- 1 Ağustos 2012
- 874
- 144
Kızlar tahlil sonucum 162 çıktı cok mutluyum yaa bebisim sağlıklı simdilik çok şükür
Bulantılarına çözüm bulan var mııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı?
Benim son adet de 22 Eylül,geç döllenmeler genelde kız olurmuş ben öyle duymuştum tabi hayırlısı olsunBenim son adet tarihim 22 eylül canim
Ama geç döllenme olmuş
Son anda yakaladim kuzuyu :))
Görülmedi kese henüz canim seninde
öle olmuştur bekli 5 kasımda çağırdı tekrar
Sanirim keseyi o zaman gorucez inşallah
Saol canim benmm ^_^ ♥
Evet yaş aralıklarını böyle ayarladik
Elhamdulillah Rabbim aratmadan verdi♡
Amin canim o korku gercekten insani yoruyor
Ilk 3 ay düşük diski olmayanların bile cok cok dikkat etmesi lazım çünkü vücut ilk 3 ay bebeği zararli bir atik olarak algılayarak dışarı atmaya çalışırmış o yüzden yedigimiz ictimiziden tut da yaptigimiz hareketlere kadar cok dikkatli olmamiz lazım benim cocukla biraz zor oluyo ama elimden geleni yapmaya calisiyorum kendi çabamla iste..
Kizlar hani bitki cayi icmeyin diyorlar ya. Dr sordum ihlamur icebilir miyim die.icebilirsin dedi.ama tirsiyorum bir sey olursa diye.sizin dusunceniz ne acaba?
Bulantılarına çözüm bulan var mııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı?
sağol canım verdiğin bilgiler için ben de gittim bugün doktora ama keseyi göremedi kan tahlili yaptı heyecanla sonucu bekliyorum keseyi görememesinden biraz endişelendim açıkçası hayırlısı ALLAHTAN...
Bulantı demişken... Benim normalde bütün gün kendini hissettiren bulantım dün akşam birden kayboldu anlamadımhayır endişelendim bişey mi var diye sabah yine hafif vardı... Kafam karıştı ama... :44: Benim gibi olan var mıııı....?
seninle takvimimiz günü gününe aynı sen kan sonucunu almışsın maşallah ben hala emin olamıyorum.ikimiz de keseyi de bebeği de tez zamanda görürüz, görmekle de kalmayız kucağımıza alırız sağlıkla inşallah...
Bebek yerlesmis oglun abi olacak ablam ne guzel
Sag salim kucagina alirsin ins.
Ins. Bir prensesin olur ♥♥♥ prensin vardi yanilmiyorsam
Gözün aydın canım hizla yükselecek o zaten biliyosundur 2. Bebisindi sanırım. Bende endişe ediyordum simdi 100binlere yanasti betam seninde oyle olacak merak etme :)
Benim son adet de 22 Eylül,geç döllenmeler genelde kız olurmuş ben öyle duymuştum tabi hayırlısı olsun
Kızlar tahlil sonucum 162 çıktı cok mutluyum yaa bebisim sağlıklı simdilik çok şükür
benimde oğlum var 2 yasına girecek,son zamanlarda kucağımdan inmiyo,sürekli kucak istiyo,ne yapacağımı bilmiyorum,kucağımda gezdiriyorum ,yemek yaparken bile kucakta yapıyoz,korkuyorum birşey olursa uzun süre kucağımda durduğunda belim ağırıyo
gözünüz aydın,rahatlamışsınızdır artık
Cleopatra yazilari okudum.gozunaydin canim :)
birde ben birsey biliyorm kizlar daha oncede yazmistim ama gormemis olabilirsiniz belki batil gelebilir ama denenmis gercektende olmus birsey..ben ailemden uzakta oldugum icin yapabilcek kimse yok...siizin evinizde ve yaninizda olmayan birisi size un helvasini sicak sicak yapip yedirirse bulanti bitiyor ama sizin yaptigindan hAberiniZ olmayacak kokusunu duymicaksiniz getirip sicak sicak yedircek yapabilcek komsunuz akrabanz varsa deneyin derim faydasini gorursnz ama unutmayin sicak sicak olcak :))
birde ben birsey biliyorm kizlar daha oncede yazmistim ama gormemis olabilirsiniz belki batil gelebilir ama denenmis gercektende olmus birsey..ben ailemden uzakta oldugum icin yapabilcek kimse yok...siizin evinizde ve yaninizda olmayan birisi size un helvasini sicak sicak yapip yedirirse bulanti bitiyor ama sizin yaptigindan hAberiniZ olmayacak kokusunu duymicaksiniz getirip sicak sicak yedircek yapabilcek komsunuz akrabanz varsa deneyin derim faydasini gorursnz ama unutmayin sicak sicak olcak :))