- Konu Sahibi durudenizderya
- #2.821
hayırlı olsun canım.gülegüle kullan...off ya evimin küçük olmasına çok üzülüyorum.istediğim gibi bir oda yapamıcam ilk 7 ay..sağlık olsun
bende çileği çok beğendim,özllikle safari serisinigüle güle kullansın minişler.
bana biraz pahalı geldi ama,baktığım diğer mobilyaların çilekten pek farkı yoktu
oleyyyy.öpüyorum canım seniama ben senin haftana geldiğimde halim ne olur bakalım?
selam canım.o kişiye göre değişir ama bana sorarsan doğum öncesi de sonrasıda sıkıntılı olabilir...kpss ve bebek(hatta 2 bebek)cidden zor çok yorulursun.
bu arada meslek nedir?
merhaba.canım ben 20-21. haftada sanki mutasyon yaşadım.şiştim bir anda
benimde 17. haftada sağ kasığımda vardı o ağrı,yürüyemiyordum bile.kas spazmı yaşamış,geçti zamanla.
ayse_23;geçmiş olsun canım...hımmm kasılma öyle oluyomuş demek.o zaman benim dr nedenn beni böyle korkuttu ki?
ama serumdan sonra göbeğim sertleşmedi bir dahaçok şükür
aynen canım dediğim gibi çok gezdik biz markasız yerlerde bile aynı fiyat verdiler.hatta boyalarını hiç beğenmedim.silik silik fırça ızı vardı ve düşündüğümde yeri gelicek dişlicekler özellikle karyola kenarlıklarına çok yapıyolarmış ,deneyımlılılere sordum:)))))hem çilek daha modern geldi model olarak,birkaç yıl sonrada sıkılmadan kullanır bebişlerim inş.sabırsızlıkla bekliyorum canım:)))