Ya sen şimdi GÜNDE OOON TANE diyince bi fena oldum ben!!Ama içtiğim sigarayı bi gösterebilsem okadar ince ve küçük boy hemde 1 mg oldugu için sırf hava gazı!! ya evet sanırım bahane bulmaya calısıyorum ya tamam ölmem ya hapırsamda köpürsemde bırakcam ben bu sıgarayı arkadas ne kadar sinir yaparsa yapsın dayanıcam valla bende bıktım gizli gizli içmeye calısmaktan, yakında bebegım de büyüyecek biliyorum... Şuan 3-4 tane var ve bırakıyorum kesinkez!! ((((((((( dayanıcam bi türlü (
Adetim gecikeli 8 gün oldu ve test yaptımm çift çizgi çıktıııı çok sevindim ama kese gözükmedikan testinin sonucunu bekliyorum.. Oyy oyyy
İns.canim herkese hepimize hayirlisini versin İnsallah.daha benimde netlesmedi 7. Haftada ve sonrasinda netlesiyormus sanirim bakarsin senin olur :) benim esimin dayisinin cift yumurta ikizleri var k.validemde ikizlere hamile kalmista nasip 5 aylik falanken aldirmak zorunda kalmis Allah sagliklisi nasilsa oyle nasip etsin
Bağımlı degilsen konuşmak kolaydır ama arkadaşım yapma nolur çocuğunda bi sorun olursa allahim korusun kendini asla affedemezsin(
O duman o zehir gittikçe içinden kaçmak istiyo mudur acaba bide öyle düşün
Anne olmak çok zor hadi inşallah meleğin seni kurtarsin bu illettenn...
Cok iyi anliyorum seni.ama iste sabredecegiz.kilo almak valla daha iyidir.bende hem fazla kilo almayayim hem de hamilelik sekeri (cikma ihtimali cok yuksek) cikmasin diye diyetisyene gidecegim.
Gel sende :)
Tesekkur ederim canım aslında olabilir evet guzel fikir diyetisyen işi :)) Zaten 7 kilo fazlalıkla hamile kalmış bulundum, bide gazıdır şişkinliğidir derken heleki kabızlıkta olmuşsa, kurufasulye kadar karnımda bebek göbeğe bakarsan sanırsın 4 aylık!!!!Ben göçmenim bugün birinin bebek mevlüdü vardı, bizde adettir yeni gelinlere böyle mevlütlerde yada çay oturmalarında abiye elbisesi giydirilir, kuafore goturulur saçı makyajı yaptırılır, eh bende aynen bugun giyindim süslendim ama karnım benden bi adım fazla gidiyo önden önden aglıycaktım valla resmen! Otururken de ayağa kalkarken de göbeğimi içeri çekmekten gözlerim yuvalarından fırladı valla!
Sen bi git bakalım zahmet olmayacaksa banada bilgi verirsin, aslında ssk'nın da diyetisyenleri var onlar yardımcı olamazmı acaba hem tonlarca para bayılmamış oluruz?
Hamilelik şekeri hakkındaysa hiçbir bilgim yok ilk defa duydum :s
Adetim gecikeli 8 gün oldu ve test yaptımm çift çizgi çıktıııı çok sevindim ama kese gözükmedikan testinin sonucunu bekliyorum.. Oyy oyyy
Gunaydin anneler.yine kalktim sabahin korunde.bogaz agrisi ile. Burnumda kaniyor.coraspinden mi acaba? Dun midem kotuydu artik hastalktan mi yoksa hamilelikten mi midem bulaniyorla bulanmiyor arasindaydi.insallah bgn oyle olmaz cok kotu bir hismis. Mide bulantisi cekenlere allah kolaylik versin.
Bnm gb hasta olan var mi aranizda
13 yıldır sigara içiyorum. Çok denedim bırakmayı yapamadım. Hatta çocuk icin uğraşırken 3 ay olmayınca birakicam dedim ama yine yapamadım. Taa ki hamile olduğumu öğrenene kadar. Öğrendikten sonra hiç sigara yakmadim.esimden 1 firt çektim cekmemle birlikte içim cızz etti ve vicdanim acıdı resmen.o son oldu bir daha ne ağzıma aldım nede yanımda iciriyorum eşimin ustune siniyor hemen üstünü degistirtiyorum.minicik yavrularimiz onlar bizim daha çok küçükler yazık onlara.
off off bende hamile olmak istiyom yaa bebiş istiyomm
inşallah canım.2.5 yıldır bekliyoruz
Günaydın canim neden coraspin kullaniyosun? Daha önce düştüklerin mi old ; bu arada cok geçmiş olsun
Kızlar afedersiniz gaz problemi yaşayan varmi?
Ben dünden beri dehşet gaz sorunu yaşıyorum
Benden de herkese günaydın... Yine düştük iş yollarına
Gunaydin cnm. Dusuk yasamadim allaha sukur ama soyle bir sey basima geldi. Gecen cumartesi kendi doktorum disinda baska bir dr gittim.keseyi gormek icin pztesini bekleyemedik.ama doktor saga yerlesmis dusuk tehlikesi var dedi. Gunde 3 kere progestan 1 coraspin verdi.pztesi gunu kendi druma gittim.her sey yolunda.yeri de gayet iyi. Erken bakildigi icin oyle gozukmesi de normal.suan dusuk riskin yok.ama istersen cumartesi kalp atisini gorene kadar ilaclari kullan dedi. Yani oyuzden kullaniyorum cnm
Buarada esin gittigi icin evin reisi oglun :)
Oglun kac yasinda
Beeeeen.oyuzden 4aylik hamile gbyim :/
Benden de herkese günaydın... Yine düştük iş yollarına
Anladim cnm benim 2 düşük olmuştu oğlumdan önce o yüzden oğluma gebeyken 9 ay coraspin kullandım ilk 3 ay sabah öğle akşam 2ser tane progestan icmistim ama ben lekelenme gördüm hep her an düşük. Riski vardı o yüzden sordum :)
Bu arada oğlum 3, 5 yaşında teyzesi ♥ :)
Napicaz kendimi 100 kilo gibi hissediyorum yaa