- 13 Temmuz 2012
- 257
- 23
- Konu Sahibi ESMERSIRINE
güle güle kullansın canım çok tatlıymış.fiyatı kaç peki öğrenebilirmiyim
Teşekkür ederiz teyzesi 13 TL cnm bişi değil yani :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güle güle kullansın canım çok tatlıymış.fiyatı kaç peki öğrenebilirmiyim
Haziran anneleri süpersiniz. Ben Mayıs annesinin ama ne Nisan ne Mayıs grubunda böyle alışveriş heyecanı görmedim.
Sadece 10 sayfa var, fazla da alışveriş resmi yok yani.
Ben de sizin gruba bakıp fikir ediniyorum
bende anne adayıyım rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin konu ve paylaşılanlar çok güzel
Haziran anneleri süpersiniz. Ben Mayıs annesinin ama ne Nisan ne Mayıs grubunda böyle alışveriş heyecanı görmedim.
Sadece 10 sayfa var, fazla da alışveriş resmi yok yani.
Ben de sizin gruba bakıp fikir ediniyorum
slm kızlar daha öncede söylemiştim bebek arabasını seçtiğimi aldık ben çok beğendim çok kolay açılıyor ... 1100 tl
http://blog.picabo.com.tr/kraft-twist-air-travel-sistem
negifff hayatım ben cok begendim 4 teker güzel bir seye benziyor cok agır değil sanki
Canım lcw ' den aldım 14.90 tl fiyatı :)
evet canım gayet güzel ve sağlam zaten taşıma koltuğu gövdeye tek başına takılıyor hemde bütün parçalarını veriyorlar yağmurluk ayak örtüsü tekerlek pompası vs. tekerlekleri havalı ve büyük olunca sarsıntıda olmuyor bende çok beğendim. bir mağazaya gidip incele istersen tek düğme ile kapanıyor...
bu modelin bir eskisi var oda çok güzel ama eşim onun ön tekerlekleri havalı değil diye istemedi.. onun adıda " kraft twist rlx" fiyatı 1000 tl .
aslında ben alışveriş için çok erken olduğunu düşünüyordum ama gördükçe bu güzellikleri içim gidiyor :) valla çok güzelmiş canım , inşallah bulurum da alırım bende oğluma
kızlaaaaaaaaaaaaaaaar
köftemin babane ve halasından ilk cicileri geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii koliyi açınca şok oldum desem yeridir, öyle çok ki.. doğduğundan 2 hatta bazı 3-4-5 yaşa dek bişeyler var içinde.. yazlık-kışlık dolu..
ben hepiniz gibi ayrı ayrı eklerim diyordum ama maalesef bu mümkün değil! en az 60-70 parça kıyafet var.. biberon takımı,ayakkabılarıda cabası.. :103: o yüzden ancak böyle toplu şekilde ekliyorum size.. ama bu gördüklerinizin daha en az 3-4 kat altıda dolu, sığmadı üstüste dizdim mecbur bide sarıyı çok sevdiğimden sarı olanları ayrı çektim özel olarak
aaaay Allah razı olsun valla çok sevindim çok beğendim harika şeyler var yaaa,Allah'ım sağlıkla giydirmeyide nasip eder inş daha benim annem,ananem,babanem,teyzem falanda alıcaklar bisürü şeyi olcak pipilimin...
Eki Görüntüle 935408 Eki Görüntüle 935409 Eki Görüntüle 935411 Eki Görüntüle 935410 Eki Görüntüle 935412 Eki Görüntüle 935414 Eki Görüntüle 935415 Eki Görüntüle 935416 Eki Görüntüle 935417
canım güle güle giydir ayy ne düşünceliler hatta fazla fazla düşünceli insanlar.. dün eşim izin vermiyor almama erken diyor yazmıştın belkide haberi vardı sana numara yaptı şimdi çok az eksiğin kaldı ayyy ne güzell ne düşünceli insanlar... Allah muhabbetinizi daim etsinnkızlaaaaaaaaaaaaaaaar
köftemin babane ve halasından ilk cicileri geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii koliyi açınca şok oldum desem yeridir, öyle çok ki.. doğduğundan 2 hatta bazı 3-4-5 yaşa dek bişeyler var içinde.. yazlık-kışlık dolu..
ben hepiniz gibi ayrı ayrı eklerim diyordum ama maalesef bu mümkün değil! en az 60-70 parça kıyafet var.. biberon takımı,ayakkabılarıda cabası.. :103: o yüzden ancak böyle toplu şekilde ekliyorum size.. ama bu gördüklerinizin daha en az 3-4 kat altıda dolu, sığmadı üstüste dizdim mecbur bide sarıyı çok sevdiğimden sarı olanları ayrı çektim özel olarak
aaaay Allah razı olsun valla çok sevindim çok beğendim harika şeyler var yaaa,Allah'ım sağlıkla giydirmeyide nasip eder inş daha benim annem,ananem,babanem,teyzem falanda alıcaklar bisürü şeyi olcak pipilimin...
Eki Görüntüle 935408 Eki Görüntüle 935409 Eki Görüntüle 935411 Eki Görüntüle 935410 Eki Görüntüle 935412 Eki Görüntüle 935414 Eki Görüntüle 935415 Eki Görüntüle 935416 Eki Görüntüle 935417
Teşekkür ederiz teyzesi 13 TL cnm bişi değil yani :)
maşallah canım bebeğinde sende çok sanslısınız bizim babaanne de (k.v.) ben aldım diye kızıyor neymiş erkenmiş şunlara bak ya doldurmuşlar vallahi çok beğendim inşallah sağlıkla kucağına alıp hepsini giydirme imkanın olur güle güle iyi günlerde kullanın
canım güle güle giydir ayy ne düşünceliler hatta fazla fazla düşünceli insanlar.. dün eşim izin vermiyor almama erken diyor yazmıştın belkide haberi vardı sana numara yaptı şimdi çok az eksiğin kaldı ayyy ne güzell ne düşünceli insanlar... Allah muhabbetinizi daim etsinn
kızlaaaaaaaaaaaaaaaar
kızlaaaaaaaaaaaaaaaar