- 22 Haziran 2012
- 45
- 0
Linke tiklanmiyo cnm
Ins cnm gebelik degerleri..
Benim ayin 22sinde regl olmam lazımdı olmadim 23unde test yaptım pozitif cikti ertesi gun yani dün dr gittim kanda gebelik degerim 72 çıktı dr gebelik var ama geç döllenme olabilir dedi sağlıklı bir gebelik olduğunu kesinlestirmek için 2 gun sonra yani yarın tekrar kan testi vermek icin çağırdı kanda gebelik 48 saatte 2 katina cikmasi gerekio yani benim yarin 100-140 civarinda olmasi lazim eger düşük çıkarsa dış gebelik veya kimyasal gebelik olma durumu var galiba bilmiyorum
Kizlar sizden cok cok cok dua istiyorum Lütfen
Yarin sabah erkenden kalkip hastaneye gidicem inşaallah hayirli ve mutlu bir sonuç alırım cok korkuyorum ben simdi sabaha kadar 40 kere uyanır dururum artik :/
Insallah yarin kanda değerlerim 100 ile 140 arasi cikar
Aynen bu kafaya takma meselesi bendede fena... herseyden nem kapiorum kafamda büyüyüp kocaman bir sorun haline getiriyorum
En stressiz getirmem gereken bu günlerimi cok fazla stresli geçiriyorum ve herseyi kendi kendime yapiyorum maalesef :/
inş öyle olur canım. bende daha dogrusu bızde cok umıtlenmek ıstemıyoruz . ama senınde dedıgın gıbı ben bu sefer hıssedıyorm bılıyorm sankı . ama adet gunumu beklemekten baska carem yok. rabbım hayırlısını versınn . senın baska belırtlerın olmadımı pekı ?
Olmaz mi canim....
Kasiklarimda batma ve agri....
Gece yarilari sik sik idrara cikma ve gece kalkinca asiri acikma ...
Surekli uyumak istiyordum...
Ani seslerde asiri korkmaya baslamistim...
Biraz ev isi yapinca hemen yoruluyordum...vb.
Cildim oldukca parlakti..kirpiklerimde kivrik kivrik olmustu kas makasiyla yapmis gibi...
Bunlar gibi blirtilerim vardi...
Olmaz mi canim....
Kasiklarimda batma ve agri....
Gece yarilari sik sik idrara cikma ve gece kalkinca asiri acikma ...
Surekli uyumak istiyordum...
Ani seslerde asiri korkmaya baslamistim...
Biraz ev isi yapinca hemen yoruluyordum...vb.
Cildim oldukca parlakti..kirpiklerimde kivrik kivrik olmustu kas makasiyla yapmis gibi...
Bunlar gibi blirtilerim vardi...
o ilk 5 ' i bende var canım hatta daha sayılabılcek cok sey . ya göğüslerım cok şaşırttı benı tereddute dusurdu . adet gunume var evet ama arastırıyorum benım gıbı olupta adet gunune 5 gun kala öğrenenler olmus . acaba dıyorum hamıle olabılırmıyım . ya oyle hıssedıyorum . uykusuzluktan oluyorum hep uyumak ıstıyorum ama agrılarım mahvedıyo sureklı yuruyorum evın ıcınde dogurcak gıbı elım belımde sonra yoruluyorum hemen yatıyorum
Hayirlisi olsun canim ins
Ayrica bende adet gununden 5 gun once hamile oldugunu ogrenenlerdenim
Idrar testiyle ogrenmistim...
Uyku zamanimiz geldi ...
Butun annelere ve anne adaylarina iyi geceler kizlar
ıyı geceler canım cok saol verdıgın bılgıler ıcın allah rahatlık versın bebısede sanada :):)
öncelikle hayırlısı olsun benimde adetim 2gün geçince yaptırdım 72 çıkmıştı dr. fazla umutlanma demişti 2gün sonra 139 oldu 2gün sonra 243 oldu 2gün sonrada 493 oldu 2gün sonra dr. gittim kese göründü.bugünde kalp atışlarını duydum.ama yinede adet tarihine göre çok geri bakalım bekliycez artık.inşallah seninde herşey yolunda gider
Insallah canim,hersey yolunda gitsin.kacinci haftandi
bende öyleyim yaa.sen nasıl hamile kaldın peki.çok düşünüyormuydun
Bu arada Günaydın kızlar şimdi kalkıp hazirlanicam ve hastanenin yolunu tutucam test sonuclarim çıkar çıkmaz da buraya yazicam hemen dualarıniz benim için cok onemli sizinle birlikte mutlu huzurlu bir 9 ay gecirmek istiyorum insallah ♥
Sen gonlunu ferah tut ablam ikinci melegin karninda ins.
Kızlar tahlil sonucum 162 çıktı cok mutluyum yaa bebisim sağlıklı simdilik çok şükür
hayırlı olsun canım saglıkla kucagına alırsın inşaallah :)