- 1 Ağustos 2012
- 874
- 144
- Konu Sahibi ESMERSIRINE
kızlaaaaaaaaaaaaaaaar
köftemin babane ve halasından ilk cicileri geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii koliyi açınca şok oldum desem yeridir, öyle çok ki.. doğduğundan 2 hatta bazı 3-4-5 yaşa dek bişeyler var içinde.. yazlık-kışlık dolu..
ben hepiniz gibi ayrı ayrı eklerim diyordum ama maalesef bu mümkün değil! en az 60-70 parça kıyafet var.. biberon takımı,ayakkabılarıda cabası.. :103: o yüzden ancak böyle toplu şekilde ekliyorum size.. ama bu gördüklerinizin daha en az 3-4 kat altıda dolu, sığmadı üstüste dizdim mecbur bide sarıyı çok sevdiğimden sarı olanları ayrı çektim özel olarak
aaaay Allah razı olsun valla çok sevindim çok beğendim harika şeyler var yaaa,Allah'ım sağlıkla giydirmeyide nasip eder inş daha benim annem,ananem,babanem,teyzem falanda alıcaklar bisürü şeyi olcak pipilimin...
Eki Görüntüle 935408 Eki Görüntüle 935409 Eki Görüntüle 935411 Eki Görüntüle 935410 Eki Görüntüle 935412 Eki Görüntüle 935414 Eki Görüntüle 935415 Eki Görüntüle 935416 Eki Görüntüle 935417
süpermiş güle güle sağlıklı sıhhatli giymeyi nasip etsin Allah'ım Bu arada ne kadar hevesli insanlar negüzel bizimde anaannemiz öyle şimdiden birsürü şey aldı ördü falan ben durdurmasam daha neler yapacak kim bilir.Babaannemiz hiç hevesli değil öyle şeylere ama halamız eminim dükkanları boşaltacak :)) Eşimin annesi ve babası öyle kıyafeti falan lüzumsuz buluyorlar ama beşiği dolabı arabası,araba koltuğu falan bunları alacaklar.Bize bir şey kalmadı bizde eşimle oyuncak alıyoruz bol bol :))) hepsinden Allah razı olsun torun seviliyor tabi :)) Bu arada ben fotoğraf ekleyemiyorum ya dosya yüklenirken hata oluştu diyor hep :))