cnm ölçtüm ben de şimdi boyu 7,5cm eni 4cm ağız genişliği 1cm :) ağzı dar benimkinin. dur bakalım bi gelsin senin şişeler de bakarsın duruma göre. yüklediğin resim benimkinin resmi ama bilemedim şimdi. orda satıcı bana 100cc diye koca bi şişe gösterdi ağzı genişti badem şekeri için alınıyor dedi. neyse dur bakalım panik yapma gelsin bi bakarsın. 25cc olanları da vardı ama pek minik geldi onlar bana küçük parmağım kadardı :)
etiketine gelince çok sevimliymiş gerçekten. dediğin gibi uğur böceğiyle çok güzel olur. ben kurdelayı çok beğenerek almadım. mecburen aldım çünkü çok model yoktu. eşim de artık sıkılmaya başlamıştı malum erkekler için bu işler külfet geliyor
o baktığım yerde şarkhan'da yani siyah üstüne beyaz noktalı kurdela vardı. aynısının beyaz üstüne siyah noktalı kurdela da vardı. 20metre saten 5liraya aldım. 2tane aldım ben çünkü şeker de aldım onları da süslemek istiyorum. sen o noktalılardan alabilirsin etiketin etrafındaki noktalara uyar.
ben aslında farklı bi etiket beğenmiştim ama eşim uçaklara hasta olduğundan bunda karar verdik baskı altındayım yani :)