2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
çok teşekkür ederim iyi dileklerin için yarın büyük gün inşallah paylaşırım sonucu ve olumlu olur.

Hayirli olsun canim....
Hosgeldin
Silik bile cikmis olmasi yeterlidir zaten
Saglicakla kucagina alirsin ins ♥♥♥

Hmm anladım canım... Daha bugun ıtıbarıyle hıc içmedim allaha şükür :) ama bi sürü meyve yedim

Hayirli olsun canim....
Hosgeldin
Silik bile cikmis olmasi yeterlidir zaten
Saglicakla kucagina alirsin ins ♥♥♥

hoşbuldumço teşekkürler yarın doktora gidene kadar meraktan uyuyamam artık doktorun ağzından duyunca rahatlarım inşallah.

azerikizi91 sen 9 haftalıksın galiba ilk hangi hafta kadın doğum uzmanına gittin?ben erken mi gidiyorum acaba 4. haftada bebek görünür değil mi ultrasonda?

kızlar özel bişi sorucam bikini bölgemde batma var diken gibi ama idrarda yanma yok neden olabilir endişeleniyorum 6+3 günlüküx daha

kızlar mrb ben gecende uzun bı yazı yazmıstım . agrılarım cok artmya basladı ama adetıme 5 gun var .. yuruyemıyorum bıle kasıklarımın agrısından oturamıyorum. gecelerı yatamıyorum . sağıma yatıyorum sağ tarafım agrıyo soluma yatıyorum solum agrıyo. hele yüz üstü hıc yatamıyorum. göğüslerımde de damarrlar cıkmaya basladı kalın kalın yoktu benım onceden. eşim de farketmıs bana soyledı . bakınca bende farkettım . cıldırcam artık ya günümde yaklasıyo adet oncesı varmı böyle olupta hamıle oldugunu ögrenen yardım edın nolur. ya sankı vucudum hazırlıyo kendınıı hamılelıge he bıde gece de 3 - 4 kez cok tazikli tuvalete cıkıyorum cok bişey ıcmedıgım halde .. YARDIMMMMM LÜTFENNNNNNNNNNN :):)

Son düzenleme:

Canım zeynep kamile git sen bence

azerikizi91 sen 9 haftalıksın galiba ilk hangi hafta kadın doğum uzmanına gittin?ben erken mi gidiyorum acaba 4. haftada bebek görünür değil mi ultrasonda?

Canim ben 4 haftalikken gittim... karindan gorduk keseyi....
6+1 iken kalp atisini gorduk....
Bir dahaki kontrolum 12 haftalik ikendi fakat idrarda yanma vardi diye bugun tekrar gittim... 8+5 olmusuz...
Ayrica mutlaka tsh t3 ve t4 hormon testlerinizi yaptirin kizlar fazla yuksek olmasi riskliymis...
Benim 4 e yakin cikti tsh bu 3. Yaptirisim buda yuksek cikarsa ilac kullanarak dusurecegiz Allah (c.c.) in izni ile♥♥♥

Ayrica canim ben Istanbul Anadolu yakasinda oturuyorum...
Hospitalium a gittim ilk basta ama sonra Camlica Erdem olarak degistirdim...
Dogumda daha on planda o hastane...
Muayene ucreti 50 tl...

Son düzenleme:

Canim fazla umut vermek istemem ama...
Hamile oldugumu ogrenmeden once bende oldukca fazla cikardim idrara...
Benim en buyuk belirtim bebegimin varligini hissetmekti
Ins. En kisa zamanda sende aramiza katilirsin canim

Kızlar benide aranıza alın nolurrr 5 haftalığım bende hcg 1700 olmuş bugün kese görmeye gidecek inşallah 1 yıldır bu günleri hayal ediyordum cok mutluyum

Hosgeldin aramiza :)
Insallah hep birlikte saglikli bir 9 ay geçiririz cnm ♥

kızlar özel bişi sorucam bikini bölgemde batma var diken gibi ama idrarda yanma yok neden olabilir endişeleniyorum 6+3 günlüküx daha

Rahmin büyüyor normal canim
Korkulacak bir durum yok yani

amin canım inşallah.ya ben bu kafaya takmama olayını yapamıyorumm ya olmuyo inanki off(

Normal canım bi sıkıntı yok inşallah :)

amin canım inşallah.ya ben bu kafaya takmama olayını yapamıyorumm ya olmuyo inanki off(

Aynen bu kafaya takma meselesi bendede fena... herseyden nem kapiorum kafamda büyüyüp kocaman bir sorun haline getiriyorum
En stressiz getirmem gereken bu günlerimi cok fazla stresli geçiriyorum ve herseyi kendi kendime yapiyorum maalesef :/

selam kızlar nasılsınız bakalım haziran anneleri çoğalmış ne güzel...arada tanıdıklar da var hayırlı olsun hepinize bazılarınızın bebişi ikizler olacak benim ki de öyle bakalım neler yapacağız hareketli çocuklarla daha çooook dolaşacağız bu forumlarda

Kizlar sizden cok cok cok dua istiyorum Lütfen
Yarin sabah erkenden kalkip hastaneye gidicem inşaallah hayirli ve mutlu bir sonuç alırım cok korkuyorum ben simdi sabaha kadar 40 kere uyanır dururum artik :/
Insallah yarin kanda değerlerim 100 ile 140 arasi cikar

Son düzenleme:
Canim fazla umut vermek istemem ama...
Hamile oldugumu ogrenmeden once bende oldukca fazla cikardim idrara...
Benim en buyuk belirtim bebegimin varligini hissetmekti
Ins. En kisa zamanda sende aramiza katilirsin canim

inş öyle olur canım. bende daha dogrusu bızde cok umıtlenmek ıstemıyoruz . ama senınde dedıgın gıbı ben bu sefer hıssedıyorm bılıyorm sankı . ama adet gunumu beklemekten baska carem yok. rabbım hayırlısını versınn . senın baska belırtlerın olmadımı pekı ?

dualarımız seninle canım hiç korkma inş istediğin sonuçlar çıkar :) hem bebeğini de üzme bu ne değeri tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…