- Konu Sahibi ESMERSIRINE
- #1.521
güzellikler hepiniz sağolun teşekkürler fiyatı tüm bu parçalarla 3.750 tl çünkü yatak onların verdiğini almayıp daha kaliteli eklettim o yüzden
çok güzel cnm tekrar iyi günlerde kullansın oğluşun:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzellikler hepiniz sağolun teşekkürler fiyatı tüm bu parçalarla 3.750 tl çünkü yatak onların verdiğini almayıp daha kaliteli eklettim o yüzden
Fiyatıda çok güzelmiş ben sadece beşik ve dolabı 2000 tl civarına yaptırıcam ki içinde ne yatağı ne bişeyi var kuru mobilya Ama ev küçük olunca mecburum eve göre yaptırıcam
çok güzel cnm tekrar iyi günlerde kullansın oğluşun:)
Öyle canım bide kendi evimizde değiliz şuan.bana kalsa idareten bişeyler alıcam sonra kendi evimize geçince oda yaparım diyorum ama kayınpederim illa beşiğini dolabını ben yaptırıcam dio bende beğendim modeli verdim marangoza..Marangoz kendi evinize geçince diğer parçalarını yaparız dedi,tamamı çok pahalıya gelecek ama napalım uzun yıllar kullanırız artık.
Ben bu sefer kendime bişeyler aldım...:)) Haziranın başlarında İstanbul çok da sıcak olmaz zaten düşüncesiyle uzun kollu seçtim ama yazlıklar çıksın kısa kollu bir gecelikle bide sabahlık da alırsam yeter bence... Bu ara Relax Mode markası ve indirim var bilginize hanımlar...:)
Eki Görüntüle 997235 Eki Görüntüle 997238
Ben bu sefer kendime bişeyler aldım...:)) Haziranın başlarında İstanbul çok da sıcak olmaz zaten düşüncesiyle uzun kollu seçtim ama yazlıklar çıksın kısa kollu bir gecelikle bide sabahlık da alırsam yeter bence... Bu ara Relax Mode markası ve indirim var bilginize hanımlar...:)
Hımmm adamcağınzın içinden gelmiş bırka yaptırsın o zaman. Ömürlük kullanır yapma mobilya çok dayanıklı oluyor. Hem kendini şanslı hissetmeliisinki böyle düşünceli bri kayınpederin var.
iyi günlerde kullan bende bugün arkadaşımla konuşuyordum artık hastane içinde kendime bişiler bakmam diye..üstüne sen koymuşsun..iyi günlerde kullan canım..güzelmiş şıkmış kaliteside güzelmiş...
güle güle kullan canım ii yapmıssın vala şıkmıs kaliteside güzel
Canım çok güzelmiş gerçekten şimdi bende baktım baya indirim var ama bedenlerini ne aldın canım yaa ben onu kestiremiyorum ?
Kızlar bebişlerinize yorgan olarak ne yapmayı düşünüyorsunuz tüy mü yün mü elyaf mı ben karar veremedim evimizin sıcaklığı cok güzel biz yün yorgan hiç örtünmüyoruz sizce meleğim hangisinde rahat eder acaba birde uyku tulımlarının içi hep elyaf doku önermiyorlar sağlıklı değil diyorlar penelope nin kaz tüyü yada bambu uyku tulumları varmış haberiniz olsun ilgilenen olursa
Yorganını yaptıran yada ne yaptıracağız bi fikri olan varmı
canım babaannemiz yün yorgan diktiriyor...ama biraz daha büyüğünde kullanabilir..kaz tüyüne karşıyım..kazların tüyleri çok kötü yollarla yolunuyormuş..çok acı çekiyorlar..bende ne yapacağımı bilmiyorum...
Biliyorum canım bende duymuştum onu ama o kadar rahat bişey ki yaa yorganım ve yastıklarım tüy kararsız kaldım ev sıcak yün için bakalım ne diyecekler büyükler bide kayınvalidem yaptırmış sağiolsun yün yorgan ama boyutlarını abartmış biraz ne bebek yorganı ne tek kişilik ikisinin ortası hadi hayırlısı iyi fikirler cıksada onu yapsak
Sağolun kızlar....:) artık kendimizide düşünelim dimi...:))
nhrkbl cim kalıpları genişmiş ben m beden aldım ama tabloya göre 40 bedene denk geliyor normalde 38 giyiyorum ama hamilelik kilolar bide rahat olsun düşüncesiyle öyle yaptım... daha elime geçmedi gelince nasıl olduğunu yazarım canım...
Kızlar bebişlerinize yorgan olarak ne yapmayı düşünüyorsunuz tüy mü yün mü elyaf mı ben karar veremedim evimizin sıcaklığı cok güzel biz yün yorgan hiç örtünmüyoruz sizce meleğim hangisinde rahat eder acaba birde uyku tulımlarının içi hep elyaf doku önermiyorlar sağlıklı değil diyorlar penelope nin kaz tüyü yada bambu uyku tulumları varmış haberiniz olsun ilgilenen olursa
ama bilmiyorum ki burayı
Relar mode gercekten cok güzel yaa eşime almıştım ben evlenirken 2 takım hiçbirşey olmadı yıka yıka giy kendimede yine bu marka düşünüyorum sen ne kadara aldın canım Kayseri'de bunu tek yer satıyor pahalıma gelirse internet sitesinden almayı planlıyorum