- 1 Ağustos 2012
- 874
- 144
heheheheh evet kızlar, ucu biyerden dokunuyo her iki yerinde bana..
ama her iki yerede ne gittim, ne gördüm, ne bilirim..
bigün kısmet olur inş..
İnşallah canım kütükte kalmasın Karadeniz havası almak lazımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bigün kısmet olur inş..
bigün kısmet olur inş..
Anladım canım bende sinoplu değilim zaten bizi buralara sürüklemiş hayat napalım Canım Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bende Atakum Medikalpark'a gidiyorum kontrollere doğumumuda orada yapacağım Allah nasip ederse, gel beraber doğuralım dermişimm
He yaa evliya çelebi diyenler yok değil bu arada canım meslek durumu karışık şimdi şöyle söliim fizikçiyim aslında ve aynı zamanda iş güvenliği uzmanıyım.Bir süre çalıştım Sinop'ta ama anlaşamadım hamile de olunca strese dayanamayıp çıktım işten..şimdi düşünüyorum acaba Kpss'ye mi çalışsam yoksa hiç kasmayıp eşim kendi işini kurmak üzere ve tek başına altından kalabileceği bir iş değil onunla beraber mi çalışayım bilemedim boşluktayımmmmmm
medikalparkta doğum kaça mal oluyor öğrenebildinmi.
heheheheh ay ne zevkli olmuştur di mi öyle başka bişey için gidip cici almak çok eğlenceli valla.. bu arada aferin,adımı unutmamışsın yoksa kırardım kafanı
Heheheee onu bende gördüm canım, hani gezi teknelerinin durduğu yer varya onun karşı kaldırımından yürürken dalga geldi beni ıslattı şok oldum sen nasıl geldin koca yolu geçtinde beni ıslattın Bu arada bende büyük bir şehirde yaşamıyordum ama sosyal bir yerdi en azından.Ege kıyılarından Karadeniz kıyılarına geldim bir sonraki hedefim Akdeniz
He yaa evliya çelebi diyenler yok değil bu arada canım meslek durumu karışık şimdi şöyle söliim fizikçiyim aslında ve aynı zamanda iş güvenliği uzmanıyım.Bir süre çalıştım Sinop'ta ama anlaşamadım hamile de olunca strese dayanamayıp çıktım işten..şimdi düşünüyorum acaba Kpss'ye mi çalışsam yoksa hiç kasmayıp eşim kendi işini kurmak üzere ve tek başına altından kalabileceği bir iş değil onunla beraber mi çalışayım bilemedim boşluktayımmmmmm
İkiside görülesi yerler canım.. Ben tam sinoplu oldum.. Annişle babiş Sinoplu.. Benim kocişte Sinoplu olunca has Sinoplu oldum . Sadece köyüm değiştii:92:
Ama yaşamazdım galiba Ankaram iyi :82:
:) bende bir gece midem çok kötüydü..afedersiniz kusmaya çalıştım kaçtı :) ama normalmiş doktorum öyle dedi :) hey Allahım bazen çok gülesim geliyor kendi halime :)
benim şu an bizden iki ay önde hamileliği olan bi arkadaşım da aynı şeyi söylüyor canım. oradaki kaslar gevşebiliyormuş. bi egzersiz var onu öneriyorlar kasları kuvvetlendirmesi için. tuvalete çıktığında tamamen yapmadan tutup bırakıyorsun tutup bırakıyorsun bu şekilde güçleniyormuş oradaki kaslar. utanılacak bişey değil canım druna muhakkak söyle onların çok sık karşılaştığı bişey
Canim emin ol yalniz degilsin
Brn bir aydan fazladir oksurunce hapsirinca sabah bulantilarinda kaciriyomda kaciriyom
Rahim kaslarini sik birak sik birak i sekilde ekzersiz yap canim....
birde oryabtel gibi saga sola one arkaya dogru kivirma hareketleri ....
Ben bunlari yaptiktan sonra eskisi kadar kacirmiyorum ve dogumu kolaylastiran hareketlermis bunlar
Aminnnnnnn ins. Canim benim
Guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin Rabb'im
Atlaticaz tabiiiii enfeksiyonmus oda ne
Hahaha.. Evliya Çelebi de iyiymiş.. anacım bizim bu eğitim durumları hep karışık oku oku bitiremedik.. Bide evlilikle çalışmak oluyor ama bebişle nasıl olacak. En iyisi sen kasma bacım . Kendi işinizin patronu ve patroniçesi olunn..:128:
Yok canım daha konuşmadık çünkü hastane fiyatları durmadan değişiyor son zamanlarda ama ben mart ayında aynı yerde miyom ameliyatı oldum,2 gece hastanede kaldım ve 2500-3000 arası bir fiyat ödedik.Ama doğumlar daha uygun oluyor diye biliyorum.istersen birdahaki kontrolde öğrenip yazarım sana
Ankara gibisi yok bencede :) (herekse doğup büyüdüğü yer güzelmiş bende hemen Ankarayı yazdım :))
evet bu durum bende de var normaldir diye bişey yapmıyorum
uyh iyi ki yazmışım yoksa kafayı kırdırıyomuşum
bekleriz canım ben de egeliydim nüfusta ama doğma büyüme akdenizliyim. sonra doğduğum şehre geldim nüfusta kocişimle sizi de bekleriz buralara
ayy ben de iş güvenliği uzmanıyım.. ama ekstra iş olarak sadece eşimin fabrikası için yapıyorum. kimyagerim aslen satın alma departmanında çalışıyorum.. karman çorman bişeyim
ben doktora gidince sorcam bu sefer çünkü yeşile dönüyor bazen rengi tahlil yaptırcam:26:
Bencede kasmamak gerek ama ben takıntılıyım kendi ayaklarımın üstünde duracamya eşim kendiyle çalışmamı istiyor zaten ama bildiğin maaş sigorta şeklinde çalışırım, ayy çok fenayımm :26: Sen ne iş yapıosun bu arada? ?
cnm bilirim oraları bizde annem babam öğretmen yıllarca gümüşhanede yaşadık..:26: ama trabzon yakın oraya ve gerçekten güzel doktorlar var ya da erzurum ama ben olsan Trabzona giderim hem güzel mağazalarda var bebek için alış veriş yapacağın
bu arada Bu müdürler varya offf offf ben şimdi okulda müdür yardımcısıyım sağolsun sabah 7 de okulda oluyorum akşam 18 de çıkıyorum paşa müdür 10 gibi canı isterse geliyor eve git fln 12 saat dışardayım akşamları yorgunluktan yemek bile yapamıyorum bazen ama olsun bebişim iyi ya bana yeter....
:
Ah bu bizz. Adamları ifrit ediyoruz .. Kızz insan kocasına öyle yapar mı cidden çok fenasın.. . bende de işler karışık canım Önce Halkla İlişkiler ve reklamcılık okudum sonra İşletme okudum.. Halkla İlişkiler sorumlusuydum bir şirkette.. Ama ayrıldım. Özel sektörde çok zor oluyor çalışmak. Malum kpss ye de her sene giriyoruz.. Birde biz ilk bebeğimizi kaybettik bu bebişimizde de ilk 3 4 ay risk vardı.. İşten ayrılmak durumunda kaldım.. Bizde de böööle işte
Ayynen öyle fanusun içinde gibi hissediyor insan kendini, sinema bile yok, artık kontrollere gittiğimizde sinemaya falan gidiyoruz ben evlenmeden önce evimizin hemen karşısındaki küçücük kipada bile sinema vardı evde sıkılınca bi film izleyip geleyim diye eşofmanlarla gidip geliyordum ahh ahhhh ve ben hayatımın geri kalanını burada geçireceğim mecburen eşim buralı ve kendi işini kurmak üzere.Allahtan üç tarafımız deniz evimiz denize bakıyor o biraz huzur veriyor ve birde kordonumuz var , birde ailemin yanına sık sık gidebiliyorum uzakta olsa,öyle olunca biraz avutuyorum kendimi
Ayyy canım üzüldüm ilk bebeğine,başın sağolsun ( valla işin bu tarafından bakınca Allah bebeklerimize sağlık versin, sağlıkla kucağımıza alalımda gerisi hallolur diyorum..
canım enfeksiyondan bahsediyorsun galiba bendede aynı sıkıntı var rengi dediğin gibi bazen yeşile dönüyor ve idrar tahlillerimde her seferinde enfeksiyon çıkıyor.1 ere tek doz toz antibiyotik verdi doktorum birdaha ilaç vermedi.ama her seferinde ısrarla söylediği bol bol su iç ve portakal ye diyor bende çok içemiyorum suyu (