Aglama canim sabahlari mi oluyor mide bulantin.. hayirlisi bakalim cubuk kraker ler den yee.. ekmek yee.. sabah ac karnina su ic azaltirmis bulantilari
oyy canım çok sevindim rabbim hayırlısın versin inş. bende çok özeniyorum ikiz olmasına :) kayınvaldemler ikiz miş ihtimal var mı bilmiyorum ama olsa dr söylerdi heralde. pztesi 7 haftalıktı o zaman görürdü sanırım. ikiz olduğu ne zaman anlaşılır ki? inş bulantıların geçer çok geçmiş olsun yat dinlen iyice :)
hamilesin ve günde 10 tane sigara . Yok olmaz ama sen o çoçuğu orda öldürüyorsun bende sigara içiyordum hamilelikten önce evet çok tiryaki değildim aam günde 4 tane içiyordum yinede. Ama hamile olduğumu öğrendim bak 2 hafta oldu paket almadım. çok canım istediğinde eşimden 1-2 fırt çekiyorum o kadar . Yapma arkadaşım . çok yanlış .
Cnm ya naptin oyle sen.gunde 10tane iciosun o zmn :/
Kent iciosun dimi ben de westin degerleri 1 olani iciodum uzun zamandir.simdi gunde dayanamayip 1 tane iciorum
Sigara icecegine durmadan bnm gb bir sey yesen ? Hadi bgnden denemeye basla lutfeen
Evet Kent compact titanium ki diyorum ya bu zıkkımın her türlü ayrıntısını cok ıyı bılıyorum nasıl bir kotuluk oldugunubılıyorum bana kızıyosunuzdur da ama ben kötü biri bebeğini dusunmeyen sorumsuz biri degılım, bu alıskanlık gercekten cok ıgrenc bısey okadar zorki bırakmak!! ( ama dedim ya bırakıcam daha fazla nasıl böyle devam edıcem yoksa, ı-ıh olmaz... Sureklı bıseyler yesen dıyosun tatlım da o daha zor degıl mı, o kıloları vermek zaten hamılelıkten ötürü şişkinliğim hat safhada ve hatta kabızlık söz konusu, şu halde bıle tahammulum yok kılolara, ne olacak bılmıyorum........
Diyorumki artık tamamen pilavı makarnayı ekmegi kessem ama gerı kalan herseyı yesemmı, sadece bu üçünü kessem diyorum zaten dengeler, zaten hamurişi ve hamurişi ürünlerinin hiçbir yararı yokmus bebege??...
Supeeeer hayirli olsun :)bende hamileyim bende :)
Ya sen şimdi GÜNDE OOON TANE diyince bi fena oldum ben!!Ama içtiğim sigarayı bi gösterebilsem okadar ince ve küçük boy hemde 1 mg oldugu için sırf hava gazı!! ya evet sanırım bahane bulmaya calısıyorum ya tamam ölmem ya hapırsamda köpürsemde bırakcam ben bu sıgarayı arkadas ne kadar sinir yaparsa yapsın dayanıcam valla bende bıktım gizli gizli içmeye calısmaktan, yakında bebegım de büyüyecek biliyorum... Şuan 3-4 tane var ve bırakıyorum kesinkez!! ((((((((( dayanıcam bi türlü (
Supeeeer hayirli olsun :)
off off bende hamile olmak istiyom yaa bebiş istiyomm
Canım yaaAllah seninde göbişini doldursun en kısa zamanda inşallah ( olmuyormu?
13 yıldır sigara içiyorum. Çok denedim bırakmayı yapamadım. Hatta çocuk icin uğraşırken 3 ay olmayınca birakicam dedim ama yine yapamadım. Taa ki hamile olduğumu öğrenene kadar. Öğrendikten sonra hiç sigara yakmadim.esimden 1 firt çektim cekmemle birlikte içim cızz etti ve vicdanim acıdı resmen.o son oldu bir daha ne ağzıma aldım nede yanımda iciriyorum eşimin ustune siniyor hemen üstünü degistirtiyorum.minicik yavrularimiz onlar bizim daha çok küçükler yazık onlara.
inşallah canım.2.5 yıldır bekliyoruz
Tedavi görseniz. İnan beklemeyle olmuyor bir şeyler vesile olacakAllah sanada evlat güzelliğini taddırsın inşallah
merhaba, benim tereddütüm ilk kan tahlilleri ile ilgili... :44: tahlilleri bir doğum hastanesinde mi yoksa aile sağlığı merkezinde mi yaptırsam kararsız kaldım. Özele para verip orada yaptırsam daha mı doğru çıkar tahlil değerleri acaba? Bana yakacık kadın doğum hastanesini önerdiler. Orada yaptırmayı düşünüyorum şimdilik. Acele etmek gerekiyor ilk zamanlarda, ona göre tesbir alacağız çünkü. Sizin görüşünüz nedir?
13 yıldır sigara içiyorum. Çok denedim bırakmayı yapamadım. Hatta çocuk icin uğraşırken 3 ay olmayınca birakicam dedim ama yine yapamadım. Taa ki hamile olduğumu öğrenene kadar. Öğrendikten sonra hiç sigara yakmadim.esimden 1 firt çektim cekmemle birlikte içim cızz etti ve vicdanim acıdı resmen.o son oldu bir daha ne ağzıma aldım nede yanımda iciriyorum eşimin ustune siniyor hemen üstünü degistirtiyorum.minicik yavrularimiz onlar bizim daha çok küçükler yazık onlara.