2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
İş olarak bakarsan karlı bi iş. Çok büyük bi site çok fazla üyesi var. sadece de yönetimle ilgilenince bence hayır diyecek erkek yoktur. Ama yinede çok merak ediyorum :)
aa doğru. Hatta işine gelen mesaja cevap veriyordur yormuyordur da kendini. (Benim mesajıma cevap vermedi de :) )

Ooo ben eşime söylesem kıyamet kopar. felaket senaryoları sıralanır bir bir.. Gerçi söylemiştim buraya koyduğumu ama böyle çıktığını bilip bilmeden koyduğum için bi posta tartışırız kesin

Ben eşime söyledim hatta gösterdim resimlerimizi. Bişey olmaz dedi olsun ne olacak ki dedi:110:
Bende söyledim hatta anlttım şimdi durumu siteden silinince googledan silinir mi emin değilim en azından 3-5 ay daha durabilir filan dedi sence sorun mu dedim betülün resimlernin kalması dedim ee her yere yükleniyo facebook a instagrama yüklenen resimlerde silseniz bile herşey saklanıyo silinmiyo tamamen dedi

Ben cesaret edemedim söylemeye silinmesini umut ediyorum
Eğer benim resmim tek olmuş olsaydı bişey derdi de ailecek ya ondan umursamadı bile.
Bende söyledim hatta anlttım şimdi durumu siteden silinince googledan silinir mi emin değilim en azından 3-5 ay daha durabilir filan dedi sence sorun mu dedim betülün resimlernin kalması dedim ee her yere yükleniyo facebook a instagrama yüklenen resimlerde silseniz bile herşey saklanıyo silinmiyo tamamen dedi
Doğru valla heryerde var resimlerimiz. Benim sıkıntım tanıdığım birileri burdan beni bulabilir mi.

Eğer benim resmim tek olmuş olsaydı bişey derdi de ailecek ya ondan umursamadı bile.

Doğru valla heryerde var resimlerimiz. Benim sıkıntım tanıdığım birileri burdan beni bulabilir mi.
Bende onu düşündüm ama küçük bi ihtimal gibi geliyo bana o durum yani benim nick imi bilen birinin hususi araması lazımki bulsun

Bende onu düşündüm ama küçük bi ihtimal gibi geliyo bana o durum yani benim nick imi bilen birinin hususi araması lazımki bulsun
ben bi arkadaşımı tesadüfen buldum burada. küçük bir ihtimalde olsa riske atmamak lazım aslında. bundan sonra çocukların isimlerinide yazmam.

ben bi arkadaşımı tesadüfen buldum burada. küçük bir ihtimalde olsa riske atmamak lazım aslında. bundan sonra çocukların isimlerinide yazmam.
Bende hamile değildim kardeşim hamileydi o aynı ayda doğum yapacak anne grubunu takip ediyordu ama hiç yazmamisti arada komik şeyleri bana okutuyordu derken ben tanıdığım birini gordum eşinin ve kendi isminin nick yapmış ve o da hamileydi biliyordum sonra bir yerde karşılaştık uzun zaman sonra kardeşim ona sen kk yaziyordun degilmi dedi kadın şaşırmıştı ama öyle olumsuz birşey yazmamisti hep bebekle ilgiliydi

Benim fotoyla ilgili hiç bir sıkıntım yok eşime de söyledim bişi demedi zaten Minnak kızım var ki onunda olmadığı yer yok bi sürü sayfa paylaştı ig de asıl sorun biz denk geldik başkasıda görselde denk gelir tıklar hop buraya ve mesajlara bir sürü güzel sohbet anı iyisi kötüsü niye bilinsin

Kizlar acaba kedi köpek cicek ne biliim bunun gibi fotolar cekip mi paylassak belki yeni fotolar gorunur eskileri geride kalir :KK39:

Benim fotoyla ilgili hiç bir sıkıntım yok eşime de söyledim bişi demedi zaten Minnak kızım var ki onunda olmadığı yer yok bi sürü sayfa paylaştı ig de asıl sorun biz denk geldik başkasıda görselde denk gelir tıklar hop buraya ve mesajlara bir sürü güzel sohbet anı iyisi kötüsü niye bilinsin
Ya evet canım bazen ozelimizi paylaşıyoruz uzun süredir beraberiz aramızda bir samimiyet var bazen sorunlarımızı paylaşıyoruz bazen kafamiza takilanlari soruyoruz iyisiyle kotusuyle ama bunlari neden başkaları ve bizi tanıyan insanlar bir casus gibi okusunki işte tamda insanın canını sikan nokta burada maalesef

Back
X