Dün gece hastanede yattim bulantılar yüzünden serum serum vs çıkış yapicaz birazdan dr ultrasona yönlendirdi az önce fasulyemi gördüm pit pitlari dinledim geçti tüm yorgunluğum sanki ...
Gunaydin anneler.yine kalktim sabahin korunde.bogaz agrisi ile. Burnumda kaniyor.coraspinden mi acaba? Dun midem kotuydu artik hastalktan mi yoksa hamilelikten mi midem bulaniyorla bulanmiyor arasindaydi.insallah bgn oyle olmaz cok kotu bir hismis. Mide bulantisi cekenlere allah kolaylik versin.
Bnm gb hasta olan var mi aranizda
Dün gece hastanede yattim bulantılar yüzünden serum serum vs çıkış yapicaz birazdan dr ultrasona yönlendirdi az önce fasulyemi gördüm pit pitlari dinledim geçti tüm yorgunluğum sanki ...
kacıncı haftadasınız canım
cok gecmıs olsun
merhaba canım senle doğumdaş olcaz galiba
Kuzucum cok gecmis olsun.allah guc versin sanaDün gece hastanede yattim bulantılar yüzünden serum serum vs çıkış yapicaz birazdan dr ultrasona yönlendirdi az önce fasulyemi gördüm pit pitlari dinledim geçti tüm yorgunluğum sanki ...
merhaba canımsanırım öyle ama bu sefer doktora gittiğimizde doktor 7.haftasın dedi üç hafta önce gitmiştik 5 demişti şimdi sekiz oluyo aslında ama dün öyle morelim bozuldu
Herkese selamlar...
Geçmiş olsun canım ben de geçen hafta öyleydim... Hapşırdığın için burnun kanıyor olabilir basınçtan kılcal darmalar çatlayabiliyor canım...
Fasülyeciğinin hatrına katlanacan artık canım...:) yinede geçmiş olsun kendine dikkat et...
1cm cik fasülyem ve onun güm güm atan kalbiii :) çok şükür rabbime 7 haftalığız bugün tam
İnşallah canım,Rabbim herkese yaşatsınnnMasallahh :) yrn bu heyrcani bende yasayacagim insallah :)
kacıncı haftadasınız canım
cok gecmıs olsun
gunaydın kıslar,
bugun cok ii degılım, midem cok kotu, aksamları genelde cok bulanırdı bugun sabh uyandıgımda da cok kotuydu
hıc ınanmazdım ama hakkaten bi üzgün bi keyıfsız mutsuz hissediyorum.
sanırım hormonlardan dolayı. yarın dr a gidecegım ve bebişimi gormek ıcın cok sabırsızlanıyorım birazda korkuyorum ya kotu bısey soylerse dıye
hayırlısı olsun.
6+2 de sizce kalp atısı duyulur mu, duyan var mı?
Kızlar sabah ve akşam aç karınla metapid atıyorum.
Sadece bulantılarımı hafifletiyor, tam geçirmiyor.
Artık dayanamayınca, canıma tak edince nane limon yapıyorum...
Başka önerileri olan var mı? Ders çalışamıyorum bulantılarımdan...
inşallah canım,rabbim herkese yaşatsınnn
gunaydın kıslar,
bugun cok ii degılım, midem cok kotu, aksamları genelde cok bulanırdı bugun sabh uyandıgımda da cok kotuydu
hıc ınanmazdım ama hakkaten bi üzgün bi keyıfsız mutsuz hissediyorum.
Sanırım hormonlardan dolayı. Yarın dr a gidecegım ve bebişimi gormek ıcın cok sabırsızlanıyorım birazda korkuyorum ya kotu bısey soylerse dıye
hayırlısı olsun.
6+2 de sizce kalp atısı duyulur mu, duyan var mı?
ya arkadaşlar yanlış anlamayın ama şu sigaras evdasından vazgeçtin artık.biriniz 5 diyo biriniz 10.bari günde 1 tane için öyle öyle bırakın şunu nolur yazık o çocuklarabende ilk çocuğumda tiksindim ve bırakmıştım. Bir buçuk yıl içmemiştim tekrar başladım şimdi ne yapıcam bilmiyorum bugün 5 tane içtim ama vicdan azabıyla