkuyorum cnm akşam testi tekrarlıycam işte bakalım sonuç kaç çıkıcak akşam olsunda biran önce yaptırayım istiyorum..

sen neler yaptın cnm..nasılsın?

Takma kız kafana boşver gitsin üzüldüğünü görünce dahasını yapar...ye iç gez toz eğlenmene bak aklı başına gelir inşallah...Allah yardımcımız olsun sağlıkla kucağımızaalalıminşallah...

haklısın cnm bugün moralim iyiydi.babam yemek getirmiş bana öğlen çok sevindim.yemeğimi yedim.ykm de indirim vardı çıtçıtlı bady ve ayaklı pijama altında ondan aldım biraz geldim,rahatladım.güzel dileklerin hpimiz için geçerli çok sağol

ben tüp bebek 3. deneememde hamile kaldım 12 yada 14.gün 899 du.

Kızlar nasılsınız ödemlerlerle aranız nasıl?
çalışan arkadaşlar nezaman izne çıkmayı planlıyosunuz ?

ödem biraz oluyor sol bacağımda ,çok çok az ama...senin ne zman başladı ödemlerin.ne kadar oluyor

haklısın cnm bugün moralim iyiydi.babam yemek getirmiş bana öğlen çok sevindim.yemeğimi yedim.ykm de indirim vardı çıtçıtlı bady ve ayaklı pijama altında ondan aldım biraz geldim,rahatladım.güzel dileklerin hpimiz için geçerli çok sağol

ben tüp bebek 3. deneememde hamile kaldım 12 yada 14.gün 899 du.

ödem biraz oluyor sol bacağımda ,çok çok az ama...senin ne zman başladı ödemlerin.ne kadar oluyor
çok sağolun kızlar o zaman benim değerim sizlere göre bayagı düşükmüş sanırım benim tek gebelik :))

10.gün 500 dü benim,12.gün 1000 küsürdü

çok teşekkür ederim paylaşımınız için sanırım benim tek gebelik 10. gün değerim 110 çıktı :))) bugün 12. günüm akşam test yaptırıcam bakalım kaca yükseldi inşallah sağlıklı bir şekilde yükselmiştir.

çok sağolun kızlar o zaman benim değerim sizlere göre bayagı düşükmüş sanırım benim tek gebelik :))

çok teşekkür ederim paylaşımınız için sanırım benim tek gebelik 10. gün değerim 110 çıktı :))) bugün 12. günüm akşam test yaptırıcam bakalım kaca yükseldi inşallah sağlıklı bir şekilde yükselmiştir.

Sağlıklı bi gebelik olsunda tek ikiz farketmez canım.sonucunu bizede yaz

Sağlıklı bi gebelik olsunda tek ikiz farketmez canım.sonucunu bizede yaz

evet cnm aynen öle helede o kadar uğraştıktan sonra tek olsun ikiz olsun gerçekten farketmez.yeterki sağlıklı sıhhatli olsun birde değerim güzelce yükselsin dış gebelik fln olmasında ben başka bişey istemiyorum

evet cnm aynen öle helede o kadar uğraştıktan sonra tek olsun ikiz olsun gerçekten farketmez.yeterki sağlıklı sıhhatli olsun birde değerim güzelce yükselsin dış gebelik fln olmasında ben başka bişey istemiyorum

Yok canım rahat ol dış gebelik değil inş...değerin çok normal senin korkma

günaydın şekerler...pazargecesi tam foruma yazarken birden kan boşaldı.resmen boşaldı yani....:KK43:
ödüm koptu yaa.hemen acile gittim bebişler sağlıklı şükür,kanama alanıda yok..dr rahim büyürken damarlar çatlayabilir dedi,korkma git dinlen dedi ama ömrümden ömür gitti kızlar...allah hepimizi korusun...çok şükür oğullarm iyi kendi druma da gittim,dinlen bol bol dedi oda ve çok kan kaybettim,uzanıyorum hep.
yeni gelen arkadaşlarda hoş geldiniz,hepinizi öpüyorum şekerler:)
kendimi iyi hissettiğimde tüm sayfaları okuycam:nazar::nazar::nazar:

Gecmis olsun canım ya korkma bebislerinde bisi olmasın tek dinlen bol bol allah bi daha yaşatmasın..

Kızlar merhabalar
dün Dr gidecektim eşimin işi çıktı gidemedik bu gün gittik önce iyi haberleri vereyim sonra kötü
bebişler iyi kiloları 1 kg oldu çok şükür aralarındaki 1 hafta kaybolmuş sadece 1 günlük fark var
gelelim kötü habere kasıklarımdaki ağrıları ve arada sırada alt tarafta olan zonklamaları sordum nst ye gönderdi. Ama şuam iyiyim dedim akşamları artıyor şuna bir şey çıkmayabilir dedim neyse bir bakalım dedi nst ye gitti yaklaşık 45 dk falan sürdü bebeklere ayrı ayrı baktılar başımda bekleyen ebeye sordum nasıl diye bana ne hissettiğimi sordu iyiyim dedim ama biraz belim ağrıyor dedimDr senibilgilendirir dedi neyse Doktorun yanına çıktım ve sancın var dedi böyle sancın varken kesinlikle yatıp dinlenmen gerekir dedi yoksa erken doğumu tetiklermiş ve bundan sonra 5 günde bir nst girmen gerekir dedi inşallah 32 . Haftayı geçeriz dedi:KK50:
Doktorum çok sakin biridir hiç böleye evham yaptırmaz biraz benim suratım düştü kapıdan çıkarken güçlü ol sadece tedbir dedi ne kadar dinlenirsen senin için iyi dedi bakmışsın 37 doğurursun dedi hiç bir iş yapma dedi anlıyacağınız bizim için artık her gün çok kıymetli :18:
Çok uzun oldu ama paylaşmak istedim kendinize çok dikkat edin ben dikkat ettiğim halde böyle oldu hiç bir iş yapmayın bebekler doğsun sonra kim ne derse desin:KK19:

Kızlar merhabalar
dün Dr gidecektim eşimin işi çıktı gidemedik bu gün gittik önce iyi haberleri vereyim sonra kötü
bebişler iyi kiloları 1 kg oldu çok şükür aralarındaki 1 hafta kaybolmuş sadece 1 günlük fark var
gelelim kötü habere kasıklarımdaki ağrıları ve arada sırada alt tarafta olan zonklamaları sordum nst ye gönderdi. Ama şuam iyiyim dedim akşamları artıyor şuna bir şey çıkmayabilir dedim neyse bir bakalım dedi nst ye gitti yaklaşık 45 dk falan sürdü bebeklere ayrı ayrı baktılar başımda bekleyen ebeye sordum nasıl diye bana ne hissettiğimi sordu iyiyim dedim ama biraz belim ağrıyor dedimDr senibilgilendirir dedi neyse Doktorun yanına çıktım ve sancın var dedi böyle sancın varken kesinlikle yatıp dinlenmen gerekir dedi yoksa erken doğumu tetiklermiş ve bundan sonra 5 günde bir nst girmen gerekir dedi inşallah 32 . Haftayı geçeriz dedi:KK50:
Doktorum çok sakin biridir hiç böleye evham yaptırmaz biraz benim suratım düştü kapıdan çıkarken güçlü ol sadece tedbir dedi ne kadar dinlenirsen senin için iyi dedi bakmışsın 37 doğurursun dedi hiç bir iş yapma dedi anlıyacağınız bizim için artık her gün çok kıymetli :18:
Çok uzun oldu ama paylaşmak istedim kendinize çok dikkat edin ben dikkat ettiğim halde böyle oldu hiç bir iş yapmayın bebekler doğsun sonra kim ne derse desin:KK19:

Senşn haftalarında çoğu kişi aynı şeyi yaşıyo galiba canım belkide normal süreçtir dinlen sende doktoru dinle.ikiz gebelik böyle oluyo demek:KK43:

Kızlar merhabalar

Canım sen iğne oluyomuydun proluton

Kızlar benim göğüs uçlarım sorun olcak heralde emzirirken:KK43:sarı sarı bişeyler kurumuş uçlarında...catlak gibi bide uçları

Kızlar benim göğüs uçlarım sorun olcak heralde emzirirken:KK43:sarı sarı bişeyler kurumuş uçlarında...catlak gibi bide uçları
emme de sorun olan şey göğüs ucunun olmaması dediğin olay bende de oluyor bence normal
iki çocuğumuda çok şükür emzirdim iki seneye yakın
ama göğüs ucun yoksa o farklı onun içinde başlıklar falan oluyor galiba

X