- Konu Sahibi ESMERSIRINE
- #1.561
Kızlar yorgan fikirleriniz için teşekkür ederim azıcık daha düşünülem bakalım yeni ciciler harika tek tek alıntı yapamadım hepsi cok güzel güle güle giysinler inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bayıldım bayıldım cok sağol ellerın dert görmesin bende o adresten yaptım bilgisayarada kaydettim ama kırpma asamasında sıkıntı yasamıstım çok sağol .
Eki Görüntüle 994617 canım lolıpop kutusu dedıgın nedir bılmıyorum ama 10 tane falan alıcam bunlardan posetinin üzerine de hazırladıgımız etiketler var ya onlardan yapıştırıcam.diye düşünüyorum nasıp kısmet
bugun bende lcw den bırsuru sey aldım o yakalı cıtcıtlı tısörte ben de nıyetlendım bedenı kalmamıs bence gelecek kıs ıcın süper yatırımlar güle güle giyin
Kızlar bu belirttiğiniz adresi bulamadım yayınlayabilir misiniz?
Kızlar bunlar da internetten verdiğim son siparişlerim.
Kızlar Lohusa pijamalarını internetten sipariş etmedim, güvenemedim. Doremi' den aldım.
http://www.miababyevents.com/
Yukarıda verdiğim linkteki resimlere bir göz atın, bayılacaksınız kızlar. O pabuçlar bir harika. Üstelik kavanozlardaki şekerler
ve lokumlar çok güzel görünüyor. Bu yüzden ben de kavanoz aldım süsleyeceğim inşallah...Ayrıca yukarıdaki linke tıkladığınızda
2. ve 3. sayfalarına bakmayı da ihmal etmeyin, harika şeyler var, bana baya fikir verdi...
güzelim sende oğluşunda güle güle kullanın cicilerinizi..sağlıklı günlerde giyin...
gecelikler kaç kuruş canoKızlar bunlar da internetten verdiğim son siparişlerim.
Eki Görüntüle 999259 Eki Görüntüle 999275 Eki Görüntüle 999272 Eki Görüntüle 999270 Eki Görüntüle 999273 Eki Görüntüle 999268 Eki Görüntüle 999267 Eki Görüntüle 999265 Eki Görüntüle 999262 Eki Görüntüle 999260 Eki Görüntüle 999258 Eki Görüntüle 999276
Kızlar Lohusa pijamalarını internetten sipariş etmedim, güvenemedim. Doremi' den aldım.
http://www.miababyevents.com/
Yukarıda verdiğim linkteki resimlere bir göz atın, bayılacaksınız kızlar. O pabuçlar bir harika. Üstelik kavanozlardaki şekerler
ve lokumlar çok güzel görünüyor. Bu yüzden ben de kavanoz aldım süsleyeceğim inşallah...Ayrıca yukarıdaki linke tıkladığınızda
2. ve 3. sayfalarına bakmayı da ihmal etmeyin, harika şeyler var, bana baya fikir verdi...
Bunlar annanemizin yaptıklarının bir bölümü pike takımları ütüsüz olduğu için resim çekemedim ( annem izin vermedi)
kardan adamlı olan pazen nevresim takımı mor ve krem olan pazen battaniye. son resimde araba için alt açma imiş...
Kızlaar aldıklarınız çokkk güzeller bayıldım tek tek alıntılayamadım ama bayldımmmm
çilekim tulumlar çok güzelmiş ...
bunlarıda ben 4 günde evde yaptımmm vaktim olsaydı iğne oyası yapacaktım ama böyle oldular...
Bunlar annanemizin yaptıklarının bir bölümü pike takımları ütüsüz olduğu için resim çekemedim ( annem izin vermedi)
kardan adamlı olan pazen nevresim takımı mor ve krem olan pazen battaniye. son resimde araba için alt açma imiş...
Eki Görüntüle 999981
bunlarıda ben 4 günde evde yaptımmm vaktim olsaydı iğne oyası yapacaktım ama böyle oldular...
Kızlaar aldıklarınız çokkk güzeller bayıldım tek tek alıntılayamadım ama bayldımmmm
çilekim tulumlar çok güzelmiş ...
Eki Görüntüle 999981