- 5 Kasım 2013
- 547
- 86
- 34
:))
:) harketlerini hissettikçe insan rahatlıyor..eskiden doktora gittikten 3 gün sonra başlıyordum nasıl iyimi kalbi atıyormu demeye..Allahtan hareketler başladı da rahatladım biraz daha :)
günaydın güzel anneler güzel ve yakışıklı yavruları :)
benim geceleri inanılmaz bir kramp giriyor..hani yüğzerken girer ya..çığlık çığlık uyandım 2 gece sanki bir bıçak saplıyorda içinde çeviriyor..zavallı kocam :) birşey oldu sanıyor..besmele ile uyanıyor :))
portatif alet çok iyi ..benimde ebe dinlettirmişti..ne güzel bir sesmiş o yavrumun kalp atışı sesi...:) geçmiş olsun canım...kurtuldun sende :)
günaydın güzel insanlar ve onların güzel ve yakışıklı melekleri :) inşallah güzel haberler alacağımız bir gün olur..bugün benim randevu günüm..Asyamın kalbine bakıcak kardiyolog :) iyi haberlere ihtiyacımın olduğu birgün :) size güzel haberler vermek ümidiyle...
canım güzel haberlerle dön inşallah.. kramplarını doktora söylesene magnezyum vermişmiydi doktorun onları kullanınca kesiliyo ya da doğal yöntem muz. ben ilacın tadını sevmedim 1 hafta kadar içtim sonra muz yemeye başladım onun da fazlası kabız yapıyo ama günde 2 'yi geçmemeye ve bol lifli gıda tüketmeye dikkat ediyorum.
kızlar bu sabah bebeğim hiç harelet etmedi nedenki acaba gece çok güzel b tekme atmıştı halbu ki çok tedirgin oluyorum
canım bebişlerimizin hareketleri henüz düzenli değil. ara ara hissediyoruz. 24. haftalardan itibaren düzenli hale geliyomuş. hemen korkup telaşlanma. ben de arada 1 gün hissetmiyorum. sonra bi hissediyorum. ve belirli saatlerde değil benim kız kafasına göre bi sabah bazen akşam. ama pasta yedik mi fırfır sen de telaş yapma annesi o içerde mışıl mışıl uyuyodur