- 21 Aralık 2012
- 10.874
- 5.410
- 37
Sultan Kavruta bende gittim canım, ama benım doktorum FSM tıp merkezınde Nurdan Hanım, kendısı istenılen hastaneye geliyor, medıstate onada yakın, ayrıca Nurdan hanımında anlaşması var orayla :)) bız orda doguralım senınle :))
oooooo anladımmmmm süpermiş.. Böyle yoldaş çıkmasıda iyi oldu yani ben şu an gittiğim hastane olmazsa %95 oraya gelcem zaten.. Ama bişey sorcam? Nurdan hanım dediğin kişiyi nasıl buldun ki sen?
Cnm senin dogum 24 haziran degilmiydi
benim köfte önde çıkıyor bende haftasını tutturmak için tarihi öne alıyorum
Aslında şöyle oldu; kayıt için ilk gittiğimde bize bakan doktor ve ebenın kım olduğu söylendi ebe bizim bilgilerimizi girdi ve gebe kalırsan haberimiz olsun takıbını yaparız cunku dogumdan sonra da takıbınız devam edecek bebeğin asıları falan olacak dıye bızı bılgılendırmıstı. gebe olunca ugradım kaydımı aldılar bılgılerımı kaydettıler ve ası tarıhlerını falan soyledıler bu tarıhlarde ugra dediler yanı 5 ay önce oldu bunlar. simdi de bana verilen tarihe geldık bende hatırlattım ası kartı verdıler ve ılk dozu yaptılar. bızım sağlık ocagı temız ve ebe ve doktor da cok ılgılı artık tanıyorlar ve hastalarını ızlıyorlar.bebek takıbı ıçın de ıyı olacak bence.
doktoruma gelınce ona sordum ve aslında olmasanızda olur dedı fakat hemsıre bır tanıdıgım da amelıyathanede mıkrop kapma ıhtımalıne karsı olsan ıyı olur demıstı ve ben olmaya karar verdı. 2 doz yapılacakmıs. dogumdan sonra 1 doz daha yapılacak boylece 5 yıl korunmus olacağım.Karar sızın artık.
ben zaten bebeği koruyacağına kanaat getirdikten sonra yaptırmaya karar verdim kesin.. Ben kayıt için gittiğimde bu aşılardan bahsedildi ama srıcam srni dedi hemşirem bana..bekliyorum bakalım