2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Bağımlı degilsen konuşmak kolaydır ama arkadaşım yapma nolur çocuğunda bi sorun olursa allahim korusun kendini asla affedemezsin(
O duman o zehir gittikçe içinden kaçmak istiyo mudur acaba bide öyle düşün

Anne olmak çok zor hadi inşallah meleğin seni kurtarsin bu illettenn...

amin cnm inş rabbim hayırlısını versin

Amin canım inşallah

Cok iyi anliyorum seni.ama iste sabredecegiz.kilo almak valla daha iyidir.bende hem fazla kilo almayayim hem de hamilelik sekeri (cikma ihtimali cok yuksek) cikmasin diye diyetisyene gidecegim.
Gel sende :)

Tesekkur ederim canım aslında olabilir evet guzel fikir diyetisyen işi :)) Zaten 7 kilo fazlalıkla hamile kalmış bulundum, bide gazıdır şişkinliğidir derken heleki kabızlıkta olmuşsa, kurufasulye kadar karnımda bebek göbeğe bakarsan sanırsın 4 aylık!!!! Ben göçmenim bugün birinin bebek mevlüdü vardı, bizde adettir yeni gelinlere böyle mevlütlerde yada çay oturmalarında abiye elbisesi giydirilir, kuafore goturulur saçı makyajı yaptırılır, eh bende aynen bugun giyindim süslendim ama karnım benden bi adım fazla gidiyo önden önden aglıycaktım valla resmen! Otururken de ayağa kalkarken de göbeğimi içeri çekmekten gözlerim yuvalarından fırladı valla!
Sen bi git bakalım zahmet olmayacaksa banada bilgi verirsin, aslında ssk'nın da diyetisyenleri var onlar yardımcı olamazmı acaba hem tonlarca para bayılmamış oluruz?
Hamilelik şekeri hakkındaysa hiçbir bilgim yok ilk defa duydum :s

Sskda da bence yardimci olurlar.ben de para bayilmak niyetinde degilim,bende zaten kizilaya gidicem.diyetisyeni iyi diye duydum.sana da bilgi veririm.
Polikistigim ben oyuzden doktorum sekerin cikma ihtimali var diyor. Hamilelik sekeri hamileyken cikiyor.arkadasimda cikmisti.dogumdan sonra 40 gun icinde geciyor sanirim.hamilelik sekerin cikti mi, durmadan saatli yemek zorunda kaliyorsun ve tabi her seyi yiyemiyorsun.slklntl oluyor yani.
Dun kactane ictin ?

Adetim gecikeli 8 gün oldu ve test yaptımm çift çizgi çıktıııı çok sevindim ama kese gözükmedi kan testinin sonucunu bekliyorum.. Oyy oyyy

Canim geç döllenme olmuştur o yüzden kese görülmemiştir panik yapma
Bende senin gibiyim adetim 2 gün gecti dun dr gittim kese görülmedi kan degerimde cok düşük çıktı galiba adet günümüze cok yakin hamile kaldik :)

Gunaydin anneler.yine kalktim sabahin korunde.bogaz agrisi ile. Burnumda kaniyor.coraspinden mi acaba? Dun midem kotuydu artik hastalktan mi yoksa hamilelikten mi midem bulaniyorla bulanmiyor arasindaydi.insallah bgn oyle olmaz cok kotu bir hismis. Mide bulantisi cekenlere allah kolaylik versin.
Bnm gb hasta olan var mi aranizda

Günaydın güzel anneler ♥♥
Nasilsiniz? Bende cok hafif bulantı var henüz yataktan kalkmadim
Eşim bu sabaha karşı köye gitti annesiyle babasını almaya bizde oglusumla anneannesine geldik artik 5 gün burda kalcaz evimizin reisi gelene kadar :)
benim için biraz iyi oldu açıkçası 2 ay öncesine kadar panikatak başlangıcı tedavisi görmüştüm şimdi kafamı dagitmam.için yalniz kalmamam gerek yoksa hamileliği, dogumu kafama takip stres yapıyorum.

Günaydın canim neden coraspin kullaniyosun? Daha önce düştüklerin mi old ; bu arada cok geçmiş olsun

Maşallah sana! Gerçekten tebrik ediyorum
Ben hayatımda hic sigara icmedim ama icenlere de hep üzülüyorum insanin kendine ve cevresine zarar vermekten baska ise yaramıyor. İnşallah canin bir daha hic çekmez ve hiç içmezsin canim ♥

off off bende hamile olmak istiyom yaa bebiş istiyomm

inşallah canım.2.5 yıldır bekliyoruz

Canım benim insan ne kadar kurarsa kursun
Bizim kurduğumuz değil kaderde olan geliyor başımıza inşallah çok dua et ve hep çaresini ara bişeyler yap tedavi gör.. Bizlerde sana dua ederiz inşallah Rabbim en yakin zamanda evlat nimeti ile şereflendirsin seni ♥

Kızlar afedersiniz gaz problemi yaşayan varmi?
Ben dünden beri dehşet gaz sorunu yaşıyorum

Günaydın canim neden coraspin kullaniyosun? Daha önce düştüklerin mi old ; bu arada cok geçmiş olsun

Gunaydin cnm. Dusuk yasamadim allaha sukur ama soyle bir sey basima geldi. Gecen cumartesi kendi doktorum disinda baska bir dr gittim.keseyi gormek icin pztesini bekleyemedik.ama doktor saga yerlesmis dusuk tehlikesi var dedi. Gunde 3 kere progestan 1 coraspin verdi.pztesi gunu kendi druma gittim.her sey yolunda.yeri de gayet iyi. Erken bakildigi icin oyle gozukmesi de normal.suan dusuk riskin yok.ama istersen cumartesi kalp atisini gorene kadar ilaclari kullan dedi. Yani oyuzden kullaniyorum cnm
Buarada esin gittigi icin evin reisi oglun :)
Oglun kac yasinda

Anladim cnm benim 2 düşük olmuştu oğlumdan önce o yüzden oğluma gebeyken 9 ay coraspin kullandım ilk 3 ay sabah öğle akşam 2ser tane progestan icmistim ama ben lekelenme gördüm hep her an düşük. Riski vardı o yüzden sordum :)
Bu arada oğlum 3, 5 yaşında teyzesi ♥ :)

Beeeeen.oyuzden 4aylik hamile gbyim :/

Napicaz kendimi 100 kilo gibi hissediyorum yaa

Oy oy masallah :) aralarindaki yas farki da ideal olacak.
Bende yerleske kani disinda kan gelmedi. Allahim nolur kimseye korku yasatma

Bizden daha deneyimlisin.sen soyle bize ne yapacagiz :) ne zmn geciyor bu durum?

Progestani 2ser tane alinca,nasil oluyordun ? Yataktan kalkamiodun herhalde :/

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…