canım bu konuda hiç neyi nasıl yapmalıyım diye düşünme çünkü doğum sırasında oradaki doktor hemşire vs seni o kadar güzel yönlendiriyorlar ki herşey olup bitiyor ama eğer normal doğum istiyorsan nefes çalışması yapabilirsin ağzından alıp burnundan veriyorsun işte derin almaya çalış nefesini ben iki tane normal doğum yaptım korkulacak birşey yok bunu da allah nasip ederse normal istiyorum ama epidural iğne yaptırmak istiyorum sancıları daha az hissetmek için doktorumda epidural çok rahat oluyor dedi hastalarım uyuya uyuya doğum yapıyor ben uyandırıyorum hadi doğumun geldi ıkın diyorum dedi bakalım hayırlısı artık hurmayı bilmiyordum diğer doğumlarımda hiç denemedim ama öyle söylüyorlar doğumu kolaylaştırıyormuş bu sefer denerim inşallah
Ay darısı basıma canım benım, insallah benımkıde normal olur. Ki cok karsıydım ben oldum olası normale, sezeryan varken ne gerek var derdım hep. Ama hamıle kalmamla normal ıster oldum bılemıyorum, rabbım kolaylıklar verır normal olur ınsallah.
Ama o epiduralin belde agrı bıraktıgını soyluyor herkes, benım zaten belim çok hassas, ona hıc cürret edemıyorum bir ömürboyu bel rahatsızlıgıyla yasayamam dıyorum ya zaten belimde bi hassaslık söz konusu :S
Hurmayı ben denıycem canım sende dene, hurma bu sonucta yararı olur zararı olmaz mübareğin.. Ama son haftalarda yıyın erken yemeyın dıyolar yoksa erken doguma sebep olurmus acıklık yarattıgı ıcın