- 2 Ocak 2012
- 1.387
- 152
- Konu Sahibi durudenizderya
- #2.781
canım şöyle düşün 28 hafta 7 ay yapmaz.çünkü 4 hafta 28 gündür ama 1 ay 30-31 gün.karışık işler bunlar:)güzel bir gün olsun inş.anneşler şimdi şu hamilelik takvimi kafamı karıştırdı.28 haftayı 4 bölersek 7 ay demek ama doguma 90 gün var yani 3 ay .toplam 10 ay bu mümkün değil.takvimden gün gün saydım 191 gün yani 6 ay 11 demek.6 bitmiş 7den gün aldık demek.birden son adet tarihi baz alınıyor o tarihte biz gebe degildik ki...ayyyy hayırlısı artık.Allah hepimizi kurtarsın inş.birde kızlar 30.haftadan itibaren rapor alamıyormusuz,yasal olarak dogum iznine ayrılmamız gerekiyormuş.doktorum söyledi.
günaydın canımcım.geçmiş olsun.Gunaydin kizlar kolumda ve ayaktaki kasinti kuruluk icin foktor test istedi belki kolestrol vardir dedi yaptirdik donuc iyi cikti am yine de yagli yemememeye calis dedi artik yagdan uzak duruyorum
Eskisinden daha cok ruya gormeye basladim sizde de var mi hatta bu sabah kabuslar gordum kotu ruyayi anlatmak iyi degilmis anlatmayim ama 2 defa aglayarak uyandim esim sarildi sakinlestirdi dua edip yatiyotum ama bazen oluyor
Aramiza yeni gelenler hosgelmisler hayirlisiyla bebislerinizi kucaginiza alin
Orkidecimm iyi olmana sevindim simdi evde misin nasilsin
Kizlar ben de rapor alicam galiba dun kasiklarimda sanci vardi korktum hatta bacakla bikini bolgesi arasi agriyordu sanki kemik agrisi gibi tuhaf bi sey esim rapor al diyordu ben direniyordum okulda zaman geciyor hem de yorucu dehil benim icin genelde oturuyorum ..evde olsam bi de sıkılirim gibi geliyoo doktora gittigimde soylicem
o rüyalar ve ruhsal sıkıntılar 14.-15. haftada bir anda son buluyor canım.hepimiz yaşadık o kabusları.hiç merak etme....
canım benim mantığıma da rapor almak daha uygun.ben 2011 ikiz anneleri topiğini okudum.çalışan bayanların geneli erken doğum yapmışlar:18::18:
tabiki kendini iyi hissediyorsun ama ileriyi de düşünmek gerek...
Son düzenleme: