- 13 Temmuz 2012
- 257
- 23
- Konu Sahibi ESMERSIRINE
- #2.321
Hepsi çok güzel cnm sağlıklı günlerde kullanırsınız inşallahhh
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Teşekkür ederim cnm Allah herkese nasip etsin inş. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepsi çok güzel cnm sağlıklı günlerde kullanırsınız inşallahhh
bunlarda bizim hastane çıkışlarımız ve anneannemizin ördüğü battaniyemiz
Eki Görüntüle 1053424 Eki Görüntüle 1053425 Eki Görüntüle 1053426
Ayyy çok güzeller. Özellikle battaniye çok tatlı. Güzel günlerde kullanın tatlım
Ne güzel teyseside düşünmüş... Güzel günlerde giysin canım oğluşun...:)
Güle güle giysin bebişin canım...:) Bende bi arkadaşa tavsiye etmiştim yeni İdilin ürünleri çok kaliteli oluyor hem kalıpları çok güzel hemde modelleri çok cici...
Kizlar bana yardimci olurmusunuz hangi marka pisik kremi sampuan bebeyagi vs alcaksiniz
Sudocrem çok iyi dedi ablam ben pisik kremini ondan aldım. Sampuan, bebe yağı ve sabunu da sebamedden aldım.
Matbaa dan farklı birşemi bu ozelitçi yaa
bunlarda bizim hastane çıkışlarımız ve anneannemizin ördüğü battaniyemiz
Eki Görüntüle 1053424 Eki Görüntüle 1053425 Eki Görüntüle 1053426
Eki Görüntüle 1053942 Eki Görüntüle 1053944 Eki Görüntüle 1053949 Eki Görüntüle 1053950 Eki Görüntüle 1053955 Eki Görüntüle 1053956 Eki Görüntüle 1053957 Eki Görüntüle 1053959
Bunlarda bizim cicilerimiz :))))
Eki Görüntüle 1054043
kızlar buda kızıma dün sipariş ettiğimiz bugun gelen ama halen kurulmayı bekleyen ev tipi anakucağımız :) inaşşalhhh kullanmakta nasip olur hayırlısı ile..umarım resim yüklenmiştir
One şeker bi tavşanmış öyle...:) Anneanneciğinin ellerine sağlık canım...
Güle güle kullansın bebişin canım...:) Bu ara desitinin mor olanı daha iyi canım aklımda bulunsun sadece biraz kötü kokuyor...
Çok hoşmuş güzel günlerde kullansın bebişin canım...:) Ben hala kararsızım alıp almamak konusunda... :44:
Güle güle kullansın bebişin canım...:) Bu ara desitinin mor olanı daha iyi canım aklımda bulunsun sadece biraz kötü kokuyor...
Çok hoşmuş güzel günlerde kullansın bebişin canım...:) Ben hala kararsızım alıp almamak konusunda... :44:
ben hiç bilmiodum cnm bu markayı eczanedeki bayan tavsiye etti :))
Coolk tesekkur ederiz...Canim bende cok rahat oluyor diye duydum o yuzden aldim hemen..karar verince bu modelden alabilirsin sende cnm kaliteli geldi bana ..insallah kullanimida rahat olur..
Evet cnm fisher price..hello baby den aldimmBen markasını tam seçemedim ama yanlış görmediysem fisher price galiba...
tesekkür ederim cnm bi dahakine aklımda olsun da morunu aliyim :))Çok iyi bi marka mor olanın içeriğinde daha fazla çinko vs. var özellikle oluşmuş pişiklere daha etkili.. Ben memnun olan duydum da paylaşım dedim...:)
Kizlar bana yardimci olurmusunuz hangi marka pisik kremi sampuan bebeyagi vs alcaksiniz
Eki Görüntüle 1053942 Eki Görüntüle 1053944 Eki Görüntüle 1053949 Eki Görüntüle 1053950 Eki Görüntüle 1053955 Eki Görüntüle 1053956 Eki Görüntüle 1053957 Eki Görüntüle 1053959
Bunlarda bizim cicilerimiz :))))