- 6 Haziran 2008
- 2.462
- 44
- Konu Sahibi ESMERSIRINE
- #2.541
Kızlar sıze bısı sormam lazım. benım aldıgım oda takımının yatagı buyuyen yatak yanı 80*180 ama su an 80*140 lık bolumu kullanılacak. mabilyanın içine yatak bakalım dedık kafamız karıstı sızler ne aldınız? 80*180 buyuk yatak mı aldınız yoksa 80*140 kucuk yatak mı aldınız? bız buyuk olsun dıye yataş ve işbir yataga baktık işbirdekı sungerdı pek içime sinmedi. yatastakının bı tarafı yazlık(pamukiçeriyormus) bı tarafı kıslık (yun içeriyormus) mıs. onu begendım gıbı. oda pamuk ıcerdığı için fakat içi yaylıymıs. işbir yataktakıler bebeğe yaylı yatak uygun olmaz dedıler sırf sunger olmalı dedıler falan. kısacası bu konuda bı bılgısı yada onerısı olan var mı? bı de boyle hazır yatak alanlar bebek rahat etsın terlemesın dıye yorgancıya pamuktan alez yaptırıyorlarmış öyle anlattılar bıze. ay cok yazdım yıne ama durum bu yardımcı olursanız sevınırım...
canım bız yatagı idaştan aldık, onun bebekler için özel ürünleri vardı, bızım kullandıgımız yatagımızda idaştan ve gayet memnunuz
özelliklerinde şunlar yazıyo; İdaş Sweet Baby Yaz Kış Yaylı Yatak 80*130 cm ölçülerindedir
Goodies Sweety Baby Bedde Silver antibakteriyel özelliğe sahip dokuma kumaş kullanılır
Bebeğiniz yüzüstü yatmış olsa bile, kullanılan örme kumaşın hava geçirgenliği sayesinde solunumu olumsuz etkilenmez
Yatak çift taraflı kullanılabilir
Yünlü dolguya sahip olan üst taraf kışlık, pamuklu dolguya sahip olan alt taraf yazlıktır
Bebeğinizin omurgasını destekleyen ergonomik bir yapıya sahiptir
Yatak kenarından bebeğin yuvarlanma olasılığını azaltmak için yatak kenarlarında takoz sünger kullanılır
Tüm Goodies Baby yataklarında 22 D çevre dostu özel İDAŞ süngeri kullanılır
:) İyi fikirde ben limon kolonyası istemiyorumki ... Daha farmumsu kolonya lar hoşuma gidioyr. Bebek kolonyası koyacağım galiba. Onlarda renksiz oluyor.
canım ilk once eyup sabrı gıbı bı kolonya satan dukkana gıdıyosun, orda illa lımon değil parfumumsu de bır cok çeşit var, hangı koku oldugunu secıyosun, sonra ıstedıgın renge cevırmek ıcın gıda boyası ile onlar deneyerek istedıgın tonu yakalıyolar