2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bulantılarına çözüm bulan var mııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı?

Bulantı demişken... Benim normalde bütün gün kendini hissettiren bulantım dün akşam birden kayboldu anlamadım hayır endişelendim bişey mi var diye sabah yine hafif vardı... Kafam karıştı ama... :44: Benim gibi olan var mıııı....?

Benim son adet de 22 Eylül,geç döllenmeler genelde kız olurmuş ben öyle duymuştum tabi hayırlısı olsun

benimde oğlum var 2 yasına girecek,son zamanlarda kucağımdan inmiyo,sürekli kucak istiyo,ne yapacağımı bilmiyorum,kucağımda gezdiriyorum ,yemek yaparken bile kucakta yapıyoz,korkuyorum birşey olursa uzun süre kucağımda durduğunda belim ağırıyo

Bulantılarına çözüm bulan var mııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı?

bunun çözümü yok sanırım canım. ben 4 gün kusmaktan fenalık geçirdim. tam düzeldi ohh dedim az önce gene bulantı öğürmelerim başladı.çok fenayımmmmm.allah herkezin yardımcısı olsun.

ben varım arkadaşım dün kendimi iyi hissetmeye başlamıştım az önce gene başladı. ölecem sanki yaaa o derece fena oluyorum...

Öylemi hehe ne güzel :)
İnşallah canim yaa doğumu da ayni gün yapmak nasip olur ins :)

Bebek yerlesmis oglun abi olacak ablam ne guzel
Sag salim kucagina alirsin ins.
Ins. Bir prensesin olur ♥♥♥ prensin vardi yanilmiyorsam

Evet oğlum abi oluyor inşallah :)
Rabbim hayirli sağlıklı bir kiz nasip eder insallah ♥ Allah razi olsun güzel dileğin icin :)

Gözün aydın canım hizla yükselecek o zaten biliyosundur 2. Bebisindi sanırım. Bende endişe ediyordum simdi 100binlere yanasti betam seninde oyle olacak merak etme :)

Evet 2.bebisim insallah :)
Ne güzel senin bebisin büyümüş bile heheh :)
Darisi bize ♥

Benim son adet de 22 Eylül,geç döllenmeler genelde kız olurmuş ben öyle duymuştum tabi hayırlısı olsun

Seninle de aynı gün demek ne güzel :)
Ayy ağzın bal yesin ♥♥♥
İnşallah saglikli bir kızımız olur eşim de bende cok istiyoruz ♥♥ :)

Aman dikkat et canim başka şeylerle kandirmaya çalış ve kucak sorununu ortadan kaldir çünkü 1-2 ay sonra karnın cikmaya başladığında daha çok zorlanirsin Allah yardımcımız olsun

birde ben birsey biliyorm kizlar daha oncede yazmistim ama gormemis olabilirsiniz belki batil gelebilir ama denenmis gercektende olmus birsey..ben ailemden uzakta oldugum icin yapabilcek kimse yok...siizin evinizde ve yaninizda olmayan birisi size un helvasini sicak sicak yapip yedirirse bulanti bitiyor ama sizin yaptigindan hAberiniZ olmayacak kokusunu duymicaksiniz getirip sicak sicak yedircek yapabilcek komsunuz akrabanz varsa deneyin derim faydasini gorursnz ama unutmayin sicak sicak olcak :))

Ay şunu yaptircam sanırım neyden medet umucami şaşırdım o helvayi nasi yicem o ayrı bi olay gerçi :S

Hemen yapıyorum canım, çok teşekkür ederim, arkadaşıma sipariş veriyorum, inşallah işe yarar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…