• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar hepinize selamlar uzun zamandr yazamadm ama arada grp okudum kiZmla ilk tatilimiz cok gZl geciyo masallah yemek konusunda sknti yok kldgmz otelde bebek büfesi yapmslar her ogun haşlanmış et sebzeler tavuk oluyo blender ve chicco nun ısıtıcısini koymslar bebe biskuvisini bebe muhallebisi va hersey var ama bzmki acaip meme duskunui oldu pek yemiyo bisey
Gunes kremi alacaklara benden tavsiye bz mustelanin gunes sütünü ve after sun almstim ikisndende cok memnun kaldm yalnz sut cok çabuk etkisini kaybedio sıvı baya cok yenilemek gerekiyo bence kremini alin
Benden smdlk bukdr son 2 gunümuz hasta olan bebislere ins gecmsler olsn hepinizi opuyorm
sevindim canım tatilinizin güzel gitmesine.
Birde nerede tatil yapıyosunuz? Konyadan geçtik demiştin Antalya mı? Bizde orda otel arıyoruz çocuk açısından sıkıntı olamayacak. Bebek büfesi çok iyiymiş eşime söyleyeyim orayı

Karnımızı doyurduk yağmur başladı :KK43: bizde pikniği bırakıp eve döndük.
aynen canım ya kırk yılda bir piknik alanına gidelim dedik hava bozdu. Geldik mecbur. Tüm yaz bizim ama.

@Akaibu evt cnm Antalya manavgattayz yalnz ben kapali oldgm icin rahat havuza grp Güneşlenme Fırsatı bulabilmek icin ayri bayanlar havuzu olan bi otel seçtik siz nasi tercih edersnz bilmyrm ortak 2 buyuk havuzu daha var selge beach Resort diye bi otel ama cok memnun kaldk imkanları aktiviteleri fln cok dolu dolu gecti

@Akaibu evt cnm Antalya manavgattayz yalnz ben kapali oldgm icin rahat havuza grp Güneşlenme Fırsatı bulabilmek icin ayri bayanlar havuzu olan bi otel seçtik siz nasi tercih edersnz bilmyrm ortak 2 buyuk havuzu daha var selge beach Resort diye bi otel ama cok memnun kaldk imkanları aktiviteleri fln cok dolu dolu gecti
Anladım canım. Zaten ben yüzme bilmem ama çocukla birlikte vakit geçirebileceğimiz havuz varsa yeter bize. O rahat olsunda :) söyleyeyim eşime. Çünkü şimdiden. Düşünüyodum gidersek ben bu çocuğa ne yedircem diye

biz bugün oğlumun saçını kestirdik çocuk kuaföründe. durmaz kestirmez diyodum ama gülücükler saçarak kestirdi sıpam. kesen adam da hayret etti. çok terliyodu. saçları çok uzundu. görenler kız sanıyodu. iyi oldu. 40 lira bayıldık ama değdi

Bende burdatimda yazmakda zor geliyor artik kizim gunduz 2 kere uyuyor ve hala ayakta yani ayagimdan indiremiyorum benim disimda kimseden yemek yemiyor ben nerdeysem emekleyip pesimde tabiki bu cok hosuma gidiyo bayiliyorum minnak kizima ama gel gelelim bitmeyen geceler ve gunduzde ayagimda uyumasindan uykusuzluktan bitap düşmüş haldeyim eşim arada yardim ediyor ayaginda salliyor ama ozamanda anca camasir asip yemek yapiyorum yoksa onu bile yapamiyorum varmi bi yonteminiz zamani bi 12 saat kadar durduracak o ara uyusam anca kendime gelirim :(

Bende burdatimda yazmakda zor geliyor artik kizim gunduz 2 kere uyuyor ve hala ayakta yani ayagimdan indiremiyorum benim disimda kimseden yemek yemiyor ben nerdeysem emekleyip pesimde tabiki bu cok hosuma gidiyo bayiliyorum minnak kizima ama gel gelelim bitmeyen geceler ve gunduzde ayagimda uyumasindan uykusuzluktan bitap düşmüş haldeyim eşim arada yardim ediyor ayaginda salliyor ama ozamanda anca camasir asip yemek yapiyorum yoksa onu bile yapamiyorum varmi bi yonteminiz zamani bi 12 saat kadar durduracak o ara uyusam anca kendime gelirim :KK43:
Gökçede gündüz 1-2 kez uyuyor düzgüncene iş yapamıyorum ama gece iyi uyuyor ordan yırtıyorum.

Gökçemin ilk ayakkabılarıydı artık Minik ayaklarına olmuyorlar :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    75,8 KB · Görüntüleme: 60
Maşallah eceye bizimde 5 ve 6 yolda ama beyza herzaman uykusuz ve huzursuz oldugundan dise yoramiyorum :KK43:
Sagol canim size de masallah Ece de normalde cok hareketli ve gunduz bana cok yapisik ama gunduz birkac saat uyuyordu isimi hallediyordum uyurken gece uykusu da duzene girmisti tam derken bu dis onu da beni de cok yordu gunduz uyutuyorum yarim saati gecmiyor uykusunu alamayinca da huysuz oluyor insallah zamanla duzelir Beyza da cok zor cocuk buyutmek

Back
X