2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canım bende komple ağdaya gidiyorum ama orası hariç onu bitürlü yaptıramadım tuhaf geldi ama böyle olmayacak bende doğumdan sonra tüm vücut lazere başlayacağım.bu sefer tüm cesaretimi toplayarak heryerimi bitirmek istiyorum sanırım 8, 9 ay sürecek ama ömür boyu rahatlık..

canım zaten özel bölgeyı almak çok zor diğer yerleri kendim yapabilirim. ama kendim evde yapınca çok eğilip bükülüyorum bebeğe bişey olur dıye korkuyorum.

canım zaten özel bölgeyı almak çok zor diğer yerleri kendim yapabilirim. ama kendim evde yapınca çok eğilip bükülüyorum bebeğe bişey olur dıye korkuyorum.

ayna yardımıyla dene arkadaşım bide özel bölge için.diğer yerlerinide korkma ya bebeğe niye bişe olsunki?

Canim ilgin icin cokk tesekkurler rabbim bir daha gostermesin...bende su ayin 15 ni bi gecirsemmmm

Amin canımmm.
Ayın 15 inde kontrolün var galiba.Hayırlısıyla güzel haberlerle gelirsin inşallah canımmm.

canım sende lütfen ihmal etme tedavisini..geçmiş olsun canım... bebişinde maşallah maşallah annesi ne güzel bakmışta büyümüş :) :nazar: sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım.. çok üzüldüm canım Allah bebeğini sana bağışlasın..vaktini tamamlamış güzel doğumlar olsun bu sefer inşallah...

Allah razı olsun çileğim Rabbim hiç birimize kötü olaylar yaşatmasın hepimiz sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kavuşalım evlatlarımıza.
Sonra da burada bebişlerimizin yaramazlıklarını :) konuşalım inşallah.

Canlarım, güzel annelerim, bitanelerim. Sizlerle konuşamayınca nasıl bir boşlukta oluyorum anlatamam. Hala memleketteyim,o yüzden sık giremiyorum ama yarın dönüyorum evime. Sevincimi paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Beni düşünmüşsünüz cok mutlu oldum. Geçmişi okuyamadım bugün de. Beni affedin:-(
Hepimizin bebişleri çok iyi olacak inşallah. Allah hayırlı dogumlar nasip etsin bizlere.

Senin sevincin bizim de sevincimiz canım.
Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşallah.

Geçmişi okuyamadım ama bugün kontrolü olan annelerimiz varsa hayırlı güzel haberlerle gelirler inşallah.

Kızlar bişey soracağım ben hamile kalmadan önce ağda kullanıyordum şuanda yapmak çok zor olur hem de bebeğe bişeyolur dıye korkuyorum. Siz ne kullanıyosunuz son aylarda jilet yapanlar varmış ama ben jilet yapmak istemıyorum ama başka çare yok sanırım:KK19:

ben yapamıyorum ağda ve epilasyon eğilemiyorum ve jilet kullanıyorum mecburen onu bile zor yapıyorum zaten canım imkanın varsa ve uygunsa fiyatı git yaptır ağda canım en rahatı:KK31:

Off tam bir sorun ben jilet yaparken bile zorlanıyorum ki ağda imkansız artık :KK43: ben doğumdan sonra lazer yaptırmayı düşnüyorum canım o yüzden jilet yapıyorum.Ama sana tavsiyem doktor eldiveni kullan çok işe yarıyor :KK66:

3 seneyi yeni geçti ben ağda yaptırıyorum.. 3 sene öncesi hep jiletti bidaha çok zorda kalmazsam asla jilet sürmen ufak bi kısma bile! Sertleştiriyo koyulaştırıyo sonra daha kötü.. Bunun acısını ilk ağdaya başladığımda çektim ben.. Ayda 1 komple ağdaya gidiyorum (kol dahil) missss rahatım valla, heee bana göre hâlâ acıyo tabi ama napiyim alıştırdım o kadar hem azaldı da.. Hamile olmadan önce EMLA krem sürerek gidiyorsun o daha iyiydi ama 5 aydır hiçbişey sürmüyorum.. Ayrıca doktorumada sorsum bi problem yok gidebilirsin dedi :KK34:

Valla kızlar ben evlenmeden önce lazer yaptırmıştım 5 yıldır çok rahattım. ama siz tüylerim azaldı diyosunuz ya benim şimdi çıkmaya başladı.:KK23: bu gittiğimde doktoruma sorup ağdaya gidecem 5 yıl sonra tüy görünce insan kötü oluyor :KK43:

Valla kızlar ben evlenmeden önce lazer yaptırmıştım 5 yıldır çok rahattım. ama siz tüylerim azaldı diyosunuz ya benim şimdi çıkmaya başladı.:KK23: bu gittiğimde doktoruma sorup ağdaya gidecem 5 yıl sonra tüy görünce insan kötü oluyor :KK43:

ayy evet lazerde öyle yeniden çıkma hikayesi duymuştum demek senin de öyle oldu :KK53::KK53: vallahi ben canım tatlı da değil ama ne biliyim açıp başkasına aldırmaktan çekiniyorum 2 kere gittim ama utana sıkıla daha da gitmedim jilete devam.. ama düşünmüyo değilim şimdi için hem geç çıkar hem de tertemiz rahat olur ama memleketimde de yer bilmiyorum ki.. araştırmam lazım temiz ve tanıdık bildik bi yer bakalımm doğurayım lazer düşünüyorum ben de :26::26::26:

bu durumu arkadaşlarımdan da duymuştum canım. hamilelikte hormonel değişimler yüzünden tekrar tüylenme yaşanıyormuş. ben zaten bunları duyduğumdan doğum sonrasına ertelemiştim

ayy evet lazerde öyle yeniden çıkma hikayesi duymuştum demek senin de öyle oldu :KK53::KK53: vallahi ben canım tatlı da değil ama ne biliyim açıp başkasına aldırmaktan çekiniyorum 2 kere gittim ama utana sıkıla daha da gitmedim jilete devam.. ama düşünmüyo değilim şimdi için hem geç çıkar hem de tertemiz rahat olur ama memleketimde de yer bilmiyorum ki.. araştırmam lazım temiz ve tanıdık bildik bi yer bakalımm doğurayım lazer düşünüyorum ben de :26::26::26:

Valla kuzum benim hamilelikle başladı çıkmaya önceden hiç yoktu :KK30: ama benim yüzümde de tüylenme oldu sanırım hormonlarım coştu :KK43:
ama herkese tavsiye ederim tabi iyi araştırarak temiz hijyen ve doktor kontrolünde ben öyle yaptırmıştım..

selam hatunlar biz geldik ultrasona girdik çıktık sanıodumki bitti son bekleyen hamişlerden biri ohoo daha yeni başlıosun dedi devlet hastanesinde beklemekte ayrı bir çile ya neyse çucuğum için sabrediyorum :) sonuçları daha doktora gösteremedik haftaya kaldı yine bende bişi anlamadım hayırlısı
Sata göre 21w 2d
Bpd 52 mm
Fl 35mm
Ac 165 mm
Plasenta korpus posterior yerleşimlidir
Amnion mayi normal sınırlardadır
Gros fetal anomali izlenmedi
diye haber göndermmiş oğluşum içerden :emir_bebek:

Nurdan hanım beykozun 15-20 senelık doktoru canım. Benım 4 gorumcem var hepsını o dogurtmus hep ona gıderler ve esımın kuzenlerı falanda.beykozdakı butun doktorlarda tanır Sultan Hanımda tanıyor:)) Ordan tanısıyoruz sukur olsun :)))

peki Nurdan hanıma ilk kez gidenler nerden randevu alıyor onun için?merak ettim denerim belki..bide sezeryan yapmalı ama :KK1:

canım bu şehirde çok pahalı yapıyolar tüm ağda 70 lira dedi o yüzden gitmiyorum burda yoksa bende giderim sen ne kadar veriyosun?

istanbul'dayım canım, Anadolu yakası.. Kaş bıyık kol komple bacak özel bölge koltuk altı olarak 65 tl canım..

Canım bende komple ağdaya gidiyorum ama orası hariç onu bitürlü yaptıramadım tuhaf geldi ama böyle olmayacak bende doğumdan sonra tüm vücut lazere başlayacağım.bu sefer tüm cesaretimi toplayarak heryerimi bitirmek istiyorum sanırım 8, 9 ay sürecek ama ömür boyu rahatlık..

malesef ben yaptıramıyorum çok acıyor:KK17: hatta yorumları ilk okuduğumda sen hep dersin ya benim acı eşiğim düşük canım kıymetli diye, dedim pufpuff bendendir:KK1: ama değilmişsin yaa benim acı eşiğim daha düşük demek ki:KK43: doğumu bekliyorum lazerle ömür boyu kurtuluşa ercem inşallah:KK1:

kızlar emin olun "ben en kötü korkağım,acı eşiğim düşük" diyeniniz kimse,ben en az o kişi kadar korkuyorum..ben baktım başa çıkamıyorum mecbur bi arkadaşımın cesaretiyle gittim amaaaaaa o ilk günü var yaaaa ömrümce unutamam..4 arkadaşım benle gelmişti,tüm kuaförü inletmiş bağırmaktan ağlamaktan yarım saatlik iş 1.5 saati bulmuştu kadın zor sabretmişti bana ama sonra alışıyo zamanla ve Emla krem çok işe yaradı bende..

önceden ben de giderdim kuaföre sonra EMLA krem ile kendim yapmaya başladım alıştım.fakat şuan emla zararlı olabilir. puf puff bence bi araştır bu konuyu. hamile olduğum için gitmek istemiyorum normalde de dini açıdan günah bir de hamile hamile gitmek istemıyorum açıkçası. tüy dökücü ya da jilete başvuracağım sanırım.

canım yazdım ya zaten 5 aydır kullanmıyorum kremi diye zararlı tabikide..direk bebeğe ulaşması kolay biyere sürülüyo 1 saate yakında emilmesini bekliyosun sonuçta.. Şu an kremsiz gidiyorum.. Hamileyken ağda zararlı falan değil bi araştırın görceksiniz + doktorada sorabilirsiniz

:))))) hey Allahım sabah sabah güldürdün beni canım.. boya konusunda bende hassasım..gerçi diplerden gelen saç rengime yakın boyatmıştım ..sıkıntı olmuyor... ama boyatmam :)

güzel haberlerle gelirsin canım inşallah..bizide bilgilendir sonuçlardan :) aşı için sağlık ocağındakilerle görüş istersen ben doktordan onay aldıktan sonra gittim canım :)

günaydın güzel anneler ve güzel ve yakışıklı melekleri :)

evli mutlu huzurlu güzel haberlerini bekliyoruz arkadaşım..dualarımız bugün kontrole gidecek tüm anneler için :) bebeğine sağlıkla sıhhatle kavuşursun canım inşallah..yatman gerekiyorsa yat yapıcak bişi yok yeterki büyüsünler gelişimini tamamlasınlar..riskler riskler..maalesef riskler hamilelikte hiç bitmiyor.. :) inşallah canım bir sıkıntı çıkmadan sağlıcakla kucağına alırsın bebişini..

çok şükür canım kardeşimle annem öyle bi baktılar iyi iyi dediler doktora göstermek hadtaya kaldı eşim başka doktora göstermek istemiyor sonuçları :) beklicez aşı içinde sağlık ocağı kapalıydı iş yerine gelmek zorunda kaldım oda haftaya kaldı hemşire aradı haftaya yapacaklar artık Allah razı olsun cümlemize şifa nasip etsin işlh

Valla kuzum benim hamilelikle başladı çıkmaya önceden hiç yoktu :KK30: ama benim yüzümde de tüylenme oldu sanırım hormonlarım coştu :KK43:
ama herkese tavsiye ederim tabi iyi araştırarak temiz hijyen ve doktor kontrolünde ben öyle yaptırmıştım..

evet canım ondandır hormonal değişiklikten.. benim de deli gibi saçım ve tırnağım uzuyor :KK52::KK52::KK52::KK52: lazer yaptırırsam bildiğim bir doktor var hem akupunktur doktoru hem de güzellik merkezi var ona giderim :KK52::KK52::KK52:

selam hatunlar biz geldik ultrasona girdik çıktık sanıodumki bitti son bekleyen hamişlerden biri ohoo daha yeni başlıosun dedi devlet hastanesinde beklemekte ayrı bir çile ya neyse çucuğum için sabrediyorum :) sonuçları daha doktora gösteremedik haftaya kaldı yine bende bişi anlamadım hayırlısı
Sata göre 21w 2d
Bpd 52 mm
Fl 35mm
Ac 165 mm
Plasenta korpus posterior yerleşimlidir
Amnion mayi normal sınırlardadır
Gros fetal anomali izlenmedi
diye haber göndermmiş oğluşum içerden :emir_bebek:

hoşgeldin canım normal haftan neki 21 +2 görünüyo bide benimde hep farklı çıkıyo normal hesabımla ulturason hesabı hangisini baz alıcaz bilmiyorum

peki Nurdan hanıma ilk kez gidenler nerden randevu alıyor onun için?merak ettim denerim belki..bide sezeryan yapmalı ama :KK1:

istanbul'dayım canım, Anadolu yakası.. Kaş bıyık kol komple bacak özel bölge koltuk altı olarak 65 tl canım..

kızlar emin olun "ben en kötü korkağım,acı eşiğim düşük" diyeniniz kimse,ben en az o kişi kadar korkuyorum..ben baktım başa çıkamıyorum mecbur bi arkadaşımın cesaretiyle gittim amaaaaaa o ilk günü var yaaaa ömrümce unutamam..4 arkadaşım benle gelmişti,tüm kuaförü inletmiş bağırmaktan ağlamaktan yarım saatlik iş 1.5 saati bulmuştu kadın zor sabretmişti bana ama sonra alışıyo zamanla ve Emla krem çok işe yaradı bende..

canım yazdım ya zaten 5 aydır kullanmıyorum kremi diye zararlı tabikide..direk bebeğe ulaşması kolay biyere sürülüyo 1 saate yakında emilmesini bekliyosun sonuçta.. Şu an kremsiz gidiyorum.. Hamileyken ağda zararlı falan değil bi araştırın görceksiniz + doktorada sorabilirsiniz

hmm görmemişimonu:44: ağda zararlı değil en iyisi kuaför aslında ama işte gitmek istemıyorum ben

ahh kızlarr ağda muhabbeti dönmüş..bende hamilelik öncesine kadar emla kullanıyodum ama şuan çook canım acıyo ve çok zorlanıyorum alırken eğilip bükülüyorum hep..aynada olsa zor oluyo..kuaförede gitmek istemiyorum..katlanıcaz artık..bende kendim yaparım heryerime ağdamı makinasınıda aldım ohh miss

X