- 25 Eylül 2013
- 77
- 0
- 34
- Konu Sahibi durudenizderya
- #3.661
ah cnm ben de öyleydim çok iyi anlıyorum.bugünümüze şükür şimdi daha iyiyim yemeğimi yapıyorum(tek çeşit ) yatağı topluyorum.sofra kur kaldır.bütün işim bu.korkular hepimizde var doğuma kadar da sürecek sanırım.stres yapma kitap oku müzik dinle gamsız davran yat keyfini sür.cinsiyetler de çok iyiymiş maşallah size inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.benim 1 kız 1 erkek gibi ama kız kesin değil %99 dedi 22.haftada deyalı ultrason var orada netleşir.şimdiden uyuyamıyorum 28 den sonra iyice zorlaşır uykular sanırım
be hiçbi işimi yapamıyorum dr hep yatıcaksın diyo hiçbişeye eğilme uzanma yok ayakta kalma yok bakıyolar bana anneler yoksa halim nolurdu bilmem kaçıncı haftanda bakıldı eğer 13. haftada filansa bence kız da değişmez Allahım evladın da hayırlısını versin kız erkek sağlıkla gelsin, insan birden fazla olunca ikisini de istiyo haliyle .. 28 den sonra zorlaşır mutlaka ama diyorum ya bana göre sizin durum yine iyi rahat olun herşey yolunda gider, çoğu ikiz gebe çalışabiliyor bile hamileyken, benm hayatım durdu resmen Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın, Amin ...