- 18 Nisan 2012
- 542
- 71
öncelikle hayırlısı olsun benimde adetim 2gün geçince yaptırdım 72 çıkmıştı dr. fazla umutlanma demişti 2gün sonra 139 oldu 2gün sonra 243 oldu 2gün sonrada 493 oldu 2gün sonra dr. gittim kese göründü.bugünde kalp atışlarını duydum.ama yinede adet tarihine göre çok geri bakalım bekliycez artık.inşallah seninde herşey yolunda gider
Kızlar ablam bulantı için serum taktırmamı tavsiye etti.
Dün gece acile gittik, bulantılarımdan bahsedince metapid serum verdi.
Serum takılırken kan da aldılar, tahlil için. Tahliller 10 dk da çıktı.
Kan da enfeksiyon çıktı, bunun üzerine bir de idrar tahlili istedi doktor.
Sonra tahlil sonuçlarına bakarak, boğaz enfeksiyonu geçirdiği söyledi ve
Antibiyotik ve minoset vermiş. Başım çok ağrıdığı için eşim minoseti verdi
ama antibiyotiki vermedi. Biraz dinlen öyle geçirmeye çalış dedi...
Serum da aman aman değildi. Metapidin hapını da atınca aynı sonucu alıyorum.
Metapid sayesinde sadece kusmuyorum, yoksa bulantıma pek bir faydası yok,
sadece hafifletiyor...Ama o kadar zormuş ki anne olmak...
Bütün hayatını alt üst ediyor, çok zorlanıyorum...Keşke benim bulantılarım da
hemen geçse...
Canım bende seninle aynı durumu yaşıyorum bende adet görmem gereken gün 34 ile başladım geçen haftada 6 haftada olmama rağmen kesem 1 hafta geride çıktı doktor 29 ekime tekrar randevu verdi. ben sadece kese gördüm geçen hafta bebek görmedim Kalp atışını duyduğunda kesen kaç mm di merak ettim. Benimde tahmini doğum tarihi 16 haziran ama hala ne bebeğimi ne kalp atışını görebildim inş. 29 ekimde görebilirim
Kızlar tahlil sonucum 162 çıktı cok mutluyum yaa bebisim sağlıklı simdilik çok şükür
Kızlar tahlil sonucum 162 çıktı cok mutluyum yaa bebisim sağlıklı simdilik çok şükür
slm canım ben ilk gittiğimde 0.34 cm yazıyordu tam olarak bende bilmiyorum sonra bebek göründüğünde bebek 0.37 cm. di dün gittim 0.54cm. yazıyordu.sonra ben başka bir dr. daha gittim onunkinde 4.4mm yazıyor bende fazla birşey anlamadım
Canim ben 4 haftalikken gittim... karindan gorduk keseyi....
6+1 iken kalp atisini gorduk....
Bir dahaki kontrolum 12 haftalik ikendi fakat idrarda yanma vardi diye bugun tekrar gittim... 8+5 olmusuz...
Ayrica mutlaka tsh t3 ve t4 hormon testlerinizi yaptirin kizlar fazla yuksek olmasi riskliymis...
Benim 4 e yakin cikti tsh bu 3. Yaptirisim buda yuksek cikarsa ilac kullanarak dusurecegiz Allah (c.c.) in izni ile♥♥♥
Ayrica canim ben Istanbul Anadolu yakasinda oturuyorum...
Hospitalium a gittim ilk basta ama sonra Camlica Erdem olarak degistirdim...
Dogumda daha on planda o hastane...
Muayene ucreti 50 tl...
selam CLeOpaTRa ben de bugün kan verdim sonuç bekliyorum ama doktor keseyi göremedi sende gördü mü keseyi?son adet tarihın ne zamandı canım.
Aaaa yasasiinn cok swvindim :)) cok sukur
Seninle takvimimiz aynı daha erken kese icin acele etme bende bu yuzden gitmedim doktora gorunmeyince morelin bozuluyorsağol canım verdiğin bilgiler için ben de gittim bugün doktora ama keseyi göremedi kan tahlili yaptı heyecanla sonucu bekliyorum keseyi görememesinden biraz endişelendim açıkçası hayırlısı ALLAHTAN...
nıye oyle soyledı kı? anlamadım :s
kaç günün var canım benimde ağrılarım var ama erken sanki :26:
Merhaba atkaslar bende Haziran annesi olabilirim Çarşamba test yaptım pozitif çıktı ama kan vermedim daha 2 gun lekelenmem oldu hatta regli oluyorum zannettim gecti cok sukur bugun tekrar test yaptım pozitif daha kese görünmeyeceğim icin doktora gitmedim bu benim 3.hamileliğim bir tane 9 aylık oğlum var tecrübelerime güvenerek haftayı bekliyorum bı yandanda icim icimi yiyor insallah bir terslik yoktur
İnsallah canım hepimiz kızımı kaybettim oğlumu yatarak doğurdum,bakalım bu nasil olcakİNŞALLAH hiçbir problem olmadan alırsın bebeğini kucağına :)
Benim son adet tarihim 22 eylül canim
Ama geç döllenme olmuş
Son anda yakaladim kuzuyu :))
Görülmedi kese henüz canim seninde öle olmuştur bekli 5 kasımda çağırdı tekrar
Sanirim keseyi o zaman gorucez inşallah
seninle takvimimiz günü gününe aynı sen kan sonucunu almışsın maşallah ben hala emin olamıyorum.ikimiz de keseyi de bebeği de tez zamanda görürüz, görmekle de kalmayız kucağımıza alırız sağlıkla inşallah...
Cok gecmis olsun canim....Kızlar ablam bulantı için serum taktırmamı tavsiye etti.
Dün gece acile gittik, bulantılarımdan bahsedince metapid serum verdi.
Serum takılırken kan da aldılar, tahlil için. Tahliller 10 dk da çıktı.
Kan da enfeksiyon çıktı, bunun üzerine bir de idrar tahlili istedi doktor.
Sonra tahlil sonuçlarına bakarak, boğaz enfeksiyonu geçirdiği söyledi ve
Antibiyotik ve minoset vermiş. Başım çok ağrıdığı için eşim minoseti verdi
ama antibiyotiki vermedi. Biraz dinlen öyle geçirmeye çalış dedi...
Serum da aman aman değildi. Metapidin hapını da atınca aynı sonucu alıyorum.
Metapid sayesinde sadece kusmuyorum, yoksa bulantıma pek bir faydası yok,
sadece hafifletiyor...Ama o kadar zormuş ki anne olmak...
Bütün hayatını alt üst ediyor, çok zorlanıyorum...Keşke benim bulantılarım da
hemen geçse...
Benim son adet tarihim 22 eylül canim
Ama geç döllenme olmuş
Son anda yakaladim kuzuyu :))
Görülmedi kese henüz canim seninde öle olmuştur bekli 5 kasımda çağırdı tekrar
Sanirim keseyi o zaman gorucez inşallah
Saol canim benmm ^_^ ♥